Polityka prywatności
Aby zapewnić ochronę danych osobowych Użytkowników strony, Filharmonia im. M. Karłowicza w Szczecinie stosuje niniejszą politykę prywatności oraz przestrzega przepisów ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (Dz.U. 02.101.926 ze zmianami) oraz ustawy z dnia 18 lipca 2002 o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz.U. 02.144.1204 ze zmianami). Jeśli chcesz korzystać z wszystkich możliwości naszego serwisu internetowego, niezbędne jest byś poznał i zaakceptował warunki polityki prywatności.

PLIKI COOKIES

Serwis zbiera w sposób automatyczny tylko informacje zawarte w plikach cookies.
Pliki (cookies) są plikami tekstowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym użytkownika serwisu. Przeznaczone są do korzystania ze stron serwisu. Przede wszystkim zawierają nazwę strony internetowej swojego pochodzenia, swój unikalny numer, czas przechowywania na urządzeniu końcowym.
Operator serwisu filharmonia.szczecin.pl jest podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym swojego użytkownika pliki cookies oraz mającym do nich dostęp.

Operator serwisu wykorzystuje pliki (cookies) w celu:
  • tworzenia statystyk oglądalności poszczególnych treści;
  • personalizacji usług świadczonych z wykorzystaniem serwisu;
  • utrzymywania sesji użytkowników;
  • uwierzytelniania osób korzystających z serwisu,
  • dostarczania użytkownikom personalizowanych treści reklamowych

Serwis stosuje dwa zasadnicze rodzaje plików (cookies) - sesyjne i stałe. Pliki sesyjne są tymczasowe, przechowuje się je do momentu opuszczenia strony serwisu (poprzez wejście na inną stronę, wylogowanie lub wyłączenie przeglądarki). Pliki stałe przechowywane są w urządzeniu końcowym użytkownika do czasu ich usunięcia przez użytkownika lub przez czas wynikający z ich ustawień.

Użytkownik może w każdej chwili dokonać zmiany ustawień swojej przeglądarki, aby zablokować obsługę plików (cookies) lub każdorazowo uzyskiwać informacje o ich umieszczeniu w swoim urządzeniu. Inne dostępne opcje można sprawdzić w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej. Należy pamiętać, że większość przeglądarek domyślnie jest ustawione na akceptację zapisu plików (cookies) w urządzeniu końcowym.

Operator Serwisu informuje, że zmiany ustawień w przeglądarce internetowej użytkownika mogą ograniczyć dostęp do niektórych funkcji strony internetowej serwisu.

Pliki (cookies) z których korzysta serwis (zamieszczane w urządzeniu końcowym użytkownika) mogą być udostępnione jego partnerom oraz współpracującym z nim reklamodawcą.

Informacje dotyczące ustawień przeglądarek internetowych dostępne są w jej menu (pomoc) lub na stronie jej producenta.

Polityka prywatności dotycząca plików cookies pochodzi częściowo ze strony ciasteczka.org.pl

NEWSLETTER

Zapisanie się na newsletter i przetwarzanie danych osobowych
Administratorem zbieranych danych osobowych jest Filharmonia im. M. Karłowicza w Szczecinie z siedzibą w Szczecinie, przy ul. Małopolskiej 48. Ujawnienie danych jest całkowicie dobrowolne, zaś ich przetwarzanie będzie wykonywane w celu: identyfikacji klientów Filharmonii i bieżącej z nimi komunikacji, promowania i prezentowania oferty Filharmonii a także prowadzenie i wyłanianie zwycięzców programów promocyjnych, ogłaszanych odrębnymi komunikatami. Filharmonia im. M. Karłowicza w Szczecinie nie udostępnia danych osobowych Użytkowników osobom trzecim. Osoba, której dotyczą przedmiotowe dane osobowe ma prawo kontroli ich przetwarzania, zgodnie z przepisami rozdziału 4 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz.U. z 2002 r., Nr 101, poz. 926), w szczególności zaś dostępu do swoich danych oraz ich poprawienia lub zmiany. Osoba wypełniająca formularz potwierdza, iż zapoznała się z niniejszą informacją, w całości ją zrozumiała i akceptuje jej postanowienia, oraz, że podane przez nią dane dotyczą jej osoby są prawdziwe.

Rezygnacja z otrzymywania ofert / informacji

Jeżeli Użytkownik nie chce już otrzymywać ofert /informacji wysyłanych przez Filharmonię, może wypisać się z listy subskrypcyjnej. Należy wtedy kliknąć w link umożliwiający wyrejestrowanie, który zamieszczany jest w stopce każdej korespondencji informacyjno-marketingowej. Można również wysłać wiadomość na adres newsletter@filharmonia.szczecin.pl z informacją o rezygnacji z otrzymywania korespondencji marketingowej.


