Polityka prywatności

Filharmonia im. Mieczysława Karłowicza w Szczecinie – w dalszej części niniejszego opracowania zwana FILHARMONIĄ – będąc instytucją kultury wykazuje dbałość o ochronę danych osobowych uczestników wydarzeń organizowanych przez FILHARMONIĘ.

Aby zapewnić ochronę danych osobowych Użytkowników strony, Filharmonia im. M. Karłowicza w Szczecinie stosuje niniejszą politykę prywatności oraz przestrzega przepisów Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. oraz ustawy z dnia 18 lipca 2002 o świadczeniu usług drogą elektroniczną (tj. Dz.U. z 2017 r. poz. 1219).

Dane Osobowe

Z chwilą przekazania przez Państwa danych osobowych takich jak imię, nazwisko, danych kontaktowych oraz innych danych warunkujących uczestnictwo w danym wydarzeniu lub uzyskania informacji nt. wydarzeń artystycznych – FILHARMONIA staje się administratorem Państwa danych osobowych.

Jeżeli chcą Państwo uzyskać jakiekolwiek informacje w zakresie przetwarzania wyżej wskazanych danych osobowych przez FILHARMONIĘ prosimy o kontakt na adres: FILHARMONIA, ul. Małopolska 48, 70-515 Szczecin. Jednocześnie informujemy, o wyznaczeniu inspektora danych osobowych, którego dane kontaktowe to: Inspektor ochrony danych osobowych Filharmonia im. Mieczysława Karłowicza w Szczecinie, ul. Małopolska 48, 70-515 Szczecin, lub adres e-mail: rodo@filharmonia.szczecin.pl.

Newsletter

W wypadku zapisania się przez Państwa do newslettera Administratora:
1) Państwa dane osobowe będą przetwarzanie wyłącznie w celu przesyłania newslettera FILHARMONII;
2) Państwa dane osobowe mogą być przekazywane podmiotom współpracującym z FILHARMONIĄ, w tym podmiotom współpracującym w zakresie świadczenia usług informatycznych oraz podmiotom świadczącym usługi prawne;
3) Państwa dane osobowe będą przetwarzane do dnia cofnięcia zgody na ich przetwarzanie w celu subskrypcji newslettera;
4) W związku z przetwarzaniem danych osobowych są Państwo uprawnieni do żądania od FILHARMONII:
  • dostępu do swoich danych osobowych,
  • sprostowania swoich danych osobowych,
  • ograniczenia przetwarzania swoich danych osobowych,
  • wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania swoich danych osobowych,
  • usunięcia swoich danych osobowych; wniesienia skargi do organu nadzorczego.
5) podanie danych osobowych jest dobrowolne, a brak podania danych osobowych skutkuje niemożliwością korzystania z newslettera.
6) nie podlegają Państwo decyzji, która opiera się wyłącznie na zautomatyzowanym podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, które wywołuje wobec Państwa skutki prawne lub w podobny sposób istotnie na Państwa wpływa, a Państwa dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego lub organizacji międzynarodowej.

Cookies (Ciasteczka)

Serwis zbiera w sposób automatyczny tylko informacje zawarte w plikach cookies.
Pliki (cookies) są plikami tekstowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym użytkownika serwisu. Przeznaczone są do korzystania ze stron serwisu. Przede wszystkim zawierają nazwę strony internetowej swojego pochodzenia, swój unikalny numer, czas przechowywania na urządzeniu końcowym.

Operator serwisu filharmonia.szczecin.pl jest podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym swojego użytkownika pliki cookies oraz mającym do nich dostęp.

