Polityka prywatności
Aby zapewnić ochronę danych osobowych Użytkowników strony, Filharmonia im. M. Karłowicza w Szczecinie stosuje niniejszą politykę prywatności oraz przestrzega przepisów ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (Dz.U. 02.101.926 ze zmianami) oraz ustawy z dnia 18 lipca 2002 o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz.U. 02.144.1204 ze zmianami). Jeśli chcesz korzystać z wszystkich możliwości naszego serwisu internetowego, niezbędne jest byś poznał i zaakceptował warunki polityki prywatności.

PLIKI COOKIES

Serwis zbiera w sposób automatyczny tylko informacje zawarte w plikach cookies.
Pliki (cookies) są plikami tekstowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym użytkownika serwisu. Przeznaczone są do korzystania ze stron serwisu. Przede wszystkim zawierają nazwę strony internetowej swojego pochodzenia, swój unikalny numer, czas przechowywania na urządzeniu końcowym.
Operator serwisu filharmonia.szczecin.pl jest podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym swojego użytkownika pliki cookies oraz mającym do nich dostęp.

Operator serwisu wykorzystuje pliki (cookies) w celu:
  • tworzenia statystyk oglądalności poszczególnych treści;
  • personalizacji usług świadczonych z wykorzystaniem serwisu;
  • utrzymywania sesji użytkowników;
  • uwierzytelniania osób korzystających z serwisu,
  • dostarczania użytkownikom personalizowanych treści reklamowych

Serwis stosuje dwa zasadnicze rodzaje plików (cookies) - sesyjne i stałe. Pliki sesyjne są tymczasowe, przechowuje się je do momentu opuszczenia strony serwisu (poprzez wejście na inną stronę, wylogowanie lub wyłączenie przeglądarki). Pliki stałe przechowywane są w urządzeniu końcowym użytkownika do czasu ich usunięcia przez użytkownika lub przez czas wynikający z ich ustawień.

Użytkownik może w każdej chwili dokonać zmiany ustawień swojej przeglądarki, aby zablokować obsługę plików (cookies) lub każdorazowo uzyskiwać informacje o ich umieszczeniu w swoim urządzeniu. Inne dostępne opcje można sprawdzić w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej. Należy pamiętać, że większość przeglądarek domyślnie jest ustawione na akceptację zapisu plików (