Informacja o RODO

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE, (Dziennik Urzędowy UE, L 119/1 z 4 maja 2016 r.) Filharmonia im. Mieczysława Karłowicza w Szczecinie jako Administrator danych osobowych Melomanów (osoba fizyczna, której dane dotyczą), podaje następujące informacje.

DEFINICJE
  • Administrator – Filharmonia im. Mieczysława Karłowicza z siedzibą w Szczecinie przy ul. Małopolskiej 48
  • Meloman – każda osoba fizyczna odwiedzająca stronę internetową Administratora w celu rezerwacji lub zakupu biletu na wydarzenia artystyczne lub korzystająca z innych usług (np. newslettera);
  • Dane osobowe – wszystkie informacje o osobie fizycznej zidentyfikowanej lub możliwej do zidentyfikowania poprzez jeden bądź kilka szczególnych czynników fizycznych, w tym IP urządzenia, identyfikator internetowy oraz informacje gromadzone za pośrednictwem plików cookie oraz innej podobnej technologii.
  • RODO – Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE, Dziennik Urzędowy UE, L 119/1 z 4 maja 2016 r.
  • Serwis – witryna internetowa Filharmonii im. Mieczysława Karłowicza w Szczecinie filharmonia.szczecin.pl z pełnym pakietem świadczonych usług na rzecz Melomana.
  • Dane kontaktowe: filharmonia.szczecin.pl/kontakt

INFORMACJA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

1. Dane dotyczące Administratora:
Filharmonia im. Mieczysława Karłowicza w Szczecinie, ul. Małopolska 48, 70-515 Szczecin, RIK – 06/97, NIP 851-031-19-73,
Dane kontaktowe: filharmonia.szczecin.pl/kontakt

2. Państwa dane osobowe przetwarzane będą w celu:
  • przetwarzanie jest niezbędne do wykonania umowy, której stroną jest osoba, której dane dotyczą, lub do podjęcia działań na żądanie osoby, której dane dotyczą, przed zawarciem umowy, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b RODO;
  • przetwarzanie jest niezbędne do wypełnienia obowiązku prawnego ciążącego na Administratorze na podstawie art. 6 ust.1 lit. c RODO
  • przetwarzanie jest niezbędne do celów wynikających z prawnie uzasadnionych interesów realizowanych przez Administratora, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f RODO, to jest:
  • dla celów marketingu usług własnych Administratora,
  • w celu wykrywania nadużyć i zapobiegania im,
  • w celu ustalenia, obrony i dochodzenia roszczeń,
  • dla celów tworzenia zestawień, analiz i statystyk na potrzeby wewnętrzne Administratora

3. Odbiorcami Państwa danych osobowych są:
  • podmioty wspierające operacyjne wykonywanie Serwisu dotyczącego danego wydarzenia artystycznego,
  • podmioty świadczące na rzecz Administratora usługi doradcze, konsultacyjne, audytowi, pomoc prawną, podatkową i rachunkową.
4. Wszelkie transfery Państwa danych osobowych odbywają się zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa RP.

5. Dane osobowe będą przechowywane przez okres wynikający z Serwisu, a w zakresie związanym z obroną lub dochodzeniem roszczeń, do czasu przedawnienia roszczeń. Administrator może przechowywać dane osobowe dłużej, ale stanie się tak wyłącznie z uzasadnionych powodów, jeśli prawo zezwala na takie przechowywanie.

6. Przysługuje Państwu, w odniesieniu do Państwa danych osobowych, prawo do:
• żądania od Administratora dostępu do danych osobowych,
• żądania od Administratora sprostowania danych osobowych,
• żądania usunięcia danych przetwarzanych bezpodstawnie,
• żądania ograniczenia przetwarzania danych,
• wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych,
• żądania przenoszenia danych do innego administratora danych (w zakresie określonym art. 20 RODO),
• wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych w razie uznania, że przetwarzanie Państwa danych osobowych narusza przepisy o ochronie danych.

