Informacja o RODO

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE, (Dziennik Urzędowy UE, L 119/1 z 4 maja 2016 r.) Filharmonia im. Mieczysława Karłowicza w Szczecinie jako Administrator danych osobowych Melomanów (osoba fizyczna, której dane dotyczą), podaje następujące informacje.

DEFINICJE
  • Administrator – Filharmonia im. Mieczysława Karłowicza z siedzibą w Szczecinie przy ul. Małopolskiej 48
  • Meloman – każda osoba fizyczna odwiedzająca stronę internetową Administratora w celu rezerwacji lub zakupu biletu na wydarzenia artystyczne lub korzystająca z innych usług (np. newslettera);
  • Dane osobowe – wszystkie informacje o osobie fizycznej zidentyfikowanej lub możliwej do zidentyfikowania poprzez jeden bądź kilka szczególnych czynników fizycznych, w tym IP urządzenia, identyfikator internetowy oraz informacje gromadzone za pośrednictwem plików cookie oraz innej podobnej technologii.
  • RODO – Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE, Dziennik Urzędowy UE, L 119/1 z 4 maja 2016 r.
  • Serwis – witryna internetowa Filharmonii im. Mieczysława Karłowicza w Szczecinie filharmonia.szczecin.pl z pełnym pakietem świadczonych usług na rzecz Melomana.
  • Dane kontaktowe: filharmonia.szczecin.pl/kontakt

INFORMACJA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

1. Dane dotyczące Administratora:
Filharmonia im. Mieczysława Karłowicza w Szczecinie, ul. Małopolska 48, 70-515 Szczecin, RIK – 06/97, NIP 851-031-19-73,
Dane kontaktowe: filharmonia.szczecin.pl/kontakt

2. Państwa dane osobowe przetwarzane będą w celu:
  • przetwarzanie jest niezbędne do wykonania umowy, której stroną jest osoba, której dane dotyczą, lub do podjęcia działań na żądanie osoby, której dane dotyczą, przed zawarciem umowy, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b RODO;
  • przetwarzanie jest niezbędne do wypełnienia obowiązku prawnego ciążącego na Administratorze na podstawie art. 6 ust.1 lit. c RODO
  • przetwarzanie jest niezbędne do celów wynikających z prawnie uzasadnionych interesów realizowanych przez Administratora, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f RODO, to jest:
  • dla celów marketingu usług własnych Administratora,
  • w celu wykrywania nadużyć i zapobiegania im,
  • w celu ustalenia, obrony i dochodzenia roszczeń,
  • dla celów tworzenia zestawień, analiz i statystyk na potrzeby wewnętrzne Administratora

3. Odbiorcami Państwa danych osobowych są:
  • podmioty wspierające operacyjne wykonywanie Serwisu dotyczącego danego wydarzenia artystycznego,
  • podmioty świadczące na rzecz Administratora usługi doradcze, konsultacyjne, audytowi, pomoc prawną, podatkową i rachunkową.
4. Wszelkie transfery Państwa danych osobowych odbywają się zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa RP.

5. Dane osobowe będą przechowywane przez okres wynikający z Serwisu, a w zakresie związanym z obroną lub dochodzeniem roszczeń, do czasu przedawnienia roszczeń. Administrator może przechowywać dane osobowe dłużej, ale stanie się tak wyłącznie z uzasadnionych powodów, jeśli prawo zezwala na takie przechowywanie.

6. Przysługuje Państwu, w odniesieniu do Państwa danych osobowych, prawo do:
• żądania od Administratora dostępu do danych osobowych,
• żądania od Administratora sprostowania danych osobowych,
• żądania usunięcia danych przetwarzanych bezpodstawnie,
• żądania ograniczenia przetwarzania danych,
• wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych,
• żądania przenoszenia danych do innego administratora danych (w zakresie określonym art. 20 RODO),
• wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych w razie uznania, że przetwarzanie Państwa danych osobowych narusza przepisy o ochronie danych.

