Informacja o RODO

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE, (Dziennik Urzędowy UE, L 119/1 z 4 maja 2016 r.) Filharmonia im. Mieczysława Karłowicza w Szczecinie jako Administrator danych osobowych Melomanów (osoba fizyczna, której dane dotyczą), podaje następujące informacje.

DEFINICJE
  • Administrator – Filharmonia im. Mieczysława Karłowicza z siedzibą w Szczecinie przy ul. Małopolskiej 48
  • Meloman – każda osoba fizyczna odwiedzająca stronę internetową Administratora w celu rezerwacji lub zakupu biletu na wydarzenia artystyczne lub korzystająca z innych usług (np. newslettera);
  • Dane osobowe – wszystkie informacje o osobie fizycznej zidentyfikowanej lub możliwej do zidentyfikowania poprzez jeden bądź kilka szczególnych czynników fizycznych, w tym IP urządzenia, identyfikator internetowy oraz informacje gromadzone za pośrednictwem plików cookie oraz innej podobnej technologii.
  • RODO – Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE, Dziennik Urzędowy UE, L 119/1 z 4 maja 2016 r.
  • Serwis – witryna internetowa Filharmonii im. Mieczysława Karłowicza w Szczecinie filharmonia.szczecin.pl z pełnym pakietem świadczonych usług na rzecz Melomana.
  • Dane kontaktowe: filharmonia.szczecin.pl/kontakt

INFORMACJA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

1. Dane dotyczące Administratora:
Filharmonia im. Mieczysława Karłowicza w Szczecinie, ul. Małopolska 48, 70-515 Szczecin, RIK – 06/97, NIP 851-031-19-73,
Dane kontaktowe: filharmonia.szczecin.pl/kontakt

2. Państwa dane osobowe przetwarzane będą w celu:
  • przetwarzanie jest niezbędne do wykonania umowy, której stroną jest osoba, której dane dotyczą, lub do podjęcia działań na żądanie osoby, której dane dotyczą, przed zawarciem umowy, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b RODO;
  • przetwarzanie jest niezbędne do wypełnienia obowiązku prawnego ciążącego na Administratorze na podstawie art. 6 ust.1 lit. c RODO
  • przetwarzanie jest niezbędne do celów wynikających z prawnie uzasadnionych interesów realizowanych przez Administratora, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f RODO, to jest:
  • dla celów marketingu usług własnych Administratora,
  • w celu wykrywania nadużyć i zapobiegania im,
  • w celu ustalenia, obrony i dochodzenia roszczeń,
  • dla celów tworzenia zestawień, analiz i statystyk na potrzeby wewnętrzne Administratora

3. Odbiorcami Państwa danych osobowych są:
  • podmioty wspierające operacyjne wykonywanie Serwisu dotyczącego danego wydarzenia artystycznego,
  • podmioty świadczące na rzecz Administratora usługi doradcze, konsultacyjne, audytowi, pomoc prawną, podatkową i rachunkową.
4. Wszelkie transfery Państwa danych osobowych odbywają się zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa RP.

5. Dane osobowe będą przechowywane przez okres wynikający z Serwisu, a w zakresie związanym z obroną lub dochodzeniem roszczeń, do czasu przedawnienia roszczeń. Administrator może przechowywać dane osobowe dłużej, ale stanie się tak wyłącznie z uzasadnionych powodów, jeśli prawo zezwala na takie przechowywanie.

6. Przysługuje Państwu, w odniesieniu do Państwa danych osobowych, prawo do:
• żądania od Administratora dostępu do danych osobowych,
• żądania od Administratora sprostowania danych osobowych,
• żądania usunięcia danych przetwarzanych bezpodstawnie,
• żądania ograniczenia przetwarzania danych,
• wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych,
• żądania przenoszenia danych do innego administratora danych (w zakresie określonym art. 20 RODO),
• wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych w razie uznania, że przetwarzanie Państwa danych osobowych narusza przepisy o ochronie danych.

