Informacja o RODO

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE, (Dziennik Urzędowy UE, L 119/1 z 4 maja 2016 r.) Filharmonia im. Mieczysława Karłowicza w Szczecinie jako Administrator danych osobowych Melomanów (osoba fizyczna, której dane dotyczą), podaje następujące informacje.

DEFINICJE
  • Administrator – Filharmonia im. Mieczysława Karłowicza z siedzibą w Szczecinie przy ul. Małopolskiej 48
  • Meloman – każda osoba fizyczna odwiedzająca stronę internetową Administratora w celu rezerwacji lub zakupu biletu na wydarzenia artystyczne lub korzystająca z innych usług (np. newslettera);
  • Dane osobowe – wszystkie informacje o osobie fizycznej zidentyfikowanej lub możliwej do zidentyfikowania poprzez jeden bądź kilka szczególnych czynników fizycznych, w tym IP urządzenia, identyfikator internetowy oraz informacje gromadzone za pośrednictwem plików cookie oraz innej podobnej technologii.
  • RODO – Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE, Dziennik Urzędowy UE, L 119/1 z 4 maja 2016 r.
  • Serwis – witryna internetowa Filharmonii im. Mieczysława Karłowicza w Szczecinie filharmonia.szczecin.pl z pełnym pakietem świadczonych usług na rzecz Melomana.
  • Dane kontaktowe: filharmonia.szczecin.pl/kontakt

INFORMACJA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

1. Dane dotyczące Administratora:
Filharmonia im. Mieczysława Karłowicza w Szczecinie, ul. Małopolska 48, 70-515 Szczecin, RIK – 06/97, NIP 851-031-19-73,
Dane kontaktowe: filharmonia.szczecin.pl/kontakt

2. Państwa dane osobowe przetwarzane będą w celu:
  • przetwarzanie jest niezbędne do wykonania umowy, której stroną jest osoba, której dane dotyczą, lub do podjęcia działań na żądanie osoby, której dane dotyczą, przed zawarciem umowy, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b RODO;
  • przetwarzanie jest niezbędne do wypełnienia obowiązku prawnego ciążącego na Administratorze na podstawie art. 6 ust.1 lit. c RODO
  • przetwarzanie jest niezbędne do celów wynikających z prawnie uzasadnionych interesów realizowanych przez Administratora, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f RODO, to jest:
  • dla celów marketingu usług własnych Administratora,
  • w celu wykrywania nadużyć i zapobiegania im,
  • w celu ustalenia, obrony i dochodzenia roszczeń,
  • dla celów tworzenia zestawień, analiz i statystyk na potrzeby wewnętrzne Administratora

3. Odbiorcami Państwa danych osobowych są:
  • podmioty wspierające operacyjne wykonywanie Serwisu dotyczącego danego wydarzenia artystycznego,
  • podmioty świadczące na rzecz Administratora usługi doradcze, konsultacyjne, audytowi, pomoc prawną, podatkową i rachunkową.
4. Wszelkie transfery Państwa danych osobowych odbywają się zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa RP.

5. Dane osobowe będą przechowywane przez okres wynikający z Serwisu, a w zakresie związanym z obroną lub dochodzeniem roszczeń, do czasu przedawnienia roszczeń. Administrator może przechowywać dane osobowe dłużej, ale stanie się tak wyłącznie z uzasadnionych powodów, jeśli prawo zezwala na takie przechowywanie.

6. Przysługuje Państwu, w odniesieniu do Państwa danych osobowych, prawo do:
• żądania od Administratora dostępu do danych osobowych,
• żądania od Administratora sprostowania danych osobowych,
• żądania usunięcia danych przetwarzanych bezpodstawnie,
• żądania ograniczenia przetwarzania danych,
• wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych,
• żądania przenoszenia danych do innego administratora danych (w zakresie określonym art. 20 RODO),
• wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych w razie uznania, że przetwarzanie Państwa danych osobowych narusza przepisy o ochronie danych.

