Informacja o RODO

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE, (Dziennik Urzędowy UE, L 119/1 z 4 maja 2016 r.) Filharmonia im. Mieczysława Karłowicza w Szczecinie jako Administrator danych osobowych Melomanów (osoba fizyczna, której dane dotyczą), podaje następujące informacje.

DEFINICJE
  • Administrator – Filharmonia im. Mieczysława Karłowicza z siedzibą w Szczecinie przy ul. Małopolskiej 48
  • Meloman – każda osoba fizyczna odwiedzająca stronę internetową Administratora w celu rezerwacji lub zakupu biletu na wydarzenia artystyczne lub korzystająca z innych usług (np. newslettera);
  • Dane osobowe – wszystkie informacje o osobie fizycznej zidentyfikowanej lub możliwej do zidentyfikowania poprzez jeden bądź kilka szczególnych czynników fizycznych, w tym IP urządzenia, identyfikator internetowy oraz informacje gromadzone za pośrednictwem plików cookie oraz innej podobnej technologii.
  • RODO – Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE, Dziennik Urzędowy UE, L 119/1 z 4 maja 2016 r.
  • Serwis – witryna internetowa Filharmonii im. Mieczysława Karłowicza w Szczecinie filharmonia.szczecin.pl z pełnym pakietem świadczonych usług na rzecz Melomana.
  • Dane kontaktowe: filharmonia.szczecin.pl/kontakt

INFORMACJA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

1. Dane dotyczące Administratora:
Filharmonia im. Mieczysława Karłowicza w Szczecinie, ul. Małopolska 48, 70-515 Szczecin, RIK – 06/97, NIP 851-031-19-73,
Dane kontaktowe: filharmonia.szczecin.pl/kontakt

2. Państwa dane osobowe przetwarzane będą w celu:
  • przetwarzanie jest niezbędne do wykonania umowy, której stroną jest osoba, której dane dotyczą, lub do podjęcia działań na żądanie osoby, której dane dotyczą, przed zawarciem umowy, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b RODO;
  • przetwarzanie jest niezbędne do wypełnienia obowiązku prawnego ciążącego na Administratorze na podstawie art. 6 ust.1 lit. c RODO
  • przetwarzanie jest niezbędne do celów wynikających z prawnie uzasadnionych interesów realizowanych przez Administratora, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f RODO, to jest:
  • dla celów marketingu usług własnych Administratora,
  • w celu wykrywania nadużyć i zapobiegania im,
  • w celu ustalenia, obrony i dochodzenia roszczeń,
  • dla celów tworzenia zestawień, analiz i statystyk na potrzeby wewnętrzne Administratora

3. Odbiorcami Państwa danych osobowych są:
  • podmioty wspierające operacyjne wykonywanie Serwisu dotyczącego danego wydarzenia artystycznego,
  • podmioty świadczące na rzecz Administratora usługi doradcze, konsultacyjne, audytowi, pomoc prawną, podatkową i rachunkową.
4. Wszelkie transfery Państwa danych osobowych odbywają się zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa RP.

5. Dane osobowe będą przechowywane przez okres wynikający z Serwisu, a w zakresie związanym z obroną lub dochodzeniem roszczeń, do czasu przedawnienia roszczeń. Administrator może przechowywać dane osobowe dłużej, ale stanie się tak wyłącznie z uzasadnionych powodów, jeśli prawo zezwala na takie przechowywanie.

6. Przysługuje Państwu, w odniesieniu do Państwa danych osobowych, prawo do:
• żądania od Administratora dostępu do danych osobowych,
• żądania od Administratora sprostowania danych osobowych,
• żądania usunięcia danych przetwarzanych bezpodstawnie,
• żądania ograniczenia przetwarzania danych,
• wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych,
• żądania przenoszenia danych do innego administratora danych (w zakresie określonym art. 20 RODO),
• wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych w razie uznania, że przetwarzanie Państwa danych osobowych narusza przepisy o ochronie danych.

