Polityka prywatności
Aby zapewnić ochronę danych osobowych Użytkowników strony, Filharmonia im. M. Karłowicza w Szczecinie stosuje niniejszą politykę prywatności oraz przestrzega przepisów ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (Dz.U. 02.101.926 ze zmianami) oraz ustawy z dnia 18 lipca 2002 o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz.U. 02.144.1204 ze zmianami). Jeśli chcesz korzystać z wszystkich możliwości naszego serwisu internetowego, niezbędne jest byś poznał i zaakceptował warunki polityki prywatności.

PLIKI COOKIES

Serwis zbiera w sposób automatyczny tylko informacje zawarte w plikach cookies.
Pliki (cookies) są plikami tekstowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym użytkownika serwisu. Przeznaczone są do korzystania ze stron serwisu. Przede wszystkim zawierają nazwę strony internetowej swojego pochodzenia, swój unikalny numer, czas przechowywania na urządzeniu końcowym.
Operator serwisu filharmonia.szczecin.pl jest podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym swojego użytkownika pliki cookies oraz mającym do nich dostęp.

Operator serwisu wykorzystuje pliki (cookies) w celu:
  • tworzenia statystyk oglądalności poszczególnych treści;
  • personalizacji usług świadczonych z wykorzystaniem serwisu;
  • utrzymywania sesji użytkowników;
  • uwierzytelniania osób korzystających z serwisu,
  • dostarczania użytkownikom personalizowanych treści reklamowych

Serwis stosuje dwa zasadnicze rodzaje plików (cookies) - sesyjne i stałe. Pliki sesyjne są tymczasowe, przechowuje się je do momentu opuszczenia strony serwisu (poprzez wejście na inną stronę, wylogowanie lub wyłączenie przeglądarki). Pliki stałe przechowywane są w urządzeniu końcowym użytkownika do czasu ich usunięcia przez użytkownika lub przez czas wynikający z ich ustawień.

Użytkownik może w każdej chwili dokonać zmiany ustawień swojej przeglądarki, aby zablokować obsługę plików (cookies) lub każdorazowo uzyskiwać informacje o ich umieszczeniu w swoim urządzeniu. Inne dostępne opcje można sprawdzić w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej. Należy pamiętać, że większość przeglądarek domyślnie jest ustawione na akceptację zapisu plików (cookies) w urządzeniu końcowym.

Operator Serwisu informuje, że zmiany ustawień w przeglądarce internetowej użytkownika mogą ograniczyć dostęp do niektórych funkcji strony internetowej serwisu.

Pliki (cookies) z których korzysta serwis (zamieszczane w urządzeniu końcowym użytkownika) mogą być udostępnione jego partnerom oraz współpracującym z nim reklamodawcą.

Informacje dotyczące ustawień przeglądarek internetowych dostępne są w jej menu (pomoc) lub na stronie jej producenta.

Polityka prywatności dotycząca plików cookies pochodzi częściowo ze strony ciasteczka.org.pl

NEWSLETTER

Zapisanie się na newsletter i przetwarzanie danych osobowych
Administratorem zbieranych danych osobowych jest Filharmonia im. M. Karłowicza w Szczecinie z siedzibą w Szczecinie, przy ul. Małopolskiej 48. Ujawnienie danych jest całkowicie dobrowolne, zaś ich przetwarzanie będzie wykonywane w celu: identyfikacji klientów Filharmonii i bieżącej z nimi komunikacji, promowania i prezentowania oferty Filharmonii a także prowadzenie i wyłanianie zwycięzców programów promocyjnych, ogłaszanych odrębnymi komunikatami. Filharmonia im. M. Karłowicza w Szczecinie nie udostępnia danych osobowych Użytkowników osobom trzecim. Osoba, której dotyczą przedmiotowe dane osobowe ma prawo kontroli ich przetwarzania, zgodnie z przepisami rozdziału 4 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz.U. z 2002 r., Nr 101, poz. 926), w szczególności zaś dostępu do swoich danych oraz ich poprawienia lub zmiany. Osoba wypełniająca formularz potwierdza, iż zapoznała się z niniejszą informacją, w całości ją zrozumiała i akceptuje jej postanowienia, oraz, że podane przez nią dane dotyczą jej osoby są prawdziwe.

Rezygnacja z otrzymywania ofert / informacji

Jeżeli Użytkownik nie chce już otrzymywać ofert /informacji wysyłanych przez Filharmonię, może wypisać się z listy subskrypcyjnej. Należy wtedy kliknąć w link umożliwiający wyrejestrowanie, który zamieszczany jest w stopce każdej korespondencji informacyjno-marketingowej. Można również wysłać wiadomość na adres newsletter@filharmonia.szczecin.pl z informacją o rezygnacji z otrzymywania korespondencji marketingowej.


