Polityka prywatności
Aby zapewnić ochronę danych osobowych Użytkowników strony, Filharmonia im. M. Karłowicza w Szczecinie stosuje niniejszą politykę prywatności oraz przestrzega przepisów ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (Dz.U. 02.101.926 ze zmianami) oraz ustawy z dnia 18 lipca 2002 o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz.U. 02.144.1204 ze zmianami). Jeśli chcesz korzystać z wszystkich możliwości naszego serwisu internetowego, niezbędne jest byś poznał i zaakceptował warunki polityki prywatności.

PLIKI COOKIES

Serwis zbiera w sposób automatyczny tylko informacje zawarte w plikach cookies.
Pliki (cookies) są plikami tekstowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym użytkownika serwisu. Przeznaczone są do korzystania ze stron serwisu. Przede wszystkim zawierają nazwę strony internetowej swojego pochodzenia, swój unikalny numer, czas przechowywania na urządzeniu końcowym.
Operator serwisu filharmonia.szczecin.pl jest podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym swojego użytkownika pliki cookies oraz mającym do nich dostęp.

Operator serwisu wykorzystuje pliki (cookies) w celu:
  • tworzenia statystyk oglądalności poszczególnych treści;
  • personalizacji usług świadczonych z wykorzystaniem serwisu;
  • utrzymywania sesji użytkowników;
  • uwierzytelniania osób korzystających z serwisu,
  • dostarczania użytkownikom personalizowanych treści reklamowych

Serwis stosuje dwa zasadnicze rodzaje plików (cookies) - sesyjne i stałe. Pliki sesyjne są tymczasowe, przechowuje się je do momentu opuszczenia strony serwisu (poprzez wejście na inną stronę, wylogowanie lub wyłączenie przeglądarki). Pliki stałe przechowywane są w urządzeniu końcowym użytkownika do czasu ich usunięcia przez użytkownika lub przez czas wynikający z ich ustawień.

Użytkownik może w każdej chwili dokonać zmiany ustawień swojej przeglądarki, aby zablokować obsługę plików (cookies) lub każdorazowo uzyskiwać informacje o ich umieszczeniu w swoim urządzeniu. Inne dostępne opcje można sprawdzić w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej. Należy pamiętać, że większość przeglądarek domyślnie jest ustawione na akceptację zapisu plików (cookies) w urządzeniu końcowym.

Operator Serwisu informuje, że zmiany ustawień w przeglądarce internetowej użytkownika mogą ograniczyć dostęp do niektórych funkcji strony internetowej serwisu.

Pliki (cookies) z których korzysta serwis (zamieszczane w urządzeniu końcowym użytkownika) mogą być udostępnione jego partnerom oraz współpracującym z nim reklamodawcą.

Informacje dotyczące ustawień przeglądarek internetowych dostępne są w jej menu (pomoc) lub na stronie jej producenta.

Polityka prywatności dotycząca plików cookies pochodzi częściowo ze strony ciasteczka.org.pl

NEWSLETTER

Zapisanie się na newsletter i przetwarzanie danych osobowych
Administratorem zbieranych danych osobowych jest Filharmonia im. M. Karłowicza w Szczecinie z siedzibą w Szczecinie, przy ul. Małopolskiej 48. Ujawnienie danych jest całkowicie dobrowolne, zaś ich przetwarzanie będzie wykonywane w celu: identyfikacji klientów Filharmonii i bieżącej z nimi komunikacji, promowania i prezentowania oferty Filharmonii a także prowadzenie i wyłanianie zwycięzców programów promocyjnych, ogłaszanych odrębnymi komunikatami. Filharmonia im. M. Karłowicza w Szczecinie nie udostępnia danych osobowych Użytkowników osobom trzecim. Osoba, której dotyczą przedmiotowe dane osobowe ma prawo kontroli ich przetwarzania, zgodnie z przepisami rozdziału 4 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz.U. z 2002 r., Nr 101, poz. 926), w szczególności zaś dostępu do swoich danych oraz ich poprawienia lub zmiany. Osoba wypełniająca formularz potwierdza, iż zapoznała się z niniejszą informacją, w całości ją zrozumiała i akceptuje jej postanowienia, oraz, że podane przez nią dane dotyczą jej osoby są prawdziwe.

