Informacja o RODO
Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE, (Dziennik Urzędowy UE, L 119/1 z 4 maja 2016 r.) Filharmonia im. Mieczysława Karłowicza w Szczecinie jako Administrator danych osobowych Melomanów (osoba fizyczna, której dane dotyczą), podaje następujące informacje.

DEFINICJE
  • Administrator – Filharmonia im. Mieczysława Karłowicza z siedzibą w Szczecinie przy ul. Małopolskiej 48
  • Meloman – każda osoba fizyczna odwiedzająca stronę internetową Administratora w celu rezerwacji lub zakupu biletu na wydarzenia artystyczne lub korzystająca z innych usług (np. newslettera); 
  • Dane osobowe – wszystkie informacje o osobie fizycznej zidentyfikowanej lub możliwej do zidentyfikowania poprzez jeden bądź kilka szczególnych czynników fizycznych, w tym IP urządzenia, identyfikator internetowy oraz informacje gromadzone za pośrednictwem plików cookie oraz innej podobnej technologii.
  • RODO – Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE, Dziennik Urzędowy UE, L 119/1 z 4 maja 2016 r.
  • Serwis – witryna internetowa Filharmonii im. Mieczysława Karłowicza w Szczecinie filharmonia.szczecin.pl z pełnym pakietem świadczonych usług na rzecz Melomana.
  • Dane kontaktowe: filharmonia.szczecin.pl/kontakt

INFORMACJA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

1. Dane dotyczące Administratora:
Filharmonia im. Mieczysława Karłowicza w Szczecinie, ul. Małopolska 48, 70-515 Szczecin, RIK – 06/97, NIP 851-031-19-73,
Dane kontaktowe: filharmonia.szczecin.pl/kontakt

2. Państwa dane osobowe przetwarzane będą w celu:
  • przetwarzanie jest niezbędne do wykonania umowy, której stroną jest osoba, której dane dotyczą, lub do podjęcia działań na żądanie osoby, której dane dotyczą, przed zawarciem umowy, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b RODO;
  • przetwarzanie jest niezbędne do wypełnienia obowiązku prawnego ciążącego na Administratorze na podstawie art. 6 ust.1 lit. c RODO
  • przetwarzanie jest niezbędne do celów wynikających z prawnie uzasadnionych interesów realizowanych przez Administratora, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f RODO, to jest:
  • dla celów marketingu usług własnych Administratora,
  • w celu wykrywania nadużyć i zapobiegania im,
  • w celu ustalenia, obrony i dochodzenia roszczeń,
  • dla celów tworzenia zestawień, analiz i statystyk na potrzeby wewnętrzne Administratora

3. Odbiorcami Państwa danych osobowych są:
  • podmioty wspierające operacyjne wykonywanie Serwisu dotyczącego danego wydarzenia artystycznego,
  • podmioty świadczące na rzecz Administratora usługi doradcze, konsultacyjne, audytowi, pomoc prawną, podatkową i rachunkową.
4. Wszelkie transfery Państwa danych osobowych odbywają się zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa RP.

5. Dane osobowe będą przechowywane przez okres wynikający z Serwisu, a w zakresie związanym z obroną lub dochodzeniem roszczeń, do czasu przedawnienia roszczeń. Administrator może przechowywać dane osobowe dłużej, ale stanie się tak wyłącznie z uzasadnionych powodów, jeśli prawo zezwala na takie przechowywanie.

6. Przysługuje Państwu, w odniesieniu do Państwa danych osobowych, prawo do:
• żądania od Administratora dostępu do danych osobowych,
• żądania od Administratora sprostowania danych osobowych,
• żądania usunięcia danych przetwarzanych bezpodstawnie,
• żądania ograniczenia przetwarzania danych,
• wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych,
• żądania przenoszenia danych do innego administratora danych (w zakresie określonym art. 20 RODO),
• wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych w razie uznania, że przetwarzanie Państwa danych osobowych narusza przepisy o ochronie danych.