REZERWACJA I ZAKUP BILETÓW

Dane osobowe

Podanie danych osobowych jest konieczne do zarezerwowania lub zakupu biletu przez Internet. Każdy użytkownik może również wykazać chęć otrzymywania specjalnych ofert oraz informacji, które wysyłamy w postaci newsletterów.

Profil Użytkownika i rezerwacje internetowe

Dane przechowywane są w profilu Użytkownika oraz w historii rezerwacji. Tworzenie profilu Użytkownika nie jest konieczne do rezerwacji lub zakupu biletu przez Internet.

Przy rezerwacji internetowej należy podać imię, nazwisko, adres oraz adres e-mail, na który zostaną przesłane potwierdzenie rezerwacji oraz unikalny kod rezerwacji.

Zakup biletu drogą internetową

Użytkownik może dokonać zakupu biletu przez Internet. Transakcja dokonywana jest w sesji szyfrowanej w protokole bezpiecznego połączenia SSL. Dla bezpieczeństwa transakcji, informacje dotyczące formy płatności – numer karty kredytowej czy też numer konta bankowego – wykorzystanej przez Użytkownika podczas zakupów nie są przechowywane ani wykorzystywane w jakikolwiek sposób. Płatność dokonywana jest za pośrednictwem zewnętrznego operatora Dial Com 24 Sp. z o.o.

