Polityka prywatności
Aby zapewnić ochronę danych osobowych Użytkowników strony, Filharmonia im. M. Karłowicza w Szczecinie stosuje niniejszą politykę prywatności oraz przestrzega przepisów ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (Dz.U. 02.101.926 ze zmianami) oraz ustawy z dnia 18 lipca 2002 o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz.U. 02.144.1204 ze zmianami). Jeśli chcesz korzystać z wszystkich możliwości naszego serwisu internetowego, niezbędne jest byś poznał i zaakceptował warunki polityki prywatności.

PLIKI COOKIES

Serwis zbiera w sposób automatyczny tylko informacje zawarte w plikach cookies.
Pliki (cookies) są plikami tekstowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym użytkownika serwisu. Przeznaczone są do korzystania ze stron serwisu. Przede wszystkim zawierają nazwę strony internetowej swojego pochodzenia, swój unikalny numer, czas przechowywania na urządzeniu końcowym.
Operator serwisu filharmonia.szczecin.pl jest podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym swojego użytkownika pliki cookies oraz mającym do nich dostęp.

Operator serwisu wykorzystuje pliki (cookies) w celu:
  • tworzenia statystyk oglądalności poszczególnych treści;
  • personalizacji usług świadczonych z wykorzystaniem serwisu;
  • utrzymywania sesji użytkowników;
  • uwierzytelniania osób korzystających z serwisu,
  • dostarczania użytkownikom personalizowanych treści reklamowych

Serwis stosuje dwa zasadnicze rodzaje plików (cookies) - sesyjne i stałe. Pliki sesyjne są tymczasowe, przechowuje się je do momentu opuszczenia strony serwisu (poprzez wejście na inną stronę, wylogowanie lub wyłączenie przeglądarki). Pliki stałe przechowywane są w urządzeniu końcowym użytkownika do czasu ich usunięcia przez użytkownika lub przez czas wynikający z ich ustawień.

Użytkownik może w każdej chwili dokonać zmiany ustawień swojej przeglądarki, aby zablokować obsługę plików (cookies) lub każdorazowo uzyskiwać informacje o ich umieszczeniu w swoim urządzeniu. Inne dostępne opcje można sprawdzić w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej. Należy pamiętać, że większość przeglądarek domyślnie jest ustawione na akceptację zapisu plików (cookies) w urządzeniu końcowym.

Operator Serwisu informuje, że zmiany ustawień w przeglądarce internetowej użytkownika mogą ograniczyć dostęp do niektórych funkcji strony internetowej serwisu.

Pliki (cookies) z których korzysta serwis (zamieszczane w urządzeniu końcowym użytkownika) mogą być udostępnione jego partnerom oraz współpracującym z nim reklamodawcą.

Informacje dotyczące ustawień przeglądarek internetowych dostępne są w jej menu (pomoc) lub na stronie jej producenta.

Polityka prywatności dotycząca plików cookies pochodzi częściowo ze strony ciasteczka.org.pl

NEWSLETTER

Zapisanie się na newsletter i przetwarzanie danych osobowych
Administratorem zbieranych danych osobowych jest Filharmonia im. M. Karłowicza w Szczecinie z siedzibą w Szczecinie, przy ul. Małopolskiej 48. Ujawnienie danych jest całkowicie dobrowolne, zaś ich przetwarzanie będzie wykonywane w celu: identyfikacji klientów Filharmonii i bieżącej z nimi komunikacji, promowania i prezentowania oferty Filharmonii a także prowadzenie i wyłanianie zwycięzców programów promocyjnych, ogłaszanych odrębnymi komunikatami. Filharmonia im. M. Karłowicza w Szczecinie nie udostępnia danych osobowych Użytkowników osobom trzecim. Osoba, której dotyczą przedmiotowe dane osobowe ma prawo kontroli ich przetwarzania, zgodnie z przepisami rozdziału 4 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz.U. z 2002 r., Nr 101, poz. 926), w szczególności zaś dostępu do swoich danych oraz ich poprawienia lub zmiany. Osoba wypełniająca formularz potwierdza, iż zapoznała się z niniejszą informacją, w całości ją zrozumiała i akceptuje jej postanowienia, oraz, że podane przez nią dane dotyczą jej osoby są prawdziwe.

Rezygnacja z otrzymywania ofert / informacji

Jeżeli Użytkownik nie chce już otrzymywać ofert /informacji wysyłanych przez Filharmonię, może wypisać się z listy subskrypcyjnej. Należy wtedy kliknąć w link umożliwiający wyrejestrowanie, który zamieszczany jest w stopce każdej korespondencji informacyjno-marketingowej. Można również wysłać wiadomość na adres newsletter@filharmonia.szczecin.pl z informacją o rezygnacji z otrzymywania korespondencji marketingowej.


REZERWACJA I ZAKUP BILETÓW

Dane osobowe

Podanie danych osobowych jest konieczne do zarezerwowania lub zakupu biletu przez Internet. Każdy użytkownik może również wykazać chęć otrzymywania specjalnych ofert oraz informacji, które wysyłamy w postaci newsletterów.