Operator serwisu wykorzystuje pliki (cookies) w celu:
  • tworzenia statystyk oglądalności poszczególnych treści;
  • personalizacji usług świadczonych z wykorzystaniem serwisu;
  • utrzymywania sesji użytkowników;
  • uwierzytelniania osób korzystających z serwisu,
  • dostarczania użytkownikom personalizowanych treści reklamowych
Serwis stosuje dwa zasadnicze rodzaje plików (cookies) - sesyjne i stałe. Pliki sesyjne są tymczasowe, przechowuje się je do momentu opuszczenia strony serwisu (poprzez wejście na inną stronę, wylogowanie lub wyłączenie przeglądarki). Pliki stałe przechowywane są w urządzeniu końcowym użytkownika do czasu ich usunięcia przez użytkownika lub przez czas wynikający z ich ustawień. Użytkownik może w każdej chwili dokonać zmiany ustawień swojej przeglądarki, aby zablokować obsługę plików (cookies) lub każdorazowo uzyskiwać informacje o ich umieszczeniu w swoim urządzeniu. Inne dostępne opcje można sprawdzić w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej. Należy pamiętać, że większość przeglądarek domyślnie jest ustawione na akceptację zapisu plików (cookies) w urządzeniu końcowym. Operator Serwisu informuje, że zmiany ustawień w przeglądarce internetowej użytkownika mogą ograniczyć dostęp do niektórych funkcji strony internetowej serwisu. Pliki (cookies) z których korzysta serwis (zamieszczane w urządzeniu końcowym użytkownika) mogą być udostępnione jego partnerom oraz współpracującym z nim reklamodawcą. Informacje dotyczące ustawień przeglądarek internetowych dostępne są w jej menu (pomoc) lub na stronie jej producenta. Polityka prywatności dotycząca plików cookies pochodzi częściowo ze strony ciasteczka.org.pl.

ZAKUP ORAZ REZERWACJA BILETÓW I KARNETÓW

Rezerwacja biletów

W wypadku rezerwacji biletu na wydarzenie/spektakl:
1) Państwa dane osobowe będą przetwarzane jedynie w celu realizacji rezerwacji, a w wypadku niepotwierdzenia rezerwacji lub braku wpływu środków lub braku podjęcia innych czynności koniecznych do zrealizowania rezerwacji Państwa dane zostaną usunięte z bazy danych Filharmonii w ciągu 7 dni od dnia wydarzenia, na które nastąpiła rezerwacja,
2) Państwa dane osobowe mogą być przekazywane podmiotom współpracującym z FILHARMONIĄ w zakresie świadczenia usług dotyczących działalności kulturalnej, podmiotom świadczącym usługi prawne, doradcze, konsultacyjne, graficzne, edytorskie, druku, informatyczne, pocztowe, kurierskie, prowadzącym sprzedaż biletów na wydarzenia organizowane przez FILHARMONIĘ;
3) Podanie danych osobowych jest warunkiem dokonania zakupu biletu(ów), karnetu lub zakupu biletu ze zniżką, a brak podania danych osobowych skutkuje niemożliwością świadczenia usług w powyższym zakresie.

Zakup biletów i karnetów

W wypadku zakupu biletów:
1) Państwa dane osobowe są przetwarzanie wyłącznie:
  • w celu sprzedaży karnetów (abonamentów) lub biletów, (podstawa prawna: art. 6 ust. 1 lit. b RODO),
  • w celach wynikających z prawnie uzasadnionych interesów realizowanych przez FILHARMONIĘ, którymi są ustalenie, dochodzenie lub obrona roszczeń(podstawa prawna art. 6 ust. 1 lit. f RODO),
  • w celu prowadzenia działań w zakresie rozpowszechniania kultury (art. 6 ust. 1 lit. d i e RODO).
2) Państwa dane osobowe mogą być przekazywane podmiotom współpracującym z FILHARMONIĄ w zakresie świadczenia usług dotyczących działalności kulturalnej, podmiotom świadczącym usługi prawne, doradcze, konsultacyjne, graficzne, edytorskie, druku, informatyczne, pocztowe, kurierskie, prowadzącym sprzedaż biletów na wydarzenia organizowane przez FILHARMONIĘ;
3) Państwa dane osobowe będą przetwarzane przez czas realizacji umowy, a przechowywane do dnia upływu okresu przedawnienia roszczeń, wynikającego z powszechnie obowiązujących przepisów prawa;
4) Państwa dane osobowe przedstawione przy zakupie biletu ze zniżką, będą utrwalane i przechowywane przez FILHARMONIĘ w celach statystyczno-analitycznych do momentu wygaśnięcia obowiązków przechowywania danych wynikających z przepisów prawa;
5) W związku z przetwarzaniem danych osobowych są Państwo uprawnieni do żądania od FILHARMONII dostępu do swoich danych osobowych; sprostowania swoich danych osobowych; ograniczenia przetwarzania swoich danych osobowych; wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania swoich danych osobowych; usunięcia swoich danych osobowych; wniesienia skargi do organu nadzorczego;
6) Podanie danych osobowych jest warunkiem dokonania zakupu biletu(ów), karnetu lub zakupu biletu ze zniżką, a brak podania danych osobowych skutkuje niemożliwością świadczenia usług w powyższym zakresie;
7) Nie podlegają Państwo decyzji, która opiera się wyłącznie na zautomatyzowanym podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, które wywołuje wobec Państwa skutki prawne lub w podobny sposób istotnie na Państwa wpływa, a Państwa dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego lub organizacji międzynarodowej;