7. Podanie danych osobowych Melomana jest wymogiem prawnym korzystania z Serwisu. Konsekwencją nie podania danych osobowych jest brak możliwości wykonywania Serwisu w zakresie rezerwacji i zakupu biletów.
Sierpień 2019
01SIEcz, 17:00
DZIŚ19 SIEpn, 13:00
DZIŚ19 SIEpn, 14:00
DZIŚ19 SIEpn, 15:00
JUTRO20 SIEwt, 13:00
JUTRO20 SIEwt, 14:00
JUTRO20 SIEwt, 15:00
21SIEśr, 13:00
21SIEśr, 15:00
22SIEcz, 13:00
22SIEcz, 15:00
23SIEpt, 13:00
23SIEpt, 15:00
28SIEśr, 13:00
28SIEśr, 15:00
29SIEcz, 13:00
29SIEcz, 15:00
30SIEpt, 13:00
30SIEpt, 15:00
30SIEpt, 19:00
International Lutosławski Youth Orchestra - ILYO 2019International Lutosławski Youth Orchestra | FINAŁkoncert symfoniczny
Wrzesień 2019
05WRZcz, 19:00
MISTERIOSOV urodziny nowej Filharmoniikoncert kameralny
05WRZcz, 21:00
V Turniej Muzyków Prawdziwych - TMP 2019Brudło z Wąchabna - śledztwo teatralnespektakl
06WRZpt, 13:00
V Turniej Muzyków Prawdziwych - TMP 2019Przesłuchania solistów wokalistówprzesłuchania
06WRZpt, 16:00
V Turniej Muzyków Prawdziwych - TMP 2019Przesłuchania zespołów śpiewaczychprzesłuchania
06WRZpt, 19:00
V Turniej Muzyków Prawdziwych - TMP 2019Koncert inauguracyjny | Tradycja | Rekompozycjakoncert symfoniczny
06WRZpt, 21:00
V Turniej Muzyków Prawdziwych - TMP 2019Brudło z Wąchabna - śledztwo teatralnespektakl
07WRZsb, 12:00
V Turniej Muzyków Prawdziwych - TMP 2019Przesłuchania solistów instrumentalistówprzesłuchania
07WRZsb, 14:00
V Turniej Muzyków Prawdziwych - TMP 2019Roztańczeniewarsztaty
07WRZsb, 16:00
V Turniej Muzyków Prawdziwych - TMP 2019Przesłuchania kapelprzesłuchania
07WRZsb, 18:00
V Turniej Muzyków Prawdziwych - TMP 2019Turniej Tańcaprzesłuchania
07WRZsb, 20:00
V Turniej Muzyków Prawdziwych - TMP 2019Dom Tańcazabawa taneczna
08WRZnd, 12:00
V Turniej Muzyków Prawdziwych - TMP 2019Kukaj kukawkospektakl
08WRZnd, 17:00
V Turniej Muzyków Prawdziwych - TMP 2019Koncert finałowy | Laureaci | Dikandakoncert tradycyjny
13WRZpt, 17:00
MDF Festival 2019panGenerator | Bity i fotonyprezentacja
13WRZpt, 18:30
MDF Festival 2019Światło i miastodyskusja
13WRZpt, 20:00
MDF Festival 2019Oskar Zięta | CRYSTALSwernisaż
13WRZpt, 20:00
13WRZpt, 20:50
13WRZpt, 21:00
MDF Festival 2019A_GIMkoncert elektroniczny
13WRZpt, 22:30
14WRZsb, 10:00
MDF Festival 2019panGenerator | Bity i fotonywarsztaty
14WRZsb, 14:00
14WRZsb, 17:00
MDF Festival 2019Michał Janocha | Słyszę, że patrzyszspektakl multimedialnydla dzieci od 6. roku życia z opiekunami
14WRZsb, 20:50
14WRZsb, 21:00
MDF Festival 2019Kwadrofonik | Urlichtkoncert
14WRZsb, 22:00
MDF Festival 2019 | Artysta Rezydent 2019/2020Trio Jazzowe Marcina Maseckiego i Grzegorz Tarwidkoncert
15WRZnd, 10:00
MDF Festival 2019panGenerator | Bity i fotonywarsztaty
15WRZnd, 10:00
MDF Festival 2019Paweł Kula | Szkiełko i okoprezentacje dla dzieci w wieku 5-7 lat (z opiekunem)
15WRZnd, 11:30
MDF Festival 2019Paweł Kula | Szkiełko i okoprezentacje dla dzieci w wieku 8-10 lat (z opiekunem)
15WRZnd, 13:00
MDF Festival 2019Paweł Kula | Szkiełko i okoprezentacje dla dzieci w wieku 11-13 lat
15WRZnd, 14:00
15WRZnd, 19:00
MDF Festival 2019Laura Mvulakoncert
15WRZnd, 20:50
17 WRZ, wt, 19:00 - MEISINGER MUSIC FESTIVAL: "THE GENIUS" - IVO POGORELICHkoncert zewnętrzny
18 WRZ, śr, 19:00 - MEISINGER MUSIC FESTIVAL: "REVOLUTION" - JANOSKA ENSEMBLEkoncert zewnętrzny
19 WRZ, cz, 19:00 - LIQUID MELODY - MUZYCZNY PORTRET MIŁOŚCIkoncert zewnętrzny
27WRZpt, 19:00
GRANDIOSOInauguracja | Ning Feng gra BEETHOVENAkoncert symfoniczny
28WRZsb, 09:00
Raniutto - Legatowarsztatydla dzieci do 2. roku życia
28WRZsb, 10:30
Raniutto - Portatowarsztatydla dzieci w wieku od 2. do 4. roku życia
28WRZsb, 12:00
Raniutto - Staccatowarsztatydla dzieci w wieku od 4. do 6. roku życia
30WRZpn, 09:00
DoNuta taktuje – Na razkoncert kameralnydla przedszkoli z udziałem muzyków Filharmonii
30WRZpn, 10:30
DoNuta taktuje – Na razkoncert kameralnydla przedszkoli z udziałem muzyków Filharmonii
30WRZpn, 12:00
DoNuta taktuje – Na razkoncert kameralnydla przedszkoli z udziałem muzyków Filharmonii
«
2019
»
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
REPERTUAR
COOKIESAby ułatwić Tobie korzystanie z serwisu filharmonia.szczecin.pl, a także w celach statystycznych, używamy plików cookies. Jeśli nie blokujesz tych plików, oznacza to, że zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Polityka prywatności | AKCEPTUJĘ