Profil Użytkownika i rezerwacje internetowe

Dane przechowywane są w profilu Użytkownika oraz w historii rezerwacji. Tworzenie profilu Użytkownika nie jest konieczne do rezerwacji lub zakupu biletu przez Internet.

Przy rezerwacji internetowej należy podać imię, nazwisko, adres oraz adres e-mail, na który zostaną przesłane potwierdzenie rezerwacji oraz unikalny kod rezerwacji.

Zakup biletu drogą internetową

Użytkownik może dokonać zakupu biletu przez Internet. Transakcja dokonywana jest w sesji szyfrowanej w protokole bezpiecznego połączenia SSL. Dla bezpieczeństwa transakcji, informacje dotyczące formy płatności – numer karty kredytowej czy też numer konta bankowego – wykorzystanej przez Użytkownika podczas zakupów nie są przechowywane ani wykorzystywane w jakikolwiek sposób. Płatność dokonywana jest za pośrednictwem zewnętrznego operatora Dial Com 24 Sp. z o.o.

W przypadku pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt.
Styczeń 2018
01STYpn, 17:00
05STYpt, 19:00
FESTIVO 2017/2018Koncert prezydenckikoncert symfoniczny
07STYnd, 17:00
BRILLANTE 2017/2018Floating Christmaskoncert kameralny
07STYnd, 17:00
Salonik Wiolinowy, czyli dziecko pod skrzydłami filharmoniiwarsztatydla dzieci w wieku 4-6 lat, bez udziału opiekunów
08 STY, pn, 20:00 - DUŻO KOBIET, BO AŻ TRZYkoncert zewnętrzny
09STYwt, 09:00
DoNuta taktuje - Na razkoncert kameralnydla przedszkoli
09STYwt, 10:30
DoNuta taktuje - Na razkoncert kameralnydla przedszkoli
09STYwt, 12:00
DoNuta taktuje - Na razkoncert kameralnydla przedszkoli
09STYwt, 19:00
RUBATO 2017/2018Kapela Maliszówkoncert tradycyjny
10STYśr, 09:00
DoNuta taktuje - Na razkoncert kameralnydla przedszkoli
10STYśr, 10:30
DoNuta taktuje - Na razkoncert kameralnydla przedszkoli
10STYśr, 12:00
DoNuta taktuje - Na razkoncert kameralnydla przedszkoli
10STYśr, 19:00
MISTERIOSO 2017/2018Artysta rezydent: ASQ | Zakopowerkoncert
12STYpt, 19:00
SONORO 2017/2018Zimowa opowieśćkoncert symfoniczny
13 STY, sb, 19:00 - AUDIOFEELS ROCKOWO I SYMFONICZNIE [KONCERT ODWOŁANY]koncert zewnętrzny
14STYnd, 17:00
SOUNDLAB 2017/2018Hauschka / Kai Angermann | LAB 4: El-materialskoncert elektroniczny
15STYpn, 12:00
Ferie w Filharmonii - Loop towarsztatydla młodzieży od 16. roku życia
15 STY, pn, 19:00 - KOLĘDY ŚWIATA: TGD + KASIA CEREKWICKA, PIOTR CUGOWSKIkoncert zewnętrzny
16STYwt, 12:00
Ferie w Filharmonii - Loop towarsztatydla młodzieży od 16. roku życia
DZIŚ17 STYśr, 12:00
Ferie w Filharmonii - Loop towarsztatydla młodzieży od 16. roku życia
DZIŚ17 STYśr, 19:00
18 STY, cz, 20:00 - ANITA LIPNICKAkoncert zewnętrzny
19STYpt, 19:00
FESTIVO 2017/2018Karnawałowy Brasskoncert symfoniczny
20STYsb, 09:00
Raniutto - Legatowarsztatydla dzieci do 2. roku życia
20STYsb, 10:30
Raniutto - Portatowarsztatydla dzieci w wieku od 2. do 4. roku życia
20STYsb, 12:00
Raniutto - Staccatowarsztatydla dzieci w wieku od 4. do 6. roku życia
21STYnd, 17:00
Światła północykoncert rodzinnydla dzieci od 6. roku życia z opiekunami
21STYnd, 17:00
Salonik Wiolinowy, czyli dziecko pod skrzydłami filharmoniiwarsztatydla dzieci w wieku 4-6 lat, bez udziału opiekunów
22 STY, pn, 19:00 - BEATA RYBOTYCKA I JACEK WÓJCICKI - WIDZIALNOŚĆ MARZEŃkoncert zewnętrzny
23STYwt, 11:00
Ferie w Filharmonii - Graj w towarsztatyod 10. roku życia z opiekunami
23STYwt, 16:00
Ferie w Filharmonii - Graj w towarsztatyod 6. roku życia z opiekunami
24STYśr, 11:00
Ferie w Filharmonii - Śpiewaj towarsztatydla dzieci od 7. roku życia z opiekunami
