Polityka prywatności

Filharmonia im. Mieczysława Karłowicza w Szczecinie – w dalszej części niniejszego opracowania zwana FILHARMONIĄ – będąc instytucją kultury wykazuje dbałość o ochronę danych osobowych uczestników wydarzeń organizowanych przez FILHARMONIĘ.

Aby zapewnić ochronę danych osobowych Użytkowników strony, Filharmonia im. M. Karłowicza w Szczecinie stosuje niniejszą politykę prywatności oraz przestrzega przepisów Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. oraz ustawy z dnia 18 lipca 2002 o świadczeniu usług drogą elektroniczną (tj. Dz.U. z 2017 r. poz. 1219).

Dane Osobowe

Z chwilą przekazania przez Państwa danych osobowych takich jak imię, nazwisko, danych kontaktowych oraz innych danych warunkujących uczestnictwo w danym wydarzeniu lub uzyskania informacji nt. wydarzeń artystycznych – FILHARMONIA staje się administratorem Państwa danych osobowych.

Jeżeli chcą Państwo uzyskać jakiekolwiek informacje w zakresie przetwarzania wyżej wskazanych danych osobowych przez FILHARMONIĘ prosimy o kontakt na adres: FILHARMONIA, ul. Małopolska 48, 70-515 Szczecin. Jednocześnie informujemy, o wyznaczeniu inspektora danych osobowych, którego dane kontaktowe to: Inspektor ochrony danych osobowych Filharmonia im. Mieczysława Karłowicza w Szczecinie, ul. Małopolska 48, 70-515 Szczecin, lub adres e-mail: rodo@filharmonia.szczecin.pl.

Newsletter

W wypadku zapisania się przez Państwa do newslettera Administratora:
1) Państwa dane osobowe będą przetwarzanie wyłącznie w celu przesyłania newslettera FILHARMONII;
2) Państwa dane osobowe mogą być przekazywane podmiotom współpracującym z FILHARMONIĄ, w tym podmiotom współpracującym w zakresie świadczenia usług informatycznych oraz podmiotom świadczącym usługi prawne;
3) Państwa dane osobowe będą przetwarzane do dnia cofnięcia zgody na ich przetwarzanie w celu subskrypcji newslettera;
4) W związku z przetwarzaniem danych osobowych są Państwo uprawnieni do żądania od FILHARMONII:
  • dostępu do swoich danych osobowych,
  • sprostowania swoich danych osobowych,
  • ograniczenia przetwarzania swoich danych osobowych,
  • wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania swoich danych osobowych,
  • usunięcia swoich danych osobowych; wniesienia skargi do organu nadzorczego.
5) podanie danych osobowych jest dobrowolne, a brak podania danych osobowych skutkuje niemożliwością korzystania z newslettera.
6) nie podlegają Państwo decyzji, która opiera się wyłącznie na zautomatyzowanym podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, które wywołuje wobec Państwa skutki prawne lub w podobny sposób istotnie na Państwa wpływa, a Państwa dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego lub organizacji międzynarodowej.

Cookies (Ciasteczka)

Serwis zbiera w sposób automatyczny tylko informacje zawarte w plikach cookies.
Pliki (cookies) są plikami tekstowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym użytkownika serwisu. Przeznaczone są do korzystania ze stron serwisu. Przede wszystkim zawierają nazwę strony internetowej swojego pochodzenia, swój unikalny numer, czas przechowywania na urządzeniu końcowym.

Operator serwisu filharmonia.szczecin.pl jest podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym swojego użytkownika pliki cookies oraz mającym do nich dostęp.

