Informacja o RODO

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE, (Dziennik Urzędowy UE, L 119/1 z 4 maja 2016 r.) Filharmonia im. Mieczysława Karłowicza w Szczecinie jako Administrator danych osobowych Melomanów (osoba fizyczna, której dane dotyczą), podaje następujące informacje.

DEFINICJE
  • Administrator – Filharmonia im. Mieczysława Karłowicza z siedzibą w Szczecinie przy ul. Małopolskiej 48
  • Meloman – każda osoba fizyczna odwiedzająca stronę internetową Administratora w celu rezerwacji lub zakupu biletu na wydarzenia artystyczne lub korzystająca z innych usług (np. newslettera);
  • Dane osobowe – wszystkie informacje o osobie fizycznej zidentyfikowanej lub możliwej do zidentyfikowania poprzez jeden bądź kilka szczególnych czynników fizycznych, w tym IP urządzenia, identyfikator internetowy oraz informacje gromadzone za pośrednictwem plików cookie oraz innej podobnej technologii.
  • RODO – Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE, Dziennik Urzędowy UE, L 119/1 z 4 maja 2016 r.
  • Serwis – witryna internetowa Filharmonii im. Mieczysława Karłowicza w Szczecinie filharmonia.szczecin.pl z pełnym pakietem świadczonych usług na rzecz Melomana.
  • Dane kontaktowe: filharmonia.szczecin.pl/kontakt

INFORMACJA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

1. Dane dotyczące Administratora:
Filharmonia im. Mieczysława Karłowicza w Szczecinie, ul. Małopolska 48, 70-515 Szczecin, RIK – 06/97, NIP 851-031-19-73,
Dane kontaktowe: filharmonia.szczecin.pl/kontakt

2. Państwa dane osobowe przetwarzane będą w celu:
  • przetwarzanie jest niezbędne do wykonania umowy, której stroną jest osoba, której dane dotyczą, lub do podjęcia działań na żądanie osoby, której dane dotyczą, przed zawarciem umowy, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b RODO;
  • przetwarzanie jest niezbędne do wypełnienia obowiązku prawnego ciążącego na Administratorze na podstawie art. 6 ust.1 lit. c RODO
  • przetwarzanie jest niezbędne do celów wynikających z prawnie uzasadnionych interesów realizowanych przez Administratora, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f RODO, to jest:
  • dla celów marketingu usług własnych Administratora,
  • w celu wykrywania nadużyć i zapobiegania im,
  • w celu ustalenia, obrony i dochodzenia roszczeń,
  • dla celów tworzenia zestawień, analiz i statystyk na potrzeby wewnętrzne Administratora

3. Odbiorcami Państwa danych osobowych są:
  • podmioty wspierające operacyjne wykonywanie Serwisu dotyczącego danego wydarzenia artystycznego,
  • podmioty świadczące na rzecz Administratora usługi doradcze, konsultacyjne, audytowi, pomoc prawną, podatkową i rachunkową.
4. Wszelkie transfery Państwa danych osobowych odbywają się zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa RP.

5. Dane osobowe będą przechowywane przez okres wynikający z Serwisu, a w zakresie związanym z obroną lub dochodzeniem roszczeń, do czasu przedawnienia roszczeń. Administrator może przechowywać dane osobowe dłużej, ale stanie się tak wyłącznie z uzasadnionych powodów, jeśli prawo zezwala na takie przechowywanie.

6. Przysługuje Państwu, w odniesieniu do Państwa danych osobowych, prawo do:
• żądania od Administratora dostępu do danych osobowych,
• żądania od Administratora sprostowania danych osobowych,
• żądania usunięcia danych przetwarzanych bezpodstawnie,
• żądania ograniczenia przetwarzania danych,
• wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych,
• żądania przenoszenia danych do innego administratora danych (w zakresie określonym art. 20 RODO),
• wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych w razie uznania, że przetwarzanie Państwa danych osobowych narusza przepisy o ochronie danych.