7. Podanie danych osobowych Melomana jest wymogiem prawnym korzystania z Serwisu. Konsekwencją nie podania danych osobowych jest brak możliwości wykonywania Serwisu w zakresie rezerwacji i zakupu biletów.
Luty 2024
02LUTY '24pt, 18:00
Akademia SłuchaniaAkademia SłuchaniaWykład
02LUTY '24pt, 19:00
GRANDIOSO 2023/2024BACH | HÄNDEL | Finnish Baroque OrchestraKoncert muzyki dawnej
03LUTY '24sb, 09:00
RANIUTTOWarsztaty z publicznościądla dzieci od 1. do 2. roku życia z opiekunami
03LUTY '24sb, 10:30
RANIUTTOWarsztaty z publicznościądla dzieci od 3. do 4. roku życia z opiekunami
03LUTY '24sb, 12:00
RANIUTTOWarsztaty z publicznościądla dzieci od 5. do 6. roku życia z opiekunami
03LUTY '24sb, 12:00
Galeria Poziom 4.Solista | Cyprian NocońWystawa
04LUTY '24nd, 12:00
Galeria Poziom 4.Solista | Cyprian NocońWystawa
04LUTY '24nd, 15:00
04 LUTY, nd, 16:00 - TRE VOCI.PLkoncert zewnętrzny
04 LUTY, nd, 19:30 - TRE VOCI.PLkoncert zewnętrzny
05 LUTY, pn, 19:00 - KWARTETkoncert zewnętrzny
06LUTY '24wt, 10:00
Donuta zapraszaKoncert kameralnydla przedszkoli, klas I-III i seniorów
06LUTY '24wt, 12:00
Donuta zapraszaKoncert kameralnydla przedszkoli, klas I-III i seniorów
07LUTY '24śr, 19:00
GRANDIOSO 2023/2024NYMAN | ROTA | I Virtuosi ItalianiKoncert symfoniczny
08LUTY '24cz, 19:00
RUBATO EKSTRA | Artysta rezydent 2023/2024proMODERN | EuropolifonieKoncert muzyki świata
09LUTY '24pt, 19:00
GRANDIOSO 2023/2024Martín García García | RAVEL | DEBUSSYKoncert symfoniczny
10LUTY '24sb, 12:00
Galeria Poziom 4.Solista | Cyprian NocońWystawa
11LUTY '24nd, 12:00
Galeria Poziom 4.Solista | Cyprian NocońWystawa
11LUTY '24nd, 17:00
KONCERTY RODZINNE 2023/2024ZwierzyniecKoncert rodzinnydla dzieci od 6. roku życia z opiekunami
12LUTY '24pn, 19:00
ESPRESSIVO 2023/2024Aga Zaryan śpiewa polskie piosenkiKoncert jazzowy
13LUTY '24wt, 10:00
Donuta zapraszaKoncert kameralnydla przedszkoli, klas I-III i seniorów
13LUTY '24wt, 12:00
Donuta zapraszaKoncert kameralnydla przedszkoli, klas I-III i seniorów
13LUTY '24wt, 19:00
Koncerty zewnętrzneStrauss Gala - Vienna Morphing OrchestraWydarzenie współorganizowane
14 LUTY, śr, 20:00 - ANIA DĄBROWSKAkoncert zewnętrzny
15 LUTY, cz, 18:00 - RYSZARD LEOSZEWSKI: JEŚLI TO MIŁOŚĆkoncert zewnętrzny
16LUTY '24pt, 19:00
GRANDIOSO 2023/2024BACEWICZ | STRAUSS | BAGIŃSKIKoncert symfoniczny
17LUTY '24sb, 09:00
RANIUTTOWarsztaty z publicznościądla dzieci od 1. do 2. roku życia z opiekunami
17LUTY '24sb, 10:30