Jednocześnie FILHARMONIA informuje, iż w czasie trwania wydarzeń kulturalnych może być prowadzona transmisja dźwięku i obrazu, która będzie emitowana na żywo w mediach publicznych lub Internecie, a podczas trwania wydarzeń kulturalnych zostaną wykonane nagrania i fotografie, które mogą zostać opublikowane na stronie FILHARMONII filharmonia.szczecin.pl/, portalach społecznościowych FILHARMONII oraz w publikacjach promujących wydarzenia kulturalne FILHARMONII. Wykorzystanie i rozpowszechnienie Państwa wizerunku, o którym mowa powyżej jest zgodne z przepisami prawa.

Sklep Internetowy

W wypadku dokonania zakupu towarów w sklepie internetowym Filharmonii:
1) Państwa dane osobowe są przetwarzanie wyłącznie:
  • w celu realizacji umowy sprzedaży tych towarów (podstawa prawna: art. 6 ust. 1 lit. b RODO),
  • w celach wynikających z prawnie uzasadnionych interesów realizowanych przez FILHARMONIĘ, którymi są ustalenie, dochodzenie lub obrona roszczeń(podstawa prawna art. 6 ust. 1 lit. f RODO);
2) Państwa dane osobowe mogą być przekazywane podmiotom współpracującym z FILHARMONIĄ w zakresie świadczenia usług dotyczących działalności kulturalnej, podmiotom świadczącym usługi prawne, doradcze, konsultacyjne, graficzne, edytorskie, druku, informatyczne, pocztowe, kurierskie, prowadzącym sprzedaż biletów na wydarzenia organizowane przez FILHARMONIĘ;
3) Państwa dane osobowe będą przetwarzane przez okres realizacji umowy sprzedaży towarów, a przechowywane do dnia upływu okresu przedawnienia roszczeń, wynikającego z powszechnie obowiązujących przepisów prawa;
4) W wypadku niezrealizowania płatności za towar w sklepie internetowym Państwa dane zostaną usunięte z bazy danych Administratora po upływie 7 dni od dnia wprowadzenia zamówienia do elektronicznej aplikacji sprzedaży;
5) W związku z przetwarzaniem danych osobowych są Państwo uprawnieni do żądania od FILHARMONII dostępu do swoich danych osobowych; sprostowania swoich danych osobowych; ograniczenia przetwarzania swoich danych osobowych; wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania swoich danych osobowych; usunięcia swoich danych osobowych; wniesienia skargi do organu nadzorczego;
6) Podanie danych osobowych jest warunkiem realizacji umowy sprzedaży towarów, a brak podania danych osobowych skutkuje niemożliwością świadczenia usług w powyższym zakresie;
7) Nie podlegają Państwo decyzji, która opiera się wyłącznie na zautomatyzowanym podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, które wywołuje wobec Państwa skutki prawne lub w podobny sposób istotnie na Państwa wpływa, a Państwa dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego lub organizacji międzynarodowej.