Operator serwisu wykorzystuje pliki (cookies) w celu:
  • tworzenia statystyk oglądalności poszczególnych treści;
  • personalizacji usług świadczonych z wykorzystaniem serwisu;
  • utrzymywania sesji użytkowników;
  • uwierzytelniania osób korzystających z serwisu,
  • dostarczania użytkownikom personalizowanych treści reklamowych
Serwis stosuje dwa zasadnicze rodzaje plików (cookies) - sesyjne i stałe. Pliki sesyjne są tymczasowe, przechowuje się je do momentu opuszczenia strony serwisu (poprzez wejście na inną stronę, wylogowanie lub wyłączenie przeglądarki). Pliki stałe przechowywane są w urządzeniu końcowym użytkownika do czasu ich usunięcia przez użytkownika lub przez czas wynikający z ich ustawień. Użytkownik może w każdej chwili dokonać zmiany ustawień swojej przeglądarki, aby zablokować obsługę plików (cookies) lub każdorazowo uzyskiwać informacje o ich umieszczeniu w swoim urządzeniu. Inne dostępne opcje można sprawdzić w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej. Należy pamiętać, że większość przeglądarek domyślnie jest ustawione na akceptację zapisu plików (cookies) w urządzeniu końcowym. Operator Serwisu informuje, że zmiany ustawień w przeglądarce internetowej użytkownika mogą ograniczyć dostęp do niektórych funkcji strony internetowej serwisu. Pliki (cookies) z których korzysta serwis (zamieszczane w urządzeniu końcowym użytkownika) mogą być udostępnione jego partnerom oraz współpracującym z nim reklamodawcą. Informacje dotyczące ustawień przeglądarek internetowych dostępne są w jej menu (pomoc) lub na stronie jej producenta. Polityka prywatności dotycząca plików cookies pochodzi częściowo ze strony ciasteczka.org.pl.

ZAKUP ORAZ REZERWACJA BILETÓW I KARNETÓW

Rezerwacja biletów

W wypadku rezerwacji biletu na wydarzenie/spektakl:
1) Państwa dane osobowe będą przetwarzane jedynie w celu realizacji rezerwacji, a w wypadku niepotwierdzenia rezerwacji lub braku wpływu środków lub braku podjęcia innych czynności koniecznych do zrealizowania rezerwacji Państwa dane zostaną usunięte z bazy danych Filharmonii w ciągu 7 dni od dnia wydarzenia, na które nastąpiła rezerwacja,
2) Państwa dane osobowe mogą być przekazywane podmiotom współpracującym z FILHARMONIĄ w zakresie świadczenia usług dotyczących działalności kulturalnej, podmiotom świadczącym usługi prawne, doradcze, konsultacyjne, graficzne, edytorskie, druku, informatyczne, pocztowe, kurierskie, prowadzącym sprzedaż biletów na wydarzenia organizowane przez FILHARMONIĘ;
3) Podanie danych osobowych jest warunkiem dokonania zakupu biletu(ów), karnetu lub zakupu biletu ze zniżką, a brak podania danych osobowych skutkuje niemożliwością świadczenia usług w powyższym zakresie.

Zakup biletów i karnetów

W wypadku zakupu biletów:
1) Państwa dane osobowe są przetwarzanie wyłącznie:
  • w celu sprzedaży karnetów (abonamentów) lub biletów, (podstawa prawna: art. 6 ust. 1 lit. b RODO),
  • w celach wynikających z prawnie uzasadnionych interesów realizowanych przez FILHARMONIĘ, którymi są ustalenie, dochodzenie lub obrona roszczeń(podstawa prawna art. 6 ust. 1 lit. f RODO),
  • w celu prowadzenia działań w zakresie rozpowszechniania kultury (art. 6 ust. 1 lit. d i e RODO).
2) Państwa dane osobowe mogą być przekazywane podmiotom współpracującym z FILHARMONIĄ w zakresie świadczenia usług dotyczących działalności kulturalnej, podmiotom świadczącym usługi prawne, doradcze, konsultacyjne, graficzne, edytorskie, druku, informatyczne, pocztowe, kurierskie, prowadzącym sprzedaż biletów na wydarzenia organizowane przez FILHARMONIĘ;
3) Państwa dane osobowe będą przetwarzane przez czas realizacji umowy, a przechowywane do dnia upływu okresu przedawnienia roszczeń, wynikającego z powszechnie obowiązujących przepisów prawa;
4) Państwa dane osobowe przedstawione przy zakupie biletu ze zniżką, będą utrwalane i przechowywane przez FILHARMONIĘ w celach statystyczno-analitycznych do momentu wygaśnięcia obowiązków przechowywania danych wynikających z przepisów prawa;
5) W związku z przetwarzaniem danych osobowych są Państwo uprawnieni do żądania od FILHARMONII dostępu do swoich danych osobowych; sprostowania swoich danych osobowych; ograniczenia przetwarzania swoich danych osobowych; wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania swoich danych osobowych; usunięcia swoich danych osobowych; wniesienia skargi do organu nadzorczego;
6) Podanie danych osobowych jest warunkiem dokonania zakupu biletu(ów), karnetu lub zakupu biletu ze zniżką, a brak podania danych osobowych skutkuje niemożliwością świadczenia usług w powyższym zakresie;
7) Nie podlegają Państwo decyzji, która opiera się wyłącznie na zautomatyzowanym podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, które wywołuje wobec Państwa skutki prawne lub w podobny sposób istotnie na Państwa wpływa, a Państwa dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego lub organizacji międzynarodowej;