RANIUTTOWarsztaty z publicznościądla dzieci od 3. do 4. roku życia z opiekunami
17LUTY '24sb, 12:00
RANIUTTOWarsztaty z publicznościądla dzieci od 5. do 6. roku życia z opiekunami
17LUTY '24sb, 12:00
Galeria Poziom 4.Solista | Cyprian NocońWystawa
17LUTY '24sb, 19:00
Koncerty zewnętrzneNatalia Przybysz „Tam”Wydarzenie współorganizowane
18LUTY '24nd, 12:00
Galeria Poziom 4.Solista | Cyprian NocońWystawa
18LUTY '24nd, 15:00
ACADEMICOAkademia Sztuki kameralnieKoncert kameralny
18 LUTY, nd, 19:00 - SYMPHONICA z Mateuszem Ziółkokoncert zewnętrzny
19LUTY '24pn, 09:00
Kampania Słyszę Dobre Dźwięki 2023-2024Usłysz dobre dźwięki | Szkolenie z zakresu profilaktyki słuchuSzkolenie
20 LUTY, wt, 19:00 - PAWEŁ DOMAGAŁAkoncert zewnętrzny
21 LUTY, śr, 19:00 - ABBA I INNI SYMFONICZNIEkoncert zewnętrzny
22LUTY '24cz, 19:00
Galeria Poziom 4.KosmogoniaWernisaż
23LUTY '24pt, 19:00
GRANDIOSO 2023/2024STRAUSS | Muzyka lodowej góryKoncert symfoniczny
24LUTY '24sb, 12:00
Galeria Poziom 4.KosmogoniaWystawa
24LUTY '24sb, 14:00
Galeria przy CerkwiNEIGHBOURS - TWÓRCY Z EUROPY DLA UKRAINYWernisaż
25LUTY '24nd, 12:00
25LUTY '24nd, 12:00
Galeria Poziom 4.KosmogoniaWystawa
25LUTY '24nd, 19:00
BRILLANTE 2023/2024Artyści Rezydenci dla SzczecinaKoncert symfoniczny
26LUTY '24pn, 12:00
Kampania Słyszę Dobre Dźwięki 2023-2024KonsonanseKoncert kameralnydla seniorów
27 LUTY, wt, 19:00 - SŁAWEK UNIATOWSKIkoncert zewnętrzny
Marzec 2024
01MAR '24pt, 19:00
GRANDIOSO 2023/2024BRUCKNER | Symfonia nr 8Koncert symfoniczny
02MAR '24sb, 09:00
RANIUTTOWarsztaty z publicznościądla dzieci od 1. do 2. roku życia z opiekunami
02MAR '24sb, 10:30
RANIUTTOWarsztaty z publicznościądla dzieci od 3. do 4. roku życia z opiekunami
02MAR '24sb, 12:00
RANIUTTOWarsztaty z publicznościądla dzieci od 5. do 6. roku życia z opiekunami
02MAR '24sb, 12:00
02MAR '24sb, 12:00
Galeria Poziom 4.KosmogoniaWystawa
03MAR '24nd, 12:00
03MAR '24nd, 12:00
Galeria Poziom 4.KosmogoniaWystawa
03MAR '24nd, 15:00
ACADEMICOAkademia Sztuki kameralnieKoncert kameralny
03 MAR, nd, 20:00 - MTV UNPLUGGED ORGANEKkoncert zewnętrzny
04 MAR, pn, 19:00 - KULT AKUSTIK 2024koncert zewnętrzny
05MAR '24wt, 10:00
KONCERTY SZKOLNE 2023/2024ZwierzyniecKoncert szkolnydla klas I-III
05MAR '24wt, 12:00
KONCERTY SZKOLNE 2023/2024ZwierzyniecKoncert szkolnydla klas IV-VIII
05 MAR, wt, 19:00 - Dawid Kostka Trio+ [ODWOŁANY]koncert zewnętrzny
06MAR '24śr, 10:00
Donuta zapraszaKoncert kameralnydla przedszkoli, klas I-III i seniorów
06MAR '24śr, 12:00