7. Podanie danych osobowych Melomana jest wymogiem prawnym korzystania z Serwisu. Konsekwencją nie podania danych osobowych jest brak możliwości wykonywania Serwisu w zakresie rezerwacji i zakupu biletów.
Grudzień 2018
02GRUnd, 17:00
Koncerty rodzinne 2018/2019Edu Virtuoso - symfoniczny talent showkoncert rodzinny
02GRUnd, 17:00
Salonik wiolinowy, czyli dziecko pod skrzydłami Filharmoniiwarsztatydla dzieci w wieku 3–6 lat, bez udziału opiekunów
03GRUpn, 19:00
ESPRESSIVO 2018/2019Adam Bałdych & Helge Lien Trio "Brothers"koncert jazzowy
04GRUwt, 19:00
RUBATO 2018/2019Eva Quartetkoncert tradycyjny
05GRUśr, 09:00
DoNuta taktuje 2018/2019DoNuta taktuje - Na dwakoncert kameralny
05GRUśr, 10:30
DoNuta taktuje 2018/2019DoNuta taktuje - Na dwakoncert kameralny
05GRUśr, 12:00
DoNuta taktuje 2018/2019DoNuta taktuje - Na dwakoncert kameralny
05 GRU, śr, 19:00 - KASIA KOWALSKA JUBILEUSZkoncert zewnętrzny
06GRUcz, 09:00
DoNuta taktuje 2018/2019DoNuta taktuje - Integrakoncert kameralnydla klas I-III z udziałem muzyków Filharmonii i osób z dysfunkcjami
06GRUcz, 11:00
DoNuta taktuje 2018/2019DoNuta taktuje - Integrakoncert kameralnydla klas I-III z udziałem muzyków Filharmonii i osób z dysfunkcjami
07GRUpt, 13:00
07GRUpt, 15:00
07GRUpt, 19:00
VIRTUOSO 2018/2019Noskowski | Głazunow | Brucknerkoncert symfoniczny
08GRUsb, 09:00
Raniutto - Legatowarsztatydla dzieci do 2. roku życia
08GRUsb, 10:30
Raniutto - Portatowarsztatydla dzieci w wieku od 2. do 4. roku życia
08GRUsb, 12:00
Raniutto - Staccatowarsztatydla dzieci w wieku od 4. do 6. roku życia
09GRUnd, 19:00
PIANOFORTE 2018/2019Laureaci Konkursów | Janusz Olejniczak recital
10GRUpn, 10:00
Orkiestra na językachkoncert szkolny
10GRUpn, 12:00
Orkiestra na językachkoncert szkolny
10 GRU, pn, 19:00 - COHEN I KOBIETYkoncert zewnętrzny
11GRUwt, 19:00
INTERMEZZO 2018/2019Artyści Szczecina | Aldona Bartnikkoncert kameralny
11 GRU, wt, 20:00 - KUBA BADACH + MABASO - BACK TO SCHOOLkoncert zewnętrzny
12 GRU, śr, 20:00 - SKALDOWIE "NAJWIĘKSZE PRZEBOJE"koncert zewnętrzny
12GRUśr, 20:30
Adolescentwernisaż
DZIŚ13 GRUcz, 19:00
FESTIVO 2018/2019Biała flagakoncert kameralny
JUTRO14 GRUpt, 13:00
JUTRO14 GRUpt, 14:00
JUTRO14 GRUpt, 15:00
JUTRO14 GRUpt, 19:00
GRANDIOSO 2018/2019Penderecki | Siedem bram Jerozolimykoncert symfoniczny
15GRUsb, 12:00
Salonik wiolinowy, czyli dziecko pod skrzydłami Filharmoniiwarsztatydla dzieci w wieku 3–6 lat, bez udziału opiekunów
15GRUsb, 17:00
Oktopus - podwodna improwizacjaspektakl improwizowanydla dzieci od 6. roku życia z opiekunami
15GRUsb, 19:00
SOUNDLAB 2018/2019Grabek | LAB_3: El-softkoncert elektroniczny
18GRUwt, 10:00
Orkiestra na językachkoncert szkolny
18GRUwt, 12:00
Orkiestra na językachkoncert szkolny
19GRUśr, 19:00
20 GRU, cz, 19:00 - GLENN MILLER ORCHESTRAkoncert zewnętrzny
21GRUpt, 13:00
21GRUpt, 15:00
21GRUpt, 19:00
BRILLANTE 2018/2019Jerzy Grunwald | Koncert świątecznykoncert
22GRUsb, 19:00
DECISO 2018/2019Scarlatti | Kantaty bożonarodzeniowekoncert muzyki dawnej
27GRUcz, 19:00
DECISO 2018/2019Weneckie Boże Narodzeniekoncert muzyki dawnej
28GRUpt, 13:00
28GRUpt, 15:00
28GRUpt, 19:00
FESTIVO 2018/2019Jubileusz Animatokoncert
31GRUpn, 20:00
Styczeń 2019
01STYwt, 17:00
02STYśr, 19:00
INTERMEZZO 2018/2019Paganini | Bach | Kameralniekoncert kameralny
05STYsb, 19:00
FESTIVO 2018/2019Szczecin-Wrocław | Kolędy światakoncert kameralny
06STYnd, 19:00
GRANDIOSO 2018/2019BBC Symphony Orchestrakoncert symfoniczny
08STYwt, 09:00
DoNuta taktuje – Na razkoncert kameralnydla przedszkoli
08STYwt, 10:30
DoNuta taktuje – Na razkoncert kameralnydla przedszkoli
08STYwt, 12:00
DoNuta taktuje – Na razkoncert kameralnydla przedszkoli
08STYwt, 19:00
RUBATO 2018/2019Dziczka (Polska/Ukraina) koncert tradycyjny
09STYśr, 09:00
DoNuta taktuje – Na razkoncert kameralnydla przedszkoli
09STYśr, 10:30
DoNuta taktuje – Na razkoncert kameralnydla przedszkoli
09STYśr, 12:00
DoNuta taktuje – Na razkoncert kameralnydla przedszkoli
12STYsb, 09:00
Raniutto - Legatowarsztatydla dzieci do 2. roku życia
12STYsb, 10:30
Raniutto - Portatowarsztatydla dzieci w wieku od 2. do 4. roku życia
12STYsb, 12:00
Raniutto - Staccatowarsztatydla dzieci w wieku od 4. do 6. roku życia
12STYsb, 19:00
FESTIVO 2018/2019Koncert prezydencki koncert symfoniczny
13STYnd, 19:00
BRILLANTE 2018/2019Soyka | Woś | Hlushkokoncert
14STYpn, 10:00
Orkiestra na językach BIS koncert szkolnydla klas IV-VIII
14STYpn, 12:00
Orkiestra na językach BIS koncert szkolnydla klas IV-VIII
14STYpn, 19:00
ESPRESSIVO 2018/2019Marcin Wasilewski Trio koncert jazzowy
18STYpt, 19:00
SONORO 2018/2019Gulda | Ravel | Respighikoncert symfoniczny
20STYnd, 17:00
Jerz Igorkoncert rodzinnydla dzieci od 6. roku życia z opiekunami
20STYnd, 17:00
Salonik Wiolinowy, czyli dziecko pod skrzydłami Filharmoniiwarsztatydla dzieci w wieku 3–6 lat, bez udziału opiekunów
22STYwt, 09:00
DoNuta taktuje – Na dwakoncert kameralnydla klas I-III
22STYwt, 10:30
DoNuta taktuje – Na dwakoncert kameralnydla klas I-III
22STYwt, 12:00
DoNuta taktuje – Na dwakoncert kameralnydla klas I-III
23STYśr, 09:00
DoNuta taktuje – Na dwakoncert kameralnydla klas I-III
23STYśr, 10:30
DoNuta taktuje – Na dwakoncert kameralnydla klas I-III
23STYśr, 12:00
DoNuta taktuje – Na dwakoncert kameralnydla klas I-III
23STYśr, 19:00
MISTERIOSO 2018/2019Recital perkusyjny I Alexej Gerassimezkoncert kameralny
25STYpt, 19:00
FESTIVO 2018/2019Vivat Mozart! koncert symfoniczny
26STYsb, 09:00
Raniutto - Legatowarsztatydla dzieci do 2. roku życia
26STYsb, 10:30
Raniutto - Portatowarsztatydla dzieci w wieku od 2. do 4. roku życia
26STYsb, 12:00
Raniutto - Staccatowarsztatydla dzieci w wieku od 4. do 6. roku życia
26STYsb, 19:00
SOUNDLAB 2018/2019Anna Zaradny | Lab 4: El-sonokoncert elektroniczny
27STYnd, 19:00
BRILLANTE 2018/2019Piosenki z Kabaretu Starszych Panówkoncert
«
2018
»
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
REPERTUAR
COOKIESAby ułatwić Tobie korzystanie z serwisu filharmonia.szczecin.pl, a także w celach statystycznych, używamy plików cookies. Jeśli nie blokujesz tych plików, oznacza to, że zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Polityka prywatności | AKCEPTUJĘ