7. Podanie danych osobowych Melomana jest wymogiem prawnym korzystania z Serwisu. Konsekwencją nie podania danych osobowych jest brak możliwości wykonywania Serwisu w zakresie rezerwacji i zakupu biletów.
Listopad 2020
03LISwt, 12:00
Dźwięki na startMelodia versus rytmkoncert szkolny / transmisja onlinedla klas IV-VIII
04 LIS, śr, 19:00 - MARYLA RODOWICZ AKUSTYCZNIE [PRZENIESIONY]koncert zewnętrzny
05LIScz, 12:45
Filharmonia Szczecin OnlineKarnawał zwierzątsłuchowisko
06LISpt, 19:00
GRANDIOSORAVEL | BEETHOVEN 250 [ZMIANA ARTYSTY]koncert symfoniczny / transmisja online
07LISsb, 11:15
Raniutto Sensorkiwarsztaty onlinedla dzieci w wieku 4-6 lat
09 LIS, pn, 19:00 - ARTUR ANDRUS - RECITAL KABARETOWY [KONCERT PRZENIESIONY]koncert zewnętrzny
10LISwt, 11:00
DoNuta w drodze - live koncert kameralnydla przedszkoli
10LISwt, 11:15
DoNuta w drodze - online premiera onlinedla klas I-III
11LISśr, 19:00
MISTERIOSOÃtma Quartet I Muzyka polska [TRANSMISJA]koncert kameralny / transmisja online
12LIScz, 12:45
Filharmonia Szczecin OnlineKarnawał zwierzątsłuchowisko
13LISpt, 16:00
13LISpt, 19:00
GRANDIOSOMADSEN | DANIELSSON | IVES [TRANSMISJA PPV]koncert symfoniczny / transmisja online
14LISsb, 11:15
Raniutto Sensorkiwarsztaty onlinedla dzieci w wieku 1-3 lat
17LISwt, 11:00
DoNuta w drodze - live koncert kameralnydla klas I-III
17LISwt, 11:15
DoNuta w drodze - online premiera onlinedla przedszkoli
18 LIS, śr, 18:00 - 12 Tenorów & Diva [ PRZENIESIONY ]koncert zewnętrzny
19LIScz, 12:45
Filharmonia Szczecin OnlineKarnawał zwierzątsłuchowisko
20LISpt, 19:00
GRANDIOSOIVES | MAHLER | REICH [TRANSMISJA PPV] [ZMIANA ARTYSTÓW]koncert symfoniczny / transmisja online
21LISsb, 11:15
Raniutto Sensorkiwarsztaty onlinedla dzieci w wieku 4-6 lat
22LISnd, 19:00
23 LIS, pn, 20:00 - KONCERT 10 TENORÓW [PRZENIESIONY NA 16.03.2021 r.]koncert zewnętrzny
24LISwt, 11:00
DoNuta w drodze - live koncert kameralnydla przedszkoli
24LISwt, 11:15
DoNuta w drodze - online premiera onlinedla klas I-III
26LIScz, 12:45
Filharmonia Szczecin OnlineKarnawał zwierzątsłuchowisko
27LISpt, 16:00
27LISpt, 19:00
27LISpt, 19:00
DZIŚ28 LISsb, 11:15
Raniutto Sensorkiwarsztaty onlinedla dzieci w wieku 1-3 lat
DZIŚ28 LISsb, 19:00
SOUNDLABLab 1: Derrick May and The Orchestra [ODWOŁANY]koncert elektroniczny / transmisja online
DZIŚ28 LISsb, 19:00
30LISpn, 19:00
ESPRESSIVODominik Wania I Lonely Shadows [TRANSMISJA PPV]koncert jazzowy / transmisja online
Grudzień 2020
01GRUwt, 11:00
DoNuta w drodze - live koncert kameralnydla klas I-III
01GRUwt, 11:15
DoNuta w drodze - online premiera onlinedla przedszkoli
02 GRU, śr, 21:00 - ANIA DĄBROWSKA- JESIENNE WIECZORY [KONCERT ODWOŁANY]koncert zewnętrzny
03GRUcz, 12:45
Filharmonia Szczecin OnlineKarnawał zwierzątsłuchowisko
03GRUcz, 19:30
Galeria Poziom 4.Reboot Cyfrozaura - Bartosz Sikorskiwernisaż
04GRUpt, 19:00
GRANDIOSOCZAJKOWSKI | BERGMANN [TRANSMISJA PPV]koncert symfoniczny / transmisja online
05GRUsb, 11:15
Raniutto Sensorkiwarsztaty onlinedla dzieci w wieku 4-6 lat
06GRUnd, 17:00
Koncerty rodzinne 2020/2021Walerianowe kropelki [TRANSMISJA]koncert / transmisja onlinedla dzieci od 6. roku życia z opiekunami
08GRUwt, 11:00
DoNuta w drodze - live koncert kameralnydla przedszkoli
08GRUwt, 11:15
DoNuta w drodze - online premiera onlinedla klas I-III
10GRUcz, 12:45
Filharmonia Szczecin OnlineKarnawał zwierzątsłuchowisko
11GRUpt, 16:00
11GRUpt, 19:00
RUBATOOrkiestra św. Mikołaja [TRANSMISJA PPV]koncert tradycyjny / transmisja online
12GRUsb, 11:15
Raniutto Sensorkiwarsztaty onlinedla dzieci w wieku 1-3 lat
13GRUnd, 12:00
14GRUpn, 12:00
Dźwięki na startUtwór mode on [ODWOŁANY]koncert szkolnydla klas IV-VIII
15GRUwt, 11:00
DoNuta w drodze - live koncert kameralnydla klas I-III
15GRUwt, 11:15
DoNuta w drodze - online premiera onlinedla przedszkoli
17GRUcz, 12:45
Filharmonia Szczecin OnlineKarnawał zwierzątsłuchowisko
18GRUpt, 19:00
19GRUsb, 11:15
Raniutto Sensorkiwarsztaty onlinedla dzieci w wieku 4-6 lat
19 GRU, sb, 17:00 - KWIAT JABŁONI [KONCERT ODWOŁANY]koncert zewnętrzny
19 GRU, sb, 20:00 - KWIAT JABŁONI [KONCERT ODWOŁANY]koncert zewnętrzny
20GRUnd, 19:00
MISTERIOSOCuarteto Casals | BEETHOVEN 250 [ODWOŁANY]koncert kameralny / transmisja online
21 GRU, pn, 19:30 - GLENN MILLER ORCHESTRA [KONCERT PRZENIESIONY]koncert zewnętrzny
22GRUwt, 11:15
DoNuta w drodze - online premiera onlinedla klas I-III
24GRUcz, 12:45
Filharmonia Szczecin OnlineKarnawał zwierzątsłuchowisko
31GRUcz, 12:45
Filharmonia Szczecin OnlineKarnawał zwierzątsłuchowisko
KONCERTY
EDU
WYSTAWY
INNE
«
2020
»
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
REPERTUAR
COOKIESAby ułatwić Tobie korzystanie z serwisu filharmonia.szczecin.pl, a także w celach statystycznych, używamy plików cookies. Jeśli nie blokujesz tych plików, oznacza to, że zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Polityka prywatności | AKCEPTUJĘ