7. Podanie danych osobowych Melomana jest wymogiem prawnym korzystania z Serwisu. Konsekwencją nie podania danych osobowych jest brak możliwości wykonywania Serwisu w zakresie rezerwacji i zakupu biletów.
Kwiecień 2019
01KWIpn, 10:00
Droga do Oza koncert szkolnydla klas IV-VIII
01KWIpn, 12:00
Droga do Oza koncert szkolnydla klas IV-VIII
02KWIwt, 19:00
INTERMEZZO 2018/2019Prosto ze Szczecina | Michał Francuzkoncert kameralny
04KWIcz, 19:00
SOUNDLAB 2018/2019Shiva Feshareki | Lab 7: El-vinylkoncert elektroniczny
05KWIpt, 13:00
05KWIpt, 15:00
05KWIpt, 19:00
SONORO 2018/2019Mozart | Haydn koncert symfoniczny
07KWInd, 17:00
Czy mnie jeszcze pamiętasz? Seniorita w Filharmoniikoncert rodzinnydla dzieci od 6. roku życia z opiekunami
07KWInd, 17:00
Salonik Wiolinowy, czyli dziecko pod skrzydłami Filharmoniiwarsztatydla dzieci w wieku 3–6 lat, bez udziału opiekunów
09KWIwt, 09:00
DoNuta taktuje – W trasiekoncert wyjazdowydla przedszkoli
09KWIwt, 11:00
DoNuta taktuje – W trasiekoncert wyjazdowydla przedszkoli
09KWIwt, 19:00
RUBATO 2018/2019Alentejo Cantado (Portugalia)koncert tradycyjny
10KWIśr, 09:00
DoNuta taktuje – W trasiekoncert wyjazdowydla przedszkoli
10KWIśr, 11:00
DoNuta taktuje – W trasiekoncert wyjazdowydla przedszkoli
11KWIcz, 19:00
12KWIpt, 13:00
12KWIpt, 15:00
12KWIpt, 19:00
SONORO 2018/2019Walewska | Pieśni Karłowicza koncert symfoniczny
13KWIsb, 09:00
Raniutto - Legatowarsztatydla dzieci do 2. roku życia
13KWIsb, 10:30
Raniutto - Portatowarsztatydla dzieci w wieku od 2. do 4. roku życia
13KWIsb, 12:00
Raniutto - Staccatowarsztatydla dzieci w wieku od 4. do 6. roku życia
13KWIsb, 19:00
ENERGICO 2018/2019Mitch & Mitch | ENERGICOkoncert
14 KWI, nd, 20:00 - KUBA BADACH - TRIBUTE TO ANDRZEJ ZAUCHA. OBECNYkoncert zewnętrzny
15 KWI, pn, 19:00 - GALA NAGRODY ARTYSTYCZNEJ Z AGĄ ZARYANkoncert zewnętrzny
15KWIpn, 19:30
Walewska | Pieśni Karłowiczakoncert wyjazdowy23. Wielkanocny Festiwal Ludwiga van Beethovena
17KWIśr, 19:00
PIANOFORTE 2018/2019Laureaci konkursów | Boris Giltburgrecital
23KWIwt, 17:00
Za durami, za mollami – spotkanie autorskie z Dorotą Gellnerspotkanie autorskieod 6. roku życia z opiekunami
24KWIśr, 19:00
MISTERIOSO 2018/2019Filharmonicy kameralnie | Cztery struny światakoncert kameralny
25KWIcz, 17:30
akcja społeczna Słyszę Dobre DźwiękiODRA SOUND DESIGNkoncert
25 KWI, cz, 20:00 - ANIA DĄBROWSKA THE BEST OFkoncert zewnętrzny
26KWIpt, 13:00
26KWIpt, 15:00
26KWIpt, 19:00
SONORO 2018/2019Sibelius | Lutosławski | Czajkowskikoncert symfoniczny
28KWInd, 19:00
BRILLANTE 2018/2019Grażyna Auguścik | Jazz | Orkiestrakoncert
30KWIwt, 19:00
Maj 2019
05MAJnd, 19:00
VIRTUOSO 2018/2019Claudia Stein gra Weinbergakoncert symfoniczny
07MAJwt, 19:00
RUBATO 2018/2019Ibrahim Maalouf [ODWOŁANY]koncert tradycyjny
07MAJwt, 19:00
RUBATO 2018/2019Marko Marković Brass Bandkoncert tradycyjny
08MAJśr, 09:00