Jednocześnie FILHARMONIA informuje, iż w czasie trwania wydarzeń kulturalnych może być prowadzona transmisja dźwięku i obrazu, która będzie emitowana na żywo w mediach publicznych lub Internecie, a podczas trwania wydarzeń kulturalnych zostaną wykonane nagrania i fotografie, które mogą zostać opublikowane na stronie FILHARMONII filharmonia.szczecin.pl/, portalach społecznościowych FILHARMONII oraz w publikacjach promujących wydarzenia kulturalne FILHARMONII. Wykorzystanie i rozpowszechnienie Państwa wizerunku, o którym mowa powyżej jest zgodne z przepisami prawa.

Sklep Internetowy

W wypadku dokonania zakupu towarów w sklepie internetowym Filharmonii:
1) Państwa dane osobowe są przetwarzanie wyłącznie:
  • w celu realizacji umowy sprzedaży tych towarów (podstawa prawna: art. 6 ust. 1 lit. b RODO),
  • w celach wynikających z prawnie uzasadnionych interesów realizowanych przez FILHARMONIĘ, którymi są ustalenie, dochodzenie lub obrona roszczeń(podstawa prawna art. 6 ust. 1 lit. f RODO);
2) Państwa dane osobowe mogą być przekazywane podmiotom współpracującym z FILHARMONIĄ w zakresie świadczenia usług dotyczących działalności kulturalnej, podmiotom świadczącym usługi prawne, doradcze, konsultacyjne, graficzne, edytorskie, druku, informatyczne, pocztowe, kurierskie, prowadzącym sprzedaż biletów na wydarzenia organizowane przez FILHARMONIĘ;
3) Państwa dane osobowe będą przetwarzane przez okres realizacji umowy sprzedaży towarów, a przechowywane do dnia upływu okresu przedawnienia roszczeń, wynikającego z powszechnie obowiązujących przepisów prawa;
4) W wypadku niezrealizowania płatności za towar w sklepie internetowym Państwa dane zostaną usunięte z bazy danych Administratora po upływie 7 dni od dnia wprowadzenia zamówienia do elektronicznej aplikacji sprzedaży;
5) W związku z przetwarzaniem danych osobowych są Państwo uprawnieni do żądania od FILHARMONII dostępu do swoich danych osobowych; sprostowania swoich danych osobowych; ograniczenia przetwarzania swoich danych osobowych; wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania swoich danych osobowych; usunięcia swoich danych osobowych; wniesienia skargi do organu nadzorczego;
6) Podanie danych osobowych jest warunkiem realizacji umowy sprzedaży towarów, a brak podania danych osobowych skutkuje niemożliwością świadczenia usług w powyższym zakresie;
7) Nie podlegają Państwo decyzji, która opiera się wyłącznie na zautomatyzowanym podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, które wywołuje wobec Państwa skutki prawne lub w podobny sposób istotnie na Państwa wpływa, a Państwa dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego lub organizacji międzynarodowej.