Kontrahenci/Partnerzy/Dostawcy Administratora

1) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu realizacji umowy lub w celu prowadzenia negocjacji co do zawarcia umowy, jeśli nie została jeszcze zawarta - na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. b rozporządzenia nr 2016/679 Parlamentu Europejskiego i Rady (ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych) z dnia 27 kwietnia 2016 r.,
2) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na wyraźnej podstawie prawnej jak np. organy kontroli skarbowej, organy wymiaru sprawiedliwości realizujące swoje ustawowe uprawnienia, a także dostawca usług IT i obsługi hostingu strony internetowej Administratora,
3) Pani/Pana dane osobowe przechowywane będą przez 6 lat tj. czas trwania terminu przedawnienia roszczeń publicznoprawnych związanych z realizacją umowy na podstawie przepisu art. 6 ust. 1 lit. c RODO,
4) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia, przeniesienia danych lub ograniczenia przetwarzania a także prawo do cofnięcia zgody na przetwarzanie w zakresie w jakim przetwarzanie odbywało się lub odbywa na podstawie Pani/Pana zgody, jak również prawo do wniesienia sprzeciwu, co do przetwarzania,
5) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
6) podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże odmowa podania danych może skutkować odmową zawarcia umowy,
7) Pani/Pana dane osobowe nie podlegają zautomatyzowanemu przetwarzaniu, ani profilowaniu i nie są przekazywane do Państwa trzeciego.

Postanowienia końcowe

Korzystając w jakikolwiek sposób z Serwisu użytkownicy akceptują zasady zawarte w niniejszej Polityce prywatności. W przypadku zmiany obowiązującej polityki prywatności, odpowiednie modyfikacje powyższych zasad zostaną udostępnione na stronie serwisu.

Wszelkie pytań odnośnie do Polityki Prywatności proszę kierować pod adres e-mail: rodo@filharmonia.szczecin.pl.
 