REZERWACJA I ZAKUP BILETÓW

Dane osobowe

Podanie danych osobowych jest konieczne do zarezerwowania lub zakupu biletu przez Internet. Każdy użytkownik może również wykazać chęć otrzymywania specjalnych ofert oraz informacji, które wysyłamy w postaci newsletterów.

Profil Użytkownika i rezerwacje internetowe

Dane przechowywane są w profilu Użytkownika oraz w historii rezerwacji. Tworzenie profilu Użytkownika nie jest konieczne do rezerwacji lub zakupu biletu przez Internet.

Przy rezerwacji internetowej należy podać imię, nazwisko, adres oraz adres e-mail, na który zostaną przesłane potwierdzenie rezerwacji oraz unikalny kod rezerwacji.

Zakup biletu drogą internetową

Użytkownik może dokonać zakupu biletu przez Internet. Transakcja dokonywana jest w sesji szyfrowanej w protokole bezpiecznego połączenia SSL. Dla bezpieczeństwa transakcji, informacje dotyczące formy płatności – numer karty kredytowej czy też numer konta bankowego – wykorzystanej przez Użytkownika podczas zakupów nie są przechowywane ani wykorzystywane w jakikolwiek sposób. Płatność dokonywana jest za pośrednictwem zewnętrznego operatora Dial Com 24 Sp. z o.o.