Donuta zapraszaKoncert kameralnydla przedszkoli, klas I-III i seniorów
06MAR '24śr, 19:00
MISTERIOSO 2023/2024Filharmonicy kameralnie | Dance of Fire QuartetKoncert kameralny
08MAR '24pt, 19:00
GRANDIOSO 2023/2024Piotr Anderszewski | Sinfonia VarsoviaKoncert symfoniczny
09MAR '24sb, 12:00
09MAR '24sb, 12:00
Galeria Poziom 4.KosmogoniaWystawa
10MAR '24nd, 12:00
10MAR '24nd, 12:00
Galeria Poziom 4.KosmogoniaWystawa
10MAR '24nd, 19:00
BRILLANTE 2023/2024Piosenki z Kabaretu Starszych PanówKoncert symfoniczny (sinfonietta)
11MAR '24pn, 12:00
Kampania Słyszę Dobre Dźwięki 2023-2024KonsonanseKoncert kameralnydla seniorów
12 MAR, wt, 19:00 - EDYTA GEPPERT Z ZESPOŁEM VASIEkoncert zewnętrzny
13 MAR, śr, 19:00 - SZCZECIN JAZZ 2024 – SYLWESTER OSTROWSKI „ONE VOICE”koncert zewnętrzny
14MAR '24cz, 19:00
RUBATO 2023/2024Kadabra Dyskety KusajeKoncert muzyki świata
15MAR '24pt, 19:00
GRANDIOSO 2023/2024WAGNER | KARŁOWICZKoncert symfoniczny
16MAR '24sb, 09:00
RANIUTTOWarsztaty z publicznościądla dzieci od 1. do 2. roku życia z opiekunami
16MAR '24sb, 10:30
RANIUTTOWarsztaty z publicznościądla dzieci od 3. do 4. roku życia z opiekunami
16MAR '24sb, 12:00
RANIUTTOWarsztaty z publicznościądla dzieci od 5. do 6. roku życia z opiekunami
16MAR '24sb, 12:00
16MAR '24sb, 12:00
Galeria Poziom 4.KosmogoniaWystawa
16 MAR, sb, 16:00 - QUEEN SYMFONICZNIEkoncert zewnętrzny
16 MAR, sb, 19:30 - QUEEN SYMFONICZNIEkoncert zewnętrzny
17MAR '24nd, 12:00
17MAR '24nd, 12:00
Galeria Poziom 4.KosmogoniaWystawa
17 MAR, nd, 18:00 - MICHAŁ BAJOR - NO, A JA?koncert zewnętrzny
22MAR '24pt, 19:00
GRANDIOSO 2023/2024SMETANA | BARTÓK | TANSMANKoncert symfoniczny
23MAR '24sb, 12:00
23MAR '24sb, 12:00
Galeria Poziom 4.KosmogoniaWystawa
23MAR '24sb, 20:00
SOUNDLAB 2023/2024Viken ArmanKoncert elektroniczny
24MAR '24nd, 12:00
24MAR '24nd, 12:00
Galeria Poziom 4.KosmogoniaWystawa
24 MAR, nd, 18:00 - ACCANTUS LIVE 2024koncert zewnętrzny
25 MAR, pn, 20:00 - KAŚKA SOCHACKA- MADISON TOURkoncert zewnętrzny
26MAR '24wt, 10:00
Donuta zapraszaKoncert kameralnydla przedszkoli, klas I-III i seniorów
26MAR '24wt, 12:00
Donuta zapraszaKoncert kameralnydla przedszkoli, klas I-III i seniorów
26 MAR, wt, 20:00 - KAŚKA SOCHACKA- MADISON TOURkoncert zewnętrzny
2024
REPERTUAR
COOKIESAby ułatwić Tobie korzystanie z serwisu filharmonia.szczecin.pl, a także w celach statystycznych, używamy plików cookies. Jeśli nie blokujesz tych plików, oznacza to, że zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Polityka prywatności |