W przypadku pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt.
Kwiecień 2017
02KWInd, 17:00
Koncerty rodzinne 2016/2017Z innej planety koncert rodzinnydla dzieci od 6. roku życia z opiekunami
04KWIwt, 19:00
RUBATO 2016/2017Trys Keturiose koncert tradycyjny
04 KWI, wt, 20:00 - ANNA MARIA JOPEK MINIONEkoncert zewnętrzny
05KWIśr, 19:00
MISTERIOSO 2016/2017Belcea Quartetkoncert kameralny
06KWIcz, 19:00
INTERMEZZO 2016/2017Kameralnie na dwoje skrzypiec koncert kameralny
06KWIcz, 19:00
07KWIpt, 19:00
VIRTUOSO 2016/2017 | Filharmonia. Ostrożnie, wciąga!!!Gábor Boldoczki gra Mozartakoncert symfoniczny
08KWIsb, 12:00
Salonik Wiolinowy, czyli dziecko pod skrzydłami Filharmoniiwarsztatydla dzieci w wieku 4-6 lat, bez udziału opiekunów
08 KWI, sb, 20:00 - PERFECT AKUSTYCZNIEkoncert zewnętrzny
09 KWI, nd, 18:00 - MICHAŁ BAJOR „MOJA MIŁOŚĆ - POŻEGNANIE Z TYTUŁEM "koncert zewnętrzny
10KWIpn, 19:00
ESPRESSIVO 2016/2017Fours Collectivekoncert jazzowy
11KWIwt, 10:00
Homo Musicus #melodiakoncert szkolnydla klas IV-VI i gimnazjum
11KWIwt, 12:00
Homo Musicus #melodiakoncert szkolnydla klas IV-VI i gimnazjum
19KWIśr, 19:00
PIANOFORTE 2016/2017Dni Skandynawskie - Carl Peterssonkoncert kameralny
21KWIpt, 19:00
SONORO 2016/2017Skandynawska symfonikakoncert symfoniczny
22KWIsb, 09:00
Raniutto - Staccatowarsztatydla dzieci od 2. do 4. roku życia z opiekunami
22KWIsb, 11:00
Raniutto - Staccatowarsztatydla dzieci od 4. do 6. roku życia z opiekunami
23KWInd, 09:00
Światowy Dzień Książki i Praw AutorskichPremiera książeczki "Pierwszy dyrygent"warsztatydla dzieci w wieku od 3 miesięcy do 2 lat z opiekunami
23KWInd, 10:30
Światowy Dzień Książki i Praw Autorskich"Z historii muzyki dla wszystkich - wierszyki"rodzinne czytanie
23KWInd, 12:00
Światowy Dzień Książki i Praw AutorskichWarsztaty z rysunku mangiiwarsztatyod 10. roku życia
23KWInd, 17:00
BRILLANTE 2016/2017Michał Jelonek z Filharmonikamikoncert symfoniczny (sinfonietta)
23KWInd, 17:00
Salonik Wiolinowy, czyli dziecko pod skrzydłami Filharmoniiwarsztatydla dzieci w wieku 4-6 lat, bez udziału opiekunów
DZIŚ24 KWIpn, 09:00
DoNuta taktuje 2016/2017DoNuta taktuje – Na razkoncert kameralnydla przedszkoli
DZIŚ24 KWIpn, 11:00
DoNuta taktuje 2016/2017DoNuta taktuje – Na razkoncert kameralnydla przedszkoli
24 KWI, pn, 20:00 - DOMOWE MELODIEkoncert zewnętrzny
JUTRO25 KWIwt, 09:00
DoNuta taktuje 2016/2017DoNuta taktuje – Na razkoncert kameralnydla przedszkoli
JUTRO25 KWIwt, 11:00
DoNuta taktuje 2016/2017DoNuta taktuje – Na razkoncert kameralnydla przedszkoli
25 KWI, wt, 19:00 - TORD GUSTAVSEN - SIMIN TANDER - JARLE VESPESTADkoncert zewnętrzny
26KWIśr, 19:00
MISTERIOSO 2016/2017Filharmonicy kameralnie – popisowokoncert kameralny
27KWIcz, 19:00
SOUNDLAB 2016/2017LAB 7: El-klassik – Manuel Göttsching koncert elektroniczny
28KWIpt, 16:30
28KWIpt, 19:00
SONORO 2016/2017 | Filharmonia. Ostrożnie, wciąga!!!Fantastyczna Berliozakoncert symfoniczny
Maj 2017
05MAJpt, 19:00
RUBATO 2016/2017Wimme Saari [koncert odwołany]koncert tradycyjny
06MAJsb, 09:00
Raniutto - Legatowarsztatydla dzieci od 2. do 4. roku życia z opiekunami
06MAJsb, 11:00
Raniutto - Legatowarsztatydla dzieci od 4. do 6. roku życia z opiekunami
07MAJnd, 17:00
Koncerty rodzinne 2016/2017ManiaMangikoncert rodzinnydla dzieci od 6. roku życia z opiekunami
09MAJwt, 19:00
RUBATO 2016/2017Collegium Musicalekoncert tradycyjny
10MAJśr, 19:00
INTERMEZZO 2016/2017Duet gitarowy kameralniekoncert kameralny
11MAJcz, 19:00
SOUNDLAB 2016/2017LAB 8: El-fusion - Shobaleader Onekoncert elektroniczny
12MAJpt, 19:00
FILM-HARMONY 2016/2017 | Filharmonia. Ostrożnie, wciąga!!!Obrazowa symfonika koncert symfoniczny
13MAJsb, 19:00
13MAJsb, 19:00
14MAJnd, 17:00
15MAJpn, 09:00
DoNuta taktuje 2016/2017DoNuta taktuje – Na dwakoncert kameralnydla klas I-III
15MAJpn, 11:00
DoNuta taktuje 2016/2017DoNuta taktuje – Na dwakoncert kameralnydla klas I-III
16MAJwt, 09:00
DoNuta taktuje 2016/2017DoNuta taktuje – Na dwakoncert kameralnydla klas I-III
16MAJwt, 11:00
DoNuta taktuje 2016/2017DoNuta taktuje – Na dwakoncert kameralnydla klas I-III
17MAJśr, 10:00
Homo Musicus #artykulacjakoncert szkolnydla klas IV-VI i gimnazjum
17MAJśr, 12:00
Homo Musicus #artykulacjakoncert szkolnydla klas IV-VI i gimnazjum
17MAJśr, 19:00
BRILLANTE 2016/2017Konieczny?... Konieczniekoncert kameralny
19MAJpt, 19:00
DECISO 2016/2017SWR Symphonieorchesterkoncert symfoniczny
21MAJnd, 17:00
FILM-HARMONY 2016/2017Napiórkowski/Lesicki - CELULOIDkoncert symfoniczny (sinfonietta)
21MAJnd, 17:00
Salonik Wiolinowy, czyli dziecko pod skrzydłami Filharmoniiwarsztatydla dzieci w wieku 4-6 lat, bez udziału opiekunów
26MAJpt, 16:30
26MAJpt, 19:00
FILM-HARMONY 2016/2017 | Filharmonia. Ostrożnie, wciąga!!!Klasyka amerykańskiego kinakoncert symfoniczny
27MAJsb, 09:00
Raniutto - Portatowarsztatydla dzieci od 2. do 4. roku życia z opiekunami
27MAJsb, 11:00
Raniutto - Portatowarsztatydla dzieci od 4. do 6. roku życia z opiekunami
28MAJnd, 17:00
ESPRESSIVO 2016/2017TERENCE BLANCHARD QUINTET i Filharmonicy koncert jazzowy
29MAJpn, 09:00
DoNuta taktuje – W trasiekoncert wyjazdowydla klas I-III
29MAJpn, 11:00
DoNuta taktuje – W trasiekoncert wyjazdowydla klas I-III
30MAJwt, 09:00
DoNuta taktuje – W trasiekoncert wyjazdowydla klas I-III
30MAJwt, 11:00
DoNuta taktuje – W trasiekoncert wyjazdowydla klas I-III
«
2017
»
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
REPERTUAR
COOKIESAby ułatwić Tobie korzystanie z serwisu filharmonia.szczecin.pl, a także w celach statystycznych, używamy plików cookies. Jeśli nie blokujesz tych plików, oznacza to, że zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Polityka prywatności | AKCEPTUJĘ