Rezygnacja z otrzymywania ofert / informacji

Jeżeli Użytkownik nie chce już otrzymywać ofert /informacji wysyłanych przez Filharmonię, może wypisać się z listy subskrypcyjnej. Należy wtedy kliknąć w link umożliwiający wyrejestrowanie, który zamieszczany jest w stopce każdej korespondencji informacyjno-marketingowej. Można również wysłać wiadomość na adres newsletter@filharmonia.szczecin.pl z informacją o rezygnacji z otrzymywania korespondencji marketingowej.


REZERWACJA I ZAKUP BILETÓW

Dane osobowe

Podanie danych osobowych jest konieczne do zarezerwowania lub zakupu biletu przez Internet. Każdy użytkownik może również wykazać chęć otrzymywania specjalnych ofert oraz informacji, które wysyłamy w postaci newsletterów.

Profil Użytkownika i rezerwacje internetowe

Dane przechowywane są w profilu Użytkownika oraz w historii rezerwacji. Tworzenie profilu Użytkownika nie jest konieczne do rezerwacji lub zakupu biletu przez Internet.

Przy rezerwacji internetowej należy podać imię, nazwisko, adres oraz adres e-mail, na który zostaną przesłane potwierdzenie rezerwacji oraz unikalny kod rezerwacji.

Zakup biletu drogą internetową

Użytkownik może dokonać zakupu biletu przez Internet. Transakcja dokonywana jest w sesji szyfrowanej w protokole bezpiecznego połączenia SSL. Dla bezpieczeństwa transakcji, informacje dotyczące formy płatności – numer karty kredytowej czy też numer konta bankowego – wykorzystanej przez Użytkownika podczas zakupów nie są przechowywane ani wykorzystywane w jakikolwiek sposób. Płatność dokonywana jest za pośrednictwem zewnętrznego operatora Dial Com 24 Sp. z o.o.

W przypadku pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt.
Listopad 2017
03LISpt, 19:00
ANIMATO 2017/2018Berlin Youth Orchestrakoncert symfoniczny
04LISsb, 09:00
Raniutto - Legatowarsztatydla dzieci do 2. roku życia
04LISsb, 10:30
Raniutto - Portatowarsztatydla dzieci w wieku od 2. do 4. roku życia
04LISsb, 12:00
Raniutto - Staccatowarsztatydla dzieci w wieku od 4. do 6. roku życia
04 LIS, sb, 20:00 - O.S.T.R. AUTENTYCZNIEkoncert zewnętrzny
05LISnd, 17:00
Strach ma wielkie uszy koncert rodzinnydla dzieci od 6. roku życia z opiekunami
05LISnd, 17:00
Salonik Wiolinowy, czyli dziecko pod skrzydłami filharmoniiwarsztatydla dzieci w wieku 4-6 lat, bez udziału opiekunów
06 LIS, pn, 19:00 - MOR KARBASIkoncert zewnętrzny
07LISwt, 19:00
RUBATO 2017/2018Maniucha i Ksawery - Improwizacje Poleskiekoncert tradycyjny
08LISśr, 19:00
INTERMEZZO 2017/2018Hob-beats Duo | Szczecin Young Percussionkoncert kameralny
09LIScz, 19:00
SOUNDLAB 2017/2018Katarzyna Borek | LAB 2: El-pianokoncert elektroniczny
10LISpt, 19:00
SONORO 2017/2018Lutosławski | Dvořákkoncert symfoniczny
11LISsb, 17:00
MISTERIOSO 2017/2018Karol Szymanowski | Dzieła na wiolonczelę i fortepiankoncert kameralny
11LISsb, 19:00
ANIMATO 2017/2018Vivat Poloniakoncert symfoniczny
12 LIS, nd, 16:00 - GWIEZDNE WOJNY KONCERTOWOkoncert zewnętrzny
12 LIS, nd, 19:00 - GWIEZDNE WOJNY KONCERTOWOkoncert zewnętrzny
13LISpn, 09:00
DoNuta taktuje - Na razkoncert kameralnydla przedszkoli
13LISpn, 10:30
DoNuta taktuje - Na razkoncert kameralnydla przedszkoli
13LISpn, 12:00
DoNuta taktuje - Na razkoncert kameralnydla przedszkoli
13 LIS, pn, 19:00 - KUBA BADACH OLDSCHOOLkoncert zewnętrzny
14LISwt, 09:00
DoNuta taktuje - Na dwakoncert kameralnydla klas I-III
14LISwt, 10:30
DoNuta taktuje - Na dwakoncert kameralnydla klas I-III
14LISwt, 12:00
DoNuta taktuje - Na dwakoncert kameralnydla klas I-III
14 LIS, wt, 19:00 - VARIUS MANXkoncert zewnętrzny
15LISśr, 17:00
Seniorita w Filharmonii - koncert wyjazdowykoncert wyjazdowy / finał warsztatów
15 LIS, śr, 18:00 - KONCERT FINAŁOWY PROJEKTU „MIGIEM NA MAJKA”koncert zewnętrzny
16LIScz, 19:00
17LISpt, 19:00
SONORO 2017/2018Młynarski | Brucknerkoncert symfoniczny
18LISsb, 12:00
Seniorita w Filharmonii - koncert wyjazdowykoncert wyjazdowy / finał warsztatów
18LISsb, 18:00
Arhythmic Perfection Plan vol. 2Krzysztof Knittel i przyjacielekolektywna improwizacja
18LISsb, 19:00
Arhythmic Perfection Plan vol. 2Mazzoll & Arhythmic Perfection - koncert w ciemnościachkoncert
18LISsb, 20:00
Arhythmic Perfection Plan vol. 2Tropy + Pedro Ferreirakoncert
18LISsb, 22:00
Arhythmic Perfection Plan vol. 2Jurek Przeździecki - DJ setimpreza taneczna
19LISnd, 17:00
BRILLANTE 2017/2018Bernard Kawka | muzyka legendy jazzukoncert symfoniczny
20LISpn, 09:00
DoNuta taktuje - W trasie koncert wyjazdowydla przedszkoli
20LISpn, 11:00
DoNuta taktuje - W trasie koncert wyjazdowydla przedszkoli
20 LIS, pn, 20:00 - GRZEGORZ TURNAU L-LIVE KONCERT URODZINOWYkoncert zewnętrzny
21 LIS, wt, 19:00 - PETER BENCEkoncert zewnętrzny
JUTRO22 LISśr, 19:00
MISTERIOSO 2017/2018Salonowe impresjekoncert kameralny
24LISpt, 16:00
24LISpt, 19:00