Luty 2020
01LUTYsb, 09:00
Raniutto - Legatowarsztatydla dzieci do 2. roku życia
01LUTYsb, 10:30
Raniutto - Portatowarsztatydla dzieci w wieku od 2. do 4. roku życia
01LUTYsb, 12:00
Raniutto - Staccatowarsztatydla dzieci w wieku od 4. do 6. roku życia
01 LUTY, sb, 17:30 - GRUPA MOCARTA I PRZYJACIELEkoncert zewnętrzny
02LUTYnd, 12:00
MISTERIOSO | Filharmonicy kameralnieSkrzypce Jana Waraczewskiegokoncert kameralny
02 LUTY, nd, 17:00 - KONCERT WIEDEŃSKIkoncert zewnętrzny
02 LUTY, nd, 19:30 - KONCERT WIEDEŃSKIkoncert zewnętrzny
03LUTYpn, 10:00
Koncerty szkolne 2019/2020Historia pewnego utworu - Piątka Beethovenakoncert szkolnydla klas IV-VIII
03LUTYpn, 12:00
Koncerty szkolne 2019/2020Historia pewnego utworu - Piątka Beethovenakoncert szkolnydla klas IV-VIII
03 LUTY, pn, 17:00 - KONCERT WIEDEŃSKIkoncert zewnętrzny
03 LUTY, pn, 19:30 - KONCERT WIEDEŃSKIkoncert zewnętrzny
04LUTYwt, 09:00
DoNuta taktuje – Na dwakoncert kameralnydla klas I-III z udziałem muzyków Filharmonii
04LUTYwt, 10:30
DoNuta taktuje – Na dwakoncert kameralnydla klas I-III z udziałem muzyków Filharmonii
04LUTYwt, 12:00
DoNuta taktuje – Na dwakoncert kameralnydla klas I-III z udziałem muzyków Filharmonii
05LUTYśr, 09:00
DoNuta taktuje – Na dwakoncert kameralnydla klas I-III z udziałem muzyków Filharmonii
05LUTYśr, 10:30
DoNuta taktuje – Na dwakoncert kameralnydla klas I-III z udziałem muzyków Filharmonii
05LUTYśr, 12:00
DoNuta taktuje – Na dwakoncert kameralnydla klas I-III z udziałem muzyków Filharmonii
05LUTYśr, 19:00
06LUTYcz, 17:00
Galeria przy CerkwiBabak Safari - plakatywernisaż
06LUTYcz, 19:00
06LUTYcz, 19:00
07LUTYpt, 19:00
GRANDIOSOSchnyder I BEETHOVEN 250koncert symfoniczny
09LUTYnd, 17:00
Koncerty rodzinne 2019/2020All you need is lovekoncertdla dzieci od 6. roku życia z opiekunami
09LUTYnd, 17:00
Salonik Wiolinowy, czyli dziecko pod skrzydłami Filharmoniiwarsztatydla dzieci w wieku 3–6 lat, bez udziału opiekunów
10LUTYpn, 19:00
ESPRESSIVOTubis Triokoncert jazzowy
11 LUTY, wt, 19:00 - WIELKI KONCERT WIEDEŃSKI 2020-KRÓLEWSKA ORKIESTRA ODESSAkoncert zewnętrzny
12LUTYśr, 19:00
MISTERIOSOFrancesco Tristano recital
14LUTYpt, 13:00
14LUTYpt, 19:00
GRANDIOSOArtur Ruciński I Arie operowe koncert symfoniczny
16LUTYnd, 19:00
19LUTYśr, 19:30
20LUTYcz, 20:00
SOUNDLABLab 5: Teoniki Rożynek & Qba Janicki koncert elektroniczny
21LUTYpt, 13:00
21LUTYpt, 19:00
GRANDIOSOMasters of BACHkoncert muzyki dawnej
23LUTYnd, 12:00
MISTERIOSO | Filharmonicy kameralnieFeelharmony Quintet I Filharmonicy kameralnie koncert kameralny
23LUTYnd, 12:00
Salonik Wiolinowy, czyli dziecko pod skrzydłami Filharmoniiwarsztatydla dzieci w wieku 3–6 lat, bez udziału opiekunów
25LUTYwt, 09:00
DoNuta taktuje – Integrakoncert kameralnydla klas I-III z udziałem muzyków Filharmonii i osób z dysfunkcjami
25LUTYwt, 11:00
DoNuta taktuje – Integrakoncert kameralnydla klas I-III z udziałem muzyków Filharmonii i osób z dysfunkcjami
26LUTYśr, 09:00
DoNuta taktuje – Integrakoncert kameralnydla klas I-III z udziałem muzyków Filharmonii i osób z dysfunkcjami
26LUTYśr, 11:00
DoNuta taktuje – Integrakoncert kameralnydla klas I-III z udziałem muzyków Filharmonii i osób z dysfunkcjami
26LUTYśr, 19:00
28LUTYpt, 10:00
Otwarte próby generalneOtwarte próby generalne
28LUTYpt, 19:00
GRANDIOSOSCHUMANN I BEETHOVEN 250 koncert symfoniczny
Marzec 2020
01MARnd, 17:00
Koncerty rodzinne 2019/2020Edu Virtuoso II – wokalny talent showkoncertdla dzieci od 6. roku życia z opiekunami
01MARnd, 17:00
Salonik Wiolinowy, czyli dziecko pod skrzydłami Filharmoniiwarsztatydla dzieci w wieku 3–6 lat, bez udziału opiekunów
02MARpn, 09:00