Kontrahenci/Partnerzy/Dostawcy Administratora

1) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu realizacji umowy lub w celu prowadzenia negocjacji co do zawarcia umowy, jeśli nie została jeszcze zawarta - na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. b rozporządzenia nr 2016/679 Parlamentu Europejskiego i Rady (ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych) z dnia 27 kwietnia 2016 r.,
2) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na wyraźnej podstawie prawnej jak np. organy kontroli skarbowej, organy wymiaru sprawiedliwości realizujące swoje ustawowe uprawnienia, a także dostawca usług IT i obsługi hostingu strony internetowej Administratora,
3) Pani/Pana dane osobowe przechowywane będą przez 6 lat tj. czas trwania terminu przedawnienia roszczeń publicznoprawnych związanych z realizacją umowy na podstawie przepisu art. 6 ust. 1 lit. c RODO,
4) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia, przeniesienia danych lub ograniczenia przetwarzania a także prawo do cofnięcia zgody na przetwarzanie w zakresie w jakim przetwarzanie odbywało się lub odbywa na podstawie Pani/Pana zgody, jak również prawo do wniesienia sprzeciwu, co do przetwarzania,
5) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
6) podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże odmowa podania danych może skutkować odmową zawarcia umowy,
7) Pani/Pana dane osobowe nie podlegają zautomatyzowanemu przetwarzaniu, ani profilowaniu i nie są przekazywane do Państwa trzeciego.

Postanowienia końcowe

Korzystając w jakikolwiek sposób z Serwisu użytkownicy akceptują zasady zawarte w niniejszej Polityce prywatności. W przypadku zmiany obowiązującej polityki prywatności, odpowiednie modyfikacje powyższych zasad zostaną udostępnione na stronie serwisu.

Wszelkie pytań odnośnie do Polityki Prywatności proszę kierować pod adres e-mail: rodo@filharmonia.szczecin.pl.
 