7. Podanie danych osobowych Melomana jest wymogiem prawnym korzystania z Serwisu. Konsekwencją nie podania danych osobowych jest brak możliwości wykonywania Serwisu w zakresie rezerwacji i zakupu biletów.
Październik 2019
01PAŹwt, 09:00
DoNuta taktuje – Na razkoncert kameralnydla przedszkoli z udziałem muzyków Filharmonii
01PAŹwt, 10:30
DoNuta taktuje – Na razkoncert kameralnydla przedszkoli z udziałem muzyków Filharmonii
01PAŹwt, 12:00
DoNuta taktuje – Na razkoncert kameralnydla przedszkoli z udziałem muzyków Filharmonii
02PAŹśr, 19:00
MISTERIOSOWEINBERG 100 | Roth | Gallardokoncert kameralny
04PAŹpt, 10:00
Otwarte próby generalneOtwarte próby generalne
04PAŹpt, 13:00
04PAŹpt, 19:00
GRANDIOSOBACH I MOZARTkoncert symfoniczny
05PAŹsb, 09:00
Raniutto - Legatowarsztatydla dzieci do 2. roku życia
05PAŹsb, 10:30
Raniutto - Portatowarsztatydla dzieci w wieku od 2. do 4. roku życia
05PAŹsb, 12:00
Raniutto - Staccatowarsztatydla dzieci w wieku od 4. do 6. roku życia
05 PAŹ, sb, 16:00 - MUZYKA ZESPOŁU QUEEN SYMFONICZNIEkoncert zewnętrzny
05 PAŹ, sb, 19:30 - MUZYKA ZESPOŁU QUEEN SYMFONICZNIEkoncert zewnętrzny
07PAŹpn, 19:00
08PAŹwt, 19:00
09PAŹśr, 09:00
DoNuta taktuje – Na dwakoncert kameralnydla klas I-III z udziałem muzyków Filharmonii
09PAŹśr, 10:30
DoNuta taktuje – Na dwakoncert kameralnydla klas I-III z udziałem muzyków Filharmonii
09PAŹśr, 12:00
DoNuta taktuje – Na dwakoncert kameralnydla klas I-III z udziałem muzyków Filharmonii
10PAŹcz, 09:00
DoNuta taktuje – Na dwakoncert kameralnydla klas I-III z udziałem muzyków Filharmonii
10PAŹcz, 10:30
DoNuta taktuje – Na dwakoncert kameralnydla klas I-III z udziałem muzyków Filharmonii
10PAŹcz, 12:00
DoNuta taktuje – Na dwakoncert kameralnydla klas I-III z udziałem muzyków Filharmonii
11PAŹpt, 13:00
11PAŹpt, 19:00
GRANDIOSOMOSS | DUKAS | Fessardkoncert symfoniczny
12 PAŹ, sb, 19:00 - PAWBEATS ORCHESTRAkoncert zewnętrzny
13PAŹnd, 19:00
14 PAŹ, pn, 19:00 - POD DACHAMI PARYŻAkoncert zewnętrzny
15PAŹwt, 19:00
15 PAŹ, wt, 20:00 - VARIUS MANX & KASIA STANKIEWICZkoncert zewnętrzny
16PAŹśr, 19:00
DZIŚ17 PAŹcz, 20:00
JUTRO18 PAŹpt, 13:00
JUTRO18 PAŹpt, 14:00
JUTRO18 PAŹpt, 15:00
JUTRO18 PAŹpt, 17:00
JUTRO18 PAŹpt, 19:00
20PAŹnd, 17:00
Koncerty rodzinne 2019/2020Yemaya – Królowa Mórz | Spektakl Opery Wrocławskiejspektaklod 6. roku życia z opiekunami
20PAŹnd, 17:00
Salonik Wiolinowy, czyli dziecko pod skrzydłami Filharmoniiwarsztatydla dzieci w wieku 3–6 lat, bez udziału opiekunów
21PAŹpn, 09:00
DoNuta taktuje – Na razkoncert kameralnydla przedszkoli z udziałem muzyków Filharmonii
21PAŹpn, 10:30
DoNuta taktuje – Na razkoncert kameralnydla przedszkoli z udziałem muzyków Filharmonii
21PAŹpn, 12:00
DoNuta taktuje – Na razkoncert kameralnydla przedszkoli z udziałem muzyków Filharmonii
21 PAŹ, pn, 20:00 - LEMON AKUSTYCZNIEkoncert zewnętrzny
22PAŹwt, 09:00
DoNuta taktuje – Na razkoncert kameralnydla przedszkoli z udziałem muzyków Filharmonii
22PAŹwt, 10:30
DoNuta taktuje – Na razkoncert kameralnydla przedszkoli z udziałem muzyków Filharmonii
22PAŹwt, 12:00
DoNuta taktuje – Na razkoncert kameralnydla przedszkoli z udziałem muzyków Filharmonii
23PAŹśr, 19:00
24PAŹcz, 19:00
RUBATOMaya Youssef | Syria/Wielka Brytaniakoncert tradycyjny
25PAŹpt, 13:00
25PAŹpt, 19:00
GRANDIOSOWEINBERG 100 | Wallfischkoncert symfoniczny
26PAŹsb, 09:00
Raniutto - Legatowarsztatydla dzieci do 2. roku życia