DoNuta taktuje – Na razkoncert kameralnydla przedszkoli z udziałem muzyków Filharmonii
02MARpn, 10:30
DoNuta taktuje – Na razkoncert kameralnydla przedszkoli z udziałem muzyków Filharmonii
02MARpn, 12:00
DoNuta taktuje – Na razkoncert kameralnydla przedszkoli z udziałem muzyków Filharmonii
03MARwt, 09:00
DoNuta taktuje – Na razkoncert kameralnydla przedszkoli z udziałem muzyków Filharmonii
03MARwt, 10:30
DoNuta taktuje – Na razkoncert kameralnydla przedszkoli z udziałem muzyków Filharmonii
03MARwt, 12:00
DoNuta taktuje – Na razkoncert kameralnydla przedszkoli z udziałem muzyków Filharmonii
06MARpt, 13:00
06MARpt, 19:00
GRANDIOSOGamzou I SCHUBERT I BEETHOVEN 250koncert symfoniczny
07MARsb, 09:00
Raniutto - Legatowarsztatydla dzieci do 2. roku życia
07MARsb, 10:30
Raniutto - Portatowarsztatydla dzieci w wieku od 2. do 4. roku życia
07MARsb, 12:00
Raniutto - Staccatowarsztatydla dzieci w wieku od 4. do 6. roku życia
07MARsb, 17:00
ENERGICOLAO CHEkoncert
08MARnd, 12:00
MISTERIOSO | Filharmonicy kameralnieRozważne i romantyczne I Filharmonicy kameralnie koncert kameralny
08MARnd, 12:00
Salonik Wiolinowy, czyli dziecko pod skrzydłami Filharmoniiwarsztatydla dzieci w wieku 3–6 lat, bez udziału opiekunów
09MARpn, 19:00
ESPRESSIVOKostov | Pańta | Konrad Triokoncert jazzowy
10MARwt, 10:00
Koncerty szkolne 2019/2020Historia pewnego utworu - Czwórka Czajkowskiegokoncert szkolnydla klas IV-VIII
10MARwt, 12:00
Koncerty szkolne 2019/2020Historia pewnego utworu - Czwórka Czajkowskiegokoncert szkolnydla klas IV-VIII
11MARśr, 19:00
MISTERIOSOHania Rani recital
13MARpt, 19:00
GRANDIOSOTebar I LISZT I Symfonia faustowska koncert symfoniczny
15MARnd, 19:00
BRILLANTESwing I Feelings I Lifekoncert symfoniczny (sinfonietta)
16MARpn, 09:00
DoNuta taktuje – Na dwakoncert kameralnydla klas I-III z udziałem muzyków Filharmonii
16MARpn, 10:30
DoNuta taktuje – Na dwakoncert kameralnydla klas I-III z udziałem muzyków Filharmonii
16MARpn, 12:00
DoNuta taktuje – Na dwakoncert kameralnydla klas I-III z udziałem muzyków Filharmonii
17MARwt, 09:00
DoNuta taktuje – Na dwakoncert kameralnydla klas I-III z udziałem muzyków Filharmonii
17MARwt, 10:30
DoNuta taktuje – Na dwakoncert kameralnydla klas I-III z udziałem muzyków Filharmonii
17MARwt, 12:00
DoNuta taktuje – Na dwakoncert kameralnydla klas I-III z udziałem muzyków Filharmonii
19MARcz, 19:00
RUBATOJOY!GURU I Indie I Polskakoncert tradycyjny
20MARpt, 10:00
Otwarte próby generalneOtwarte próby generalne
20MARpt, 13:00
20MARpt, 19:00
GRANDIOSOKozhukhin I Soddykoncert symfoniczny
21MARsb, 20:00
SOUNDLABLab 6: Chamber techno paradekoncert elektroniczny
27MARpt, 19:00
GRANDIOSOMissa solemnis I BEETHOVEN 250koncert symfoniczny
28MARsb, 09:00
Raniutto - Legatowarsztatydla dzieci do 2. roku życia
28MARsb, 10:30
Raniutto - Portatowarsztatydla dzieci w wieku od 2. do 4. roku życia
28MARsb, 12:00
Raniutto - Pregnatowarsztatydla mam z brzuszkami
28MARsb, 19:00
GRANDIOSONarodowe Forum Muzyki I BEETHOVEN 250koncert symfoniczny
29MARnd, 12:00
Salonik Wiolinowy, czyli dziecko pod skrzydłami Filharmoniiwarsztatydla dzieci w wieku 3–6 lat, bez udziału opiekunów
29MARnd, 12:00
MISTERIOSO | Filharmonicy kameralnieBEETHOVEN 250 I Filharmonicy kameralniekoncert kameralny
29MARnd, 19:00
GRANDIOSOBamberger Symphoniker I BEETHOVEN 250koncert symfoniczny
KONCERTY
EDU
WYSTAWY
INNE
«
2020
»
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
REPERTUAR
COOKIESAby ułatwić Tobie korzystanie z serwisu filharmonia.szczecin.pl, a także w celach statystycznych, używamy plików cookies. Jeśli nie blokujesz tych plików, oznacza to, że zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Polityka prywatności | AKCEPTUJĘ