DoNuta taktuje – Na razkoncert kameralnydla przedszkoli
08MAJśr, 10:30
DoNuta taktuje – Na razkoncert kameralnydla przedszkoli
08MAJśr, 12:00
DoNuta taktuje – Na razkoncert kameralnydla przedszkoli
08MAJśr, 19:00
MISTERIOSO 2018/2019Recital klawesynowy | Marcin Świątkiewicz koncert kameralny
09MAJcz, 09:00
DoNuta taktuje – Na razkoncert kameralnydla przedszkoli
09MAJcz, 10:30
DoNuta taktuje – Na razkoncert kameralnydla przedszkoli
09MAJcz, 12:00
DoNuta taktuje – Na razkoncert kameralnydla przedszkoli
10MAJpt, 13:00
10MAJpt, 15:00
10MAJpt, 19:00
FILM-HARMONY 2018/2019John Williams | Richard Wagnerkoncert symfoniczny
11MAJsb, 09:00
Raniutto - Legatowarsztatydla dzieci do 2. roku życia
11MAJsb, 10:30
Raniutto - Portatowarsztatydla dzieci w wieku od 2. do 4. roku życia
11MAJsb, 12:00
Raniutto - Staccatowarsztatydla dzieci w wieku od 4. do 6. roku życia
14MAJwt, 10:00
Droga do Oza koncert szkolnydla klas IV-VIII
14MAJwt, 12:00
Droga do Oza koncert szkolnydla klas IV-VIII
15MAJśr, 10:00
Droga do Oza koncert szkolnydla klas IV-VIII
15MAJśr, 12:00
Droga do Oza koncert szkolnydla klas IV-VIII
17MAJpt, 13:00
17MAJpt, 15:00
17MAJpt, 19:00
FILM-HARMONY 2018/2019Szczecin–Wrocław | Movie setkoncert kameralny
18MAJsb, 19:00
SOUNDLAB 2018/2019Weiss Video Orchestra – Lab 8: El-multikoncert elektroniczny
19MAJnd, 17:00
W kinie w Szczecinie! Muzyka filmowakoncert rodzinnydla dzieci od 6. roku życia z opiekunami
19MAJnd, 17:00
Salonik Wiolinowy, czyli dziecko pod skrzydłami Filharmoniiwarsztatydla dzieci w wieku 3–6 lat, bez udziału opiekunów
21MAJwt, 09:00
DoNuta taktuje – Na dwakoncert kameralnydla klas I-III
21MAJwt, 10:30
DoNuta taktuje – Na dwakoncert kameralnydla klas I-III
21MAJwt, 12:00
DoNuta taktuje – Na dwakoncert kameralnydla klas I-III
22MAJśr, 09:00
DoNuta taktuje – Na dwakoncert kameralnydla klas I-III
22MAJśr, 10:30
DoNuta taktuje – Na dwakoncert kameralnydla klas I-III
22MAJśr, 12:00
DoNuta taktuje – Na dwakoncert kameralnydla klas I-III
22MAJśr, 19:00
INTERMEZZO 2018/2019Artyści Szczecina | Jola Szczepaniakkoncert kameralny
24MAJpt, 13:00
24MAJpt, 15:00
24MAJpt, 19:00
25MAJsb, 09:00
Raniutto - Legatowarsztatydla dzieci do 2. roku życia
25MAJsb, 10:30
Raniutto - Portatowarsztatydla dzieci w wieku od 2. do 4. roku życia
25MAJsb, 12:00
Raniutto - Staccatowarsztatydla dzieci w wieku od 4. do 6. roku życia
27MAJpn, 19:00
ESPRESSIVO 2018/2019Stars for Quincy Jones koncert jazzowy
31MAJpt, 13:00
31MAJpt, 15:00
31MAJpt, 19:00
FILM-HARMONY 2018/2019Made in Americakoncert symfoniczny
«
2019
»
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
REPERTUAR
COOKIESAby ułatwić Tobie korzystanie z serwisu filharmonia.szczecin.pl, a także w celach statystycznych, używamy plików cookies. Jeśli nie blokujesz tych plików, oznacza to, że zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Polityka prywatności | AKCEPTUJĘ