26PAŹsb, 10:30
Raniutto - Portatowarsztatydla dzieci w wieku od 2. do 4. roku życia
26PAŹsb, 12:00
Raniutto - Staccatowarsztatydla dzieci w wieku od 4. do 6. roku życia
27PAŹnd, 12:00
MISTERIOSO | Filharmonicy kameralnieMONIUSZKO 200 | WEINBERG 100 | Filharmonicy kameralniekoncert kameralny
27PAŹnd, 12:00
Salonik Wiolinowy, czyli dziecko pod skrzydłami Filharmoniiwarsztatydla dzieci w wieku 3–6 lat, bez udziału opiekunów
29PAŹwt, 10:00
Ja, kompozytor! Wersja deluxekoncert szkolnydla klas IV-VIII
29PAŹwt, 12:00
Ja, kompozytor! Wersja deluxekoncert szkolnydla klas IV-VIII
Listopad 2019
03LISnd, 17:00
Koncerty rodzinne 2019/2020Atlas symfonicznykoncert rodzinnydla dzieci od 6. roku życia z opiekunami
03LISnd, 17:00
Salonik Wiolinowy, czyli dziecko pod skrzydłami Filharmoniiwarsztatydla dzieci w wieku 3–6 lat, bez udziału opiekunów
04LISpn, 19:00
ESPRESSIVOKamil Piotrowicz Sextetkoncert jazzowy
07LIScz, 19:00
RUBATOSokratis Sinopoulos | Grecjakoncert tradycyjny
08LISpt, 13:00
08LISpt, 19:00
GRANDIOSOKonzerthaus 135koncert symfoniczny
09LISsb, 09:00
Raniutto - Legatowarsztatydla dzieci do 2. roku życia
09LISsb, 10:30
Raniutto - Portatowarsztatydla dzieci w wieku od 2. do 4. roku życia
09LISsb, 12:00
Raniutto - Staccatowarsztatydla dzieci w wieku od 4. do 6. roku życia
10LISnd, 19:00
MISTERIOSOMarimba mix!recital
12LISwt, 09:00
DoNuta taktuje – Na dwakoncert kameralnydla klas I-III z udziałem muzyków Filharmonii
12LISwt, 10:30
DoNuta taktuje – Na dwakoncert kameralnydla klas I-III z udziałem muzyków Filharmonii
12LISwt, 12:00
DoNuta taktuje – Na dwakoncert kameralnydla klas I-III z udziałem muzyków Filharmonii
13LISśr, 09:00
DoNuta taktuje – Na dwakoncert kameralnydla klas I-III z udziałem muzyków Filharmonii
13LISśr, 10:30
DoNuta taktuje – Na dwakoncert kameralnydla klas I-III z udziałem muzyków Filharmonii
13LISśr, 12:00
DoNuta taktuje – Na dwakoncert kameralnydla klas I-III z udziałem muzyków Filharmonii
13LISśr, 19:00
15LISpt, 13:00
15LISpt, 19:00
GRANDIOSOMAHLER 6koncert symfoniczny
17LISnd, 19:00
19LISwt, 19:00
20LISśr, 09:00
DoNuta taktuje – W trasiekoncert wyjazdowyz udziałem muzyków Filharmonii
20LISśr, 11:00
DoNuta taktuje – W trasiekoncert wyjazdowyz udziałem muzyków Filharmonii
21LIScz, 09:00
DoNuta taktuje – W trasiekoncert wyjazdowyz udziałem muzyków Filharmonii
21LIScz, 11:00
DoNuta taktuje – W trasiekoncert wyjazdowyz udziałem muzyków Filharmonii
22LISpt, 10:00
Otwarte próby generalneOtwarte próby generalne
22LISpt, 13:00
22LISpt, 19:00
GRANDIOSOWirtuoz harfykoncert symfoniczny
23LISsb, 09:00
Raniutto - Legatowarsztatydla dzieci do 2. roku życia
23LISsb, 10:30
Raniutto - Portatowarsztatydla dzieci w wieku od 2. do 4. roku życia
23LISsb, 12:00
Raniutto - Staccatowarsztatydla dzieci w wieku od 4. do 6. roku życia
23LISsb, 20:00
SOUNDLABLab 2: Pękala | Weber | Podgórskikoncert elektroniczny
24LISnd, 19:00
BRILLANTELatinokoncert
26LISwt, 10:00
26LISwt, 12:00
29LISpt, 13:00
29LISpt, 19:00
GRANDIOSOMONIUSZKO 200koncert symfoniczny
«
2019
»
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
REPERTUAR
COOKIESAby ułatwić Tobie korzystanie z serwisu filharmonia.szczecin.pl, a także w celach statystycznych, używamy plików cookies. Jeśli nie blokujesz tych plików, oznacza to, że zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Polityka prywatności | AKCEPTUJĘ