Wrzesień 2019
05WRZcz, 15:00
V urodziny nowej FilharmoniiZwiedzanie urodzinowezwiedzanie
05WRZcz, 15:30
V urodziny nowej FilharmoniiZwiedzanie urodzinowezwiedzanie
05WRZcz, 16:00
V urodziny nowej FilharmoniiPiknik rodzinny [ZMIANA MIEJSCA]happening
05WRZcz, 19:00
MISTERIOSO | V urodziny nowej FilharmoniiAccord-Strings Ensemble | Koncert urodzinowykoncert kameralny
05WRZcz, 21:00
V Turniej Muzyków Prawdziwych - TMP 2019Brudło z Wąchabna - śledztwo teatralnespektakl
05WRZcz, 21:30
V urodziny nowej FilharmoniiPremierowy pokaz filmu Mateusza Żeglińskiego projekcja
06WRZpt, 13:00
V Turniej Muzyków Prawdziwych - TMP 2019Przesłuchania solistów wokalistówprzesłuchania
06WRZpt, 16:00
V Turniej Muzyków Prawdziwych - TMP 2019Przesłuchania zespołów śpiewaczychprzesłuchania
06WRZpt, 19:00
V Turniej Muzyków Prawdziwych - TMP 2019Koncert inauguracyjny | Tradycja | Rekompozycjakoncert symfoniczny
06WRZpt, 21:00
V Turniej Muzyków Prawdziwych - TMP 2019Brudło z Wąchabna - śledztwo teatralnespektakl
07WRZsb, 12:00
V Turniej Muzyków Prawdziwych - TMP 2019Przesłuchania solistów instrumentalistówprzesłuchania
07WRZsb, 14:00
V Turniej Muzyków Prawdziwych - TMP 2019Roztańczeniewarsztaty
07WRZsb, 16:00
V Turniej Muzyków Prawdziwych - TMP 2019Przesłuchania kapelprzesłuchania
07WRZsb, 18:00
V Turniej Muzyków Prawdziwych - TMP 2019Turniej Tańcaprzesłuchania
07WRZsb, 20:00
V Turniej Muzyków Prawdziwych - TMP 2019Dom Tańcazabawa taneczna
08WRZnd, 12:00
V Turniej Muzyków Prawdziwych - TMP 2019Kukaj kukawkospektakl
08WRZnd, 14:00
08WRZnd, 17:00
V Turniej Muzyków Prawdziwych - TMP 2019Koncert finałowy | Laureaci | Dikanda & Marko Kukobat [TRANSMISJA ONLINE]koncert tradycyjny
13WRZpt, 17:00
MDF Festival 2019panGenerator | Bity i fotonyprezentacja
13WRZpt, 18:30
MDF Festival 2019Światło i miastodyskusja
13WRZpt, 20:00
MDF Festival 2019Oskar Zięta | CRYSTALSwernisaż
13WRZpt, 20:00
13WRZpt, 20:50
13WRZpt, 21:00
MDF Festival 2019A_GIMkoncert elektroniczny
13WRZpt, 22:30
14WRZsb, 10:00
MDF Festival 2019panGenerator | Bity i fotonywarsztaty
14WRZsb, 14:00
14WRZsb, 17:00
MDF Festival 2019Michał Janocha | Słyszę, że patrzyszspektakl multimedialnydla dzieci od 6. roku życia z opiekunami
14WRZsb, 20:50
14WRZsb, 21:00
MDF Festival 2019Kwadrofonik | Urlichtkoncert
14WRZsb, 22:00
MDF Festival 2019 | Artysta Rezydent 2019/2020Trio Jazzowe Marcina Maseckiego i Grzegorz Tarwidkoncert
15WRZnd, 10:00
MDF Festival 2019panGenerator | Bity i fotonywarsztaty
15WRZnd, 10:00
MDF Festival 2019Paweł Kula | Szkiełko i okoprezentacje dla dzieci w wieku 5-7 lat (z opiekunem)
15WRZnd, 11:30
MDF Festival 2019Paweł Kula | Szkiełko i okoprezentacje dla dzieci w wieku 8-10 lat (z opiekunem)
15WRZnd, 13:00
MDF Festival 2019Paweł Kula | Szkiełko i okoprezentacje dla dzieci w wieku 11-13 lat
15WRZnd, 14:00
15WRZnd, 19:00
MDF Festival 2019Laura Mvulakoncert
15WRZnd, 20:50
17 WRZ, wt, 19:00 - MEISINGER MUSIC FESTIVAL: "THE GENIUS" - IVO POGORELICHkoncert zewnętrzny
18 WRZ, śr, 19:00 - MEISINGER MUSIC FESTIVAL: "REVOLUTION" - JANOSKA ENSEMBLEkoncert zewnętrzny
19 WRZ, cz, 19:00 - LIQUID MELODY - MUZYCZNY PORTRET MIŁOŚCIkoncert zewnętrzny
25WRZśr, 19:00
27WRZpt, 19:00
GRANDIOSOInauguracja | Ning Feng gra BEETHOVENAkoncert symfoniczny
28WRZsb, 09:00
Raniutto - Legatowarsztatydla dzieci do 2. roku życia
28WRZsb, 10:30
Raniutto - Portatowarsztatydla dzieci w wieku od 2. do 4. roku życia
28WRZsb, 12:00
Raniutto - Staccatowarsztatydla dzieci w wieku od 4. do 6. roku życia
30WRZpn, 09:00
DoNuta taktuje – Na razkoncert kameralnydla przedszkoli z udziałem muzyków Filharmonii
30WRZpn, 10:30
DoNuta taktuje – Na razkoncert kameralnydla przedszkoli z udziałem muzyków Filharmonii