24STYśr, 19:00
25STYcz, 11:00
Ferie w Filharmonii - Zrób towarsztatyod 10. roku życia z opiekunami
26STYpt, 16:00
26STYpt, 19:00
FESTIVO 2017/2018 | Filharmonia. Ostrożnie, wciąga!!!Vivat Mozart!koncert symfoniczny
27STYsb, 09:00
Raniutto - Legatowarsztatydla dzieci do 2. roku życia
27STYsb, 10:30
Raniutto - Portatowarsztatydla dzieci w wieku od 2. do 4. roku życia
27STYsb, 12:00
Raniutto - Staccatowarsztatydla dzieci w wieku od 4. do 6. roku życia
29STYpn, 10:00
Ja kompozytor! – Bach versus Mendelssohnkoncert szkolnydla klas I-III
29STYpn, 12:00
Ja kompozytor! – Bach versus Mendelssohnkoncert szkolnydla klas I-III
29STYpn, 19:00
ESPRESSIVO 2017/2018Oleś Brothers & Antoni Gralakkoncert jazzowy
31STYśr, 19:00
MISTERIOSO 2017/2018Nizioł | Kuropaczewskikoncert kameralny
Luty 2018
02LUTYpt, 19:00
VIRTUOSO 2017/2018Beethoven nr 3koncert symfoniczny
04LUTYnd, 17:00
Piotruś kontra wilkkoncert rodzinnydla dzieci od 6. roku życia z opiekunami
04LUTYnd, 17:00
Salonik Wiolinowy, czyli dziecko pod skrzydłami filharmoniiwarsztatydla dzieci w wieku 4-6 lat, bez udziału opiekunów
05LUTYpn, 09:00
DoNuta taktuje - Na dwakoncert kameralnydla klas I-III
05LUTYpn, 10:30
DoNuta taktuje - Na dwakoncert kameralnydla klas I-III
05LUTYpn, 12:00
DoNuta taktuje - Na dwakoncert kameralnydla klas I-III
06LUTYwt, 09:00
DoNuta taktuje - Na dwakoncert kameralnydla klas I-III
06LUTYwt, 10:30
DoNuta taktuje - Na dwakoncert kameralnydla klas I-III
06LUTYwt, 12:00
DoNuta taktuje - Na dwakoncert kameralnydla klas I-III
06LUTYwt, 19:00
RUBATO 2017/2018Čači Vorbakoncert tradycyjny
07LUTYśr, 19:00
MISTERIOSO 2017/2018Filharmonicy kameralniekoncert kameralny
09LUTYpt, 19:00
PIANOFORTE 2017/2018 | Filharmonia. Ostrożnie, wciąga!!!Chopin | Brahmskoncert symfoniczny
10LUTYsb, 12:00
Salonik Wiolinowy, czyli dziecko pod skrzydłami filharmoniiwarsztatydla dzieci w wieku 4-6 lat, bez udziału opiekunów
10LUTYsb, 19:00
SOUNDLAB 2017/2018Luke Vibert | LAB 5: El- vibrationkoncert elektroniczny
12LUTYpn, 10:00
12LUTYpn, 12:00
16LUTYpt, 19:00
18LUTYnd, 17:00
BRILLANTE 2017/2018Powabna nutakoncert symfoniczny
18LUTYnd, 17:00
Salonik Wiolinowy, czyli dziecko pod skrzydłami filharmoniiwarsztatydla dzieci w wieku 4-6 lat, bez udziału opiekunów
19LUTYpn, 09:00
DoNuta taktuje - W trasie koncert wyjazdowydla przedszkoli
19LUTYpn, 11:00
DoNuta taktuje - W trasie koncert wyjazdowydla przedszkoli
20LUTYwt, 09:00
DoNuta taktuje - W trasie koncert wyjazdowydla przedszkoli
20LUTYwt, 11:00
DoNuta taktuje - W trasie koncert wyjazdowydla przedszkoli
21LUTYśr, 19:00
PIANOFORTE 2017/2018Chopin | Nokturnyrecital
23LUTYpt, 16:00
23LUTYpt, 19:00
VIRTUOSO 2017/2018 | Filharmonia. Ostrożnie, wciąga!!!Schumann | Schӧnbergkoncert symfoniczny
24LUTYsb, 09:00
Raniutto - Legatowarsztatydla dzieci do 2. roku życia
24LUTYsb, 10:30
Raniutto - Portatowarsztatydla dzieci w wieku od 2. do 4. roku życia
24LUTYsb, 12:00
Raniutto - Staccatowarsztatydla dzieci w wieku od 4. do 6. roku życia
26LUTYpn, 19:00
ESPRESSIVO 2017/2018Michał Wróblewski i Radiostatikkoncert jazzowy
28LUTYśr, 19:00
INTERMEZZO 2017/2018Akordeonowy kolorytkoncert kameralny
«
2018
»
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
REPERTUAR
COOKIESAby ułatwić Tobie korzystanie z serwisu filharmonia.szczecin.pl, a także w celach statystycznych, używamy plików cookies. Jeśli nie blokujesz tych plików, oznacza to, że zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Polityka prywatności | AKCEPTUJĘ