7. Podanie danych osobowych Melomana jest wymogiem prawnym korzystania z Serwisu. Konsekwencją nie podania danych osobowych jest brak możliwości wykonywania Serwisu w zakresie rezerwacji i zakupu biletów.
Sierpień 2020
02SIEnd, 19:00
05SIEśr, 19:30
DZIŚ06 SIEcz, 20:00
Filharmonia Szczecin OnlineMuzyczny przewodnik Waleriana Pawłowskiegopremiera online
09SIEnd, 19:00
Filharmonia Szczecin OnlineFilharmonicy kameralnie | Krommer | Beethovenkoncert kameralny
12SIEśr, 16:00
13SIEcz, 20:00
Filharmonia Szczecin OnlineMuzyczny przewodnik Waleriana Pawłowskiegopremiera online
16SIEnd, 19:00
Filharmonia Szczecin OnlineFilharmonicy kameralnie | Muzyka francuskakoncert kameralny
20SIEcz, 20:00
Filharmonia Szczecin OnlineMuzyczny przewodnik Waleriana Pawłowskiegopremiera online
23SIEnd, 19:00
Filharmonia Szczecin OnlineFilharmonicy kameralnie | Tria Beethovenakoncert kameralny
25SIEwt, 16:00
26SIEśr, 16:00
27SIEcz, 20:00
Filharmonia Szczecin OnlineMuzyczny przewodnik Waleriana Pawłowskiegopremiera online
30SIEnd, 19:00
Filharmonia Szczecin OnlineInternational Lutosławski Youth Orchestra - Finał | BEETHOVEN 250koncert symfoniczny
Wrzesień 2020
03WRZcz, 15:00
VI Turniej Muzyków Prawdziwych - TMP 2020Wniebogłosywarsztaty śpiewu naturalnego
03WRZcz, 17:00
VI Turniej Muzyków Prawdziwych - TMP 2020Geometria emocjiwarsztaty tańców ludowych
03WRZcz, 20:00
Filharmonia Szczecin OnlineMuzyczny przewodnik Waleriana Pawłowskiegopremiera online
04WRZpt, 15:00
VI Turniej Muzyków Prawdziwych - TMP 2020Wniebogłosywarsztaty śpiewu naturalnego
04WRZpt, 17:00
VI Turniej Muzyków Prawdziwych - TMP 2020Geometria emocjiwarsztaty tańców ludowych
04WRZpt, 19:00
VI Turniej Muzyków Prawdziwych - TMP 2020Koncert inauguracyjny |Tradycjakoncert kameralny
05WRZsb, 15:00
VI Turniej Muzyków Prawdziwych - TMP 2020Wniebogłosywarsztaty śpiewu naturalnego
05WRZsb, 17:00
VI Turniej Muzyków Prawdziwych - TMP 2020Geometria emocjiwarsztaty tańców ludowych
05WRZsb, 19:00
VI Turniej Muzyków Prawdziwych - TMP 2020Siła korzeni jest w nas. Rzecz o Bogdanie Matławskimprojekcja
06WRZnd, 13:00
VI Turniej Muzyków Prawdziwych - TMP 2020Wniebogłosywarsztaty śpiewu naturalnego
06WRZnd, 15:00
VI Turniej Muzyków Prawdziwych - TMP 2020Geometria emocjiwarsztaty tańców ludowych
06WRZnd, 17:00
VI Turniej Muzyków Prawdziwych - TMP 2020Koncert finałowy | Laureaci | Sarakinakoncert tradycyjny
10WRZcz, 20:00
Filharmonia Szczecin OnlineMuzyczny przewodnik Waleriana Pawłowskiegopremiera online
23WRZśr, 19:00
MDF Festival 2020 MUSIC.DESIGN.FORMWhite Balancewernisaż
23WRZśr, 19:00
MDF Festival 2020 MUSIC.DESIGN.FORMCan't Hear Youinstalacja online
23WRZśr, 20:50
MDF Festival 2020 MUSIC.DESIGN.FORMPokazy iluminacji na fasadzie budynkuinstalacja online
24WRZcz, 11:00
MDF Festival 2020 MUSIC.DESIGN.FORMDźwięki pod głoswarsztaty
24WRZcz, 20:50
MDF Festival 2020 MUSIC.DESIGN.FORMPokazy iluminacji na fasadzie budynkuwarsztaty
24WRZcz, 21:00
MDF Festival 2020 MUSIC.DESIGN.FORMObszańska | Dziedzic | Live setafterparty
25WRZpt, 11:00
MDF Festival 2020 MUSIC.DESIGN.FORMDźwięki pod głoswarsztaty
25WRZpt, 19:00
MDF Festival 2020 MUSIC.DESIGN.FORMEinaudi | Divenire koncert symfoniczny
25WRZpt, 20:50
MDF Festival 2020 MUSIC.DESIGN.FORMPokazy iluminacji na fasadzie budynkukoncert symfoniczny
26WRZsb, 16:00
MDF Festival 2020 MUSIC.DESIGN.FORMMuzyczne krajobrazy Szczecinamuzyczny spacer
26WRZsb, 18:00
MDF Festival 2020 MUSIC.DESIGN.FORMDźwięki pod głos | finałkoncert
26WRZsb, 20:00
MDF Festival 2020 MUSIC.DESIGN.FORMHania Rani | Dobrawa Czocherkoncert kameralny
26WRZsb, 20:50
MDF Festival 2020 MUSIC.DESIGN.FORMPokazy iluminacji na fasadzie budynkukoncert kameralny
27WRZnd, 10:00
MDF Festival 2020 MUSIC.DESIGN.FORM | akcja społeczna Słyszę Dobre DźwiękiKtórędy do dźwięku? warsztaty
27WRZnd, 12:00
MDF Festival 2020 MUSIC.DESIGN.FORM | akcja społeczna Słyszę Dobre DźwiękiKtórędy do dźwięku? warsztaty
27WRZnd, 19:00
MDF Festival 2020 MUSIC.DESIGN.FORMKoncert finałowykoncert
27WRZnd, 20:50
MDF Festival 2020 MUSIC.DESIGN.FORMPokazy iluminacji na fasadzie budynkukoncert
KONCERTY
EDU
WYSTAWY
INNE
«
2020
»
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
REPERTUAR
COOKIESAby ułatwić Tobie korzystanie z serwisu filharmonia.szczecin.pl, a także w celach statystycznych, używamy plików cookies. Jeśli nie blokujesz tych plików, oznacza to, że zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Polityka prywatności | AKCEPTUJĘ