30WRZpn, 12:00
DoNuta taktuje – Na razkoncert kameralnydla przedszkoli z udziałem muzyków Filharmonii
Październik 2019
01PAŹwt, 09:00
DoNuta taktuje – Na razkoncert kameralnydla przedszkoli z udziałem muzyków Filharmonii
01PAŹwt, 10:30
DoNuta taktuje – Na razkoncert kameralnydla przedszkoli z udziałem muzyków Filharmonii
01PAŹwt, 12:00
DoNuta taktuje – Na razkoncert kameralnydla przedszkoli z udziałem muzyków Filharmonii
02PAŹśr, 19:00
MISTERIOSOWEINBERG 100 | Roth | Gallardokoncert kameralny
04PAŹpt, 19:00
GRANDIOSOBACH I MOZARTkoncert symfoniczny
05PAŹsb, 09:00
Raniutto - Legatowarsztatydla dzieci do 2. roku życia
05PAŹsb, 10:30
Raniutto - Portatowarsztatydla dzieci w wieku od 2. do 4. roku życia
05PAŹsb, 12:00
Raniutto - Staccatowarsztatydla dzieci w wieku od 4. do 6. roku życia
07PAŹpn, 19:00
08PAŹwt, 19:00
09PAŹśr, 09:00
DoNuta taktuje – Na dwakoncert kameralnydla klas I-III z udziałem muzyków Filharmonii
09PAŹśr, 10:30
DoNuta taktuje – Na dwakoncert kameralnydla klas I-III z udziałem muzyków Filharmonii
09PAŹśr, 12:00
DoNuta taktuje – Na dwakoncert kameralnydla klas I-III z udziałem muzyków Filharmonii
10PAŹcz, 09:00
DoNuta taktuje – Na dwakoncert kameralnydla klas I-III z udziałem muzyków Filharmonii
10PAŹcz, 10:30
DoNuta taktuje – Na dwakoncert kameralnydla klas I-III z udziałem muzyków Filharmonii
10PAŹcz, 12:00
DoNuta taktuje – Na dwakoncert kameralnydla klas I-III z udziałem muzyków Filharmonii
11PAŹpt, 19:00
GRANDIOSOMOSS | DUKAS | Fessardkoncert symfoniczny
12 PAŹ, sb, 19:00 - PAWBEATS ORCHESTRAkoncert zewnętrzny
13PAŹnd, 19:00
15PAŹwt, 19:00
16PAŹśr, 19:00
17PAŹcz, 20:00
18PAŹpt, 19:00
20PAŹnd, 17:00
Yemaya – Królowa Mórz | Spektakl Opery Wrocławskiejspektaklod 6. roku życia z opiekunami
20PAŹnd, 17:00
Salonik Wiolinowy, czyli dziecko pod skrzydłami Filharmoniiwarsztatydla dzieci w wieku 3–6 lat, bez udziału opiekunów
21PAŹpn, 09:00
DoNuta taktuje – Na razkoncert kameralnydla przedszkoli z udziałem muzyków Filharmonii
21PAŹpn, 10:30
DoNuta taktuje – Na razkoncert kameralnydla przedszkoli z udziałem muzyków Filharmonii
21PAŹpn, 12:00
DoNuta taktuje – Na razkoncert kameralnydla przedszkoli z udziałem muzyków Filharmonii
22PAŹwt, 09:00
DoNuta taktuje – Na razkoncert kameralnydla przedszkoli z udziałem muzyków Filharmonii
22PAŹwt, 10:30
DoNuta taktuje – Na razkoncert kameralnydla przedszkoli z udziałem muzyków Filharmonii
22PAŹwt, 12:00
DoNuta taktuje – Na razkoncert kameralnydla przedszkoli z udziałem muzyków Filharmonii
24PAŹcz, 19:00
RUBATOMaya Youssef | Syria/Wielka Brytaniakoncert tradycyjny
25PAŹpt, 19:00
GRANDIOSOWEINBERG 100 | Wallfischkoncert symfoniczny
26PAŹsb, 09:00
Raniutto - Legatowarsztatydla dzieci do 2. roku życia
26PAŹsb, 10:30
Raniutto - Portatowarsztatydla dzieci w wieku od 2. do 4. roku życia
26PAŹsb, 12:00
Raniutto - Pregnatowarsztatydla mam z brzuszkami
27PAŹnd, 12:00
MISTERIOSO | Filharmonicy kameralnieMONIUSZKO 200 | WEINBERG 100 | Filharmonicy kameralniekoncert kameralny
27PAŹnd, 12:00
Salonik Wiolinowy, czyli dziecko pod skrzydłami Filharmoniiwarsztatydla dzieci w wieku 3–6 lat, bez udziału opiekunów
29PAŹwt, 10:00
Ja, kompozytor! Wersja deluxekoncert szkolnydla klas IV-VIII
29PAŹwt, 12:00
Ja, kompozytor! Wersja deluxekoncert szkolnydla klas IV-VIII
«
2019
»
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
REPERTUAR
COOKIESAby ułatwić Tobie korzystanie z serwisu filharmonia.szczecin.pl, a także w celach statystycznych, używamy plików cookies. Jeśli nie blokujesz tych plików, oznacza to, że zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Polityka prywatności | AKCEPTUJĘ