W przypadku pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt.
Maj 2017
04 MAJ, cz, 20:00 - NIGEL KENNEDY: THE NEW 4 SEASONS + MY WORLDkoncert zewnętrzny
05MAJpt, 19:00
RUBATO 2016/2017Wimme Saari [koncert odwołany]koncert tradycyjny
06MAJsb, 09:00
Raniutto - Legatowarsztatydla dzieci od 2. do 4. roku życia z opiekunami
06MAJsb, 11:00
Raniutto - Legatowarsztatydla dzieci od 4. do 6. roku życia z opiekunami
06 MAJ, sb, 19:00 - KINGS OF CONVENIENCEkoncert zewnętrzny
07MAJnd, 17:00
Koncerty rodzinne 2016/2017ManiaMangikoncert rodzinnydla dzieci od 6. roku życia z opiekunami
08 MAJ, pn, 20:00 - VOO VOOkoncert zewnętrzny
09MAJwt, 19:00
RUBATO 2016/2017Collegium Musicalekoncert tradycyjny
10MAJśr, 19:00
INTERMEZZO 2016/2017Duet gitarowy kameralniekoncert kameralny
11MAJcz, 16:30
11MAJcz, 19:00
SOUNDLAB 2016/2017LAB 8: El-fusion - Shobaleader Onekoncert elektroniczny
11MAJcz, 19:30
12MAJpt, 19:00
FILM-HARMONY 2016/2017 | Filharmonia. Ostrożnie, wciąga!!!Obrazowa symfonika koncert symfoniczny / transmisja
13MAJsb, 19:00
13MAJsb, 19:00
14MAJnd, 17:00
15MAJpn, 09:00
DoNuta taktuje 2016/2017DoNuta taktuje – Na dwakoncert kameralnydla klas I-III
15MAJpn, 11:00
DoNuta taktuje 2016/2017DoNuta taktuje – Na dwakoncert kameralnydla klas I-III
16MAJwt, 09:00
DoNuta taktuje 2016/2017DoNuta taktuje – Na dwakoncert kameralnydla klas I-III
16MAJwt, 11:00
DoNuta taktuje 2016/2017DoNuta taktuje – Na dwakoncert kameralnydla klas I-III
17MAJśr, 10:00
Homo Musicus #artykulacjakoncert szkolnydla klas IV-VI i gimnazjum
17MAJśr, 12:00
Homo Musicus #artykulacjakoncert szkolnydla klas IV-VI i gimnazjum
17MAJśr, 19:00
BRILLANTE 2016/2017Konieczny?... Koniecznie!koncert kameralny
19MAJpt, 19:00
DECISO 2016/2017SWR Symphonieorchesterkoncert symfoniczny
20MAJsb, 20:00
12. Europejska Noc MuzeówEuropejska Noc Muzeów 2017zwiedzanie / wystawa
21MAJnd, 17:00
FILM-HARMONY 2016/2017Napiórkowski/Lesicki - CELULOIDkoncert symfoniczny (sinfonietta) / transmisja
21MAJnd, 17:00
Salonik Wiolinowy, czyli dziecko pod skrzydłami Filharmoniiwarsztatydla dzieci w wieku 4-6 lat, bez udziału opiekunów
24 MAJ, śr, 18:00 - WIELKIE ORATORIA NA 70-LECIE ZUT koncert zewnętrzny
26MAJpt, 16:30
26MAJpt, 19:00
FILM-HARMONY 2016/2017 | Filharmonia. Ostrożnie, wciąga!!!Klasyka amerykańskiego kinakoncert symfoniczny
27MAJsb, 09:00
Raniutto - Portatowarsztatydla dzieci od 2. do 4. roku życia z opiekunami
27MAJsb, 11:00
Raniutto - Portatowarsztatydla dzieci od 4. do 6. roku życia z opiekunami
DZIŚ28 MAJnd, 17:00
ESPRESSIVO 2016/2017TERENCE BLANCHARD QUINTET i Filharmonicy koncert jazzowy
JUTRO29 MAJpn, 09:00
DoNuta taktuje – W trasiekoncert wyjazdowydla klas I-III
JUTRO29 MAJpn, 11:00
DoNuta taktuje – W trasiekoncert wyjazdowydla klas I-III
30MAJwt, 09:00
DoNuta taktuje – W trasiekoncert wyjazdowydla klas I-III
30MAJwt, 11:00
DoNuta taktuje – W trasiekoncert wyjazdowydla klas I-III
30 MAJ, wt, 20:00 - BRODKA Clashes Tour 2017koncert zewnętrzny
Czerwiec 2017
01CZEcz, 18:00
01CZEcz, 20:30
02CZEpt, 19:00
BRILLANTE 2016/2017 | Filharmonia. Ostrożnie, wciąga!!!Musical Bernsteina koncert symfoniczny
03CZEsb, 09:00
Raniutto - Staccatowarsztatydla dzieci od 2. do 4. roku życia z opiekunami
03CZEsb, 11:00
Raniutto - Staccatowarsztatydla dzieci od 4. do 6. roku życia z opiekunami
04CZEnd, 17:00
Koncerty rodzinne 2016/2017Z ucha do ucha – legendy Szczecinakoncert rodzinny
06CZEwt, 19:00
RUBATO 2016/2017Vołosikoncert tradycyjny
07CZEśr, 19:00
INTERMEZZO 2016/2017Kwadrofonik kameralniekoncert kameralny
09CZEpt, 19:00
FESTIVO 2016/2017Ella Fitzgerald. 100 lat!koncert jazzowy
10CZEsb, 12:00
Salonik Wiolinowy, czyli dziecko pod skrzydłami Filharmoniiwarsztatydla dzieci w wieku 4-6 lat, bez udziału opiekunów
10CZEsb, 17:00
Szczecin Young Percussionkoncert kameralny
11CZEnd, 17:00
SONORO 2016/2017Cameron Carpenter - recital organowykoncert kameralny
12CZEpn, 09:00
DoNuta taktuje – Integrakoncert kameralnydla klas I-III z udziałem muzyków Filharmonii i osób z dysfunkcjami
12CZEpn, 11:00
DoNuta taktuje – Integrakoncert kameralnydla klas I-III z udziałem muzyków Filharmonii i osób z dysfunkcjami
13CZEwt, 09:00
DoNuta taktuje – Integrakoncert kameralnydla klas I-III z udziałem muzyków Filharmonii i osób z dysfunkcjami
13CZEwt, 11:00
DoNuta taktuje – Integrakoncert kameralnydla klas I-III z udziałem muzyków Filharmonii i osób z dysfunkcjami
14CZEśr, 10:00
Homo Musicus #harmoniakoncert szkolnydla klas IV-VI i gimnazjum
14CZEśr, 12:00
Homo Musicus #harmoniakoncert szkolnydla klas IV-VI i gimnazjum
17CZEsb, 19:00
FESTIVO 2016/2017Zakończenie sezonu - Summer Galakoncert symfoniczny
21CZEśr, 14:00
Święto Muzyki. Słyszysz?Muzyczny pociąg na trasie Szczecin-Berlin-Szczecinhappening
21CZEśr, 16:00
Święto Muzyki. Słyszysz?Muzyczny happeninghappening
21CZEśr, 19:00
Święto Muzyki. Słyszysz?West Side Sinfonietta koncert symfoniczny
21CZEśr, 21:00
Święto Muzyki. Słyszysz?Silent Discoimpreza taneczna
23CZEpt, 16:30
25CZEnd, 17:00
SOUNDLAB 2016/2017LAB 9: El Mahler - Herbert / marstal:lidell / Ridderkoncert elektroniczny
«
2017
»
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
REPERTUAR
COOKIESAby ułatwić Tobie korzystanie z serwisu filharmonia.szczecin.pl, a także w celach statystycznych, używamy plików cookies. Jeśli nie blokujesz tych plików, oznacza to, że zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Polityka prywatności | AKCEPTUJĘ