VIRTUOSO 2017/2018Brahms | Schumannkoncert symfoniczny
25LISsb, 09:00
Raniutto - Legatowarsztatydla dzieci do 2. roku życia
25LISsb, 10:30
Raniutto - Portatowarsztatydla dzieci w wieku od 2. do 4. roku życia
25LISsb, 12:00
Raniutto - Staccatowarsztatydla dzieci w wieku od 4. do 6. roku życia
25LISsb, 19:00
27LISpn, 10:00
27LISpn, 12:00
27LISpn, 12:00
Seniorita w Filharmonii - koncert wyjazdowykoncert wyjazdowy / finał warsztatów
27LISpn, 19:00
ESPRESSIVO 2017/2018Tomasz Stańko Quartet koncert jazzowy
30LIScz, 09:00
DoNuta taktuje - Na razkoncert kameralnydla przedszkoli
30LIScz, 10:30
DoNuta taktuje - Na razkoncert kameralnydla przedszkoli
30LIScz, 12:00
DoNuta taktuje - Na razkoncert kameralnydla przedszkoli
Grudzień 2017
01GRUpt, 19:00
SONORO 2017/2018Pieśń nocy Mahlerakoncert symfoniczny
03GRUnd, 17:00
Sosna czy świerk koncert rodzinnydla dzieci od 6. roku życia z opiekunami
03GRUnd, 17:00
Salonik Wiolinowy, czyli dziecko pod skrzydłami filharmoniiwarsztatydla dzieci w wieku 4-6 lat, bez udziału opiekunów
04GRUpn, 19:00
ESPRESSIVO 2017/2018Leszek Możdżer & Baroque Holland Orchestra koncert jazzowy
05GRUwt, 19:00
RUBATO 2017/2018PIOUN - Nuty Odzyskanekoncert tradycyjny
06GRUśr, 09:00
DoNuta taktuje - Na dwakoncert kameralnydla klas I-III
06GRUśr, 10:30
DoNuta taktuje - Na dwakoncert kameralnydla klas I-III
06GRUśr, 12:00
DoNuta taktuje - Na dwakoncert kameralnydla klas I-III
06GRUśr, 19:00
07GRUcz, 19:00
INTERMEZZO 2017/2018Chopin | SMOKkoncert kameralny
08GRUpt, 19:00
VIRTUOSO 2017/2018Włoska robotakoncert symfoniczny
09GRUsb, 09:00
Raniutto - Legatowarsztatydla dzieci do 2. roku życia
09GRUsb, 10:30
Raniutto - Portatowarsztatydla dzieci w wieku od 2. do 4. roku życia
09GRUsb, 12:00
Raniutto - Staccatowarsztatydla dzieci w wieku od 4. do 6. roku życia
10GRUnd, 17:00
BRILLANTE 2017/2018Z batutą i MoCartemkoncert symfoniczny
11 GRU, pn, 19:00 - ANIA RUSOWICZ I GOŚCIE - BIGBITOWE PASTORAŁKIkoncert zewnętrzny
13GRUśr, 19:00
MISTERIOSO 2017/2018Filharmonicy kameralniekoncert kameralny
14GRUcz, 09:00
DoNuta taktuje - Integrakoncert kameralnydla klas I-III z udziałem muzyków Filharmonii i osób z dysfunkcjami
14GRUcz, 10:30
DoNuta taktuje - Integrakoncert kameralnydla klas I-III z udziałem muzyków Filharmonii i osób z dysfunkcjami
14GRUcz, 19:00
15GRUpt, 16:00
15GRUpt, 19:00
FESTIVO 2017/2018Mendelssohn | Pieśń pochwalnakoncert symfoniczny
16GRUsb, 12:00
Salonik Wiolinowy, czyli dziecko pod skrzydłami filharmoniiwarsztatydla dzieci w wieku 4-6 lat, bez udziału opiekunów
18GRUpn, 10:00
18GRUpn, 12:00
20GRUśr, 19:00
PIANOFORTE 2017/2018Lilya Zilberstein i synowierecital
21GRUcz, 19:00
SOUNDLAB 2017/2018Royal String Quartet | LAB 3: El-quartetkoncert elektroniczny
27GRUśr, 16:00
28GRUcz, 16:00
28GRUcz, 19:00
Koncert świątecznykoncert symfoniczny
29GRUpt, 16:00
31GRUnd, 20:00
«
2017
»
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
REPERTUAR
COOKIESAby ułatwić Tobie korzystanie z serwisu filharmonia.szczecin.pl, a także w celach statystycznych, używamy plików cookies. Jeśli nie blokujesz tych plików, oznacza to, że zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Polityka prywatności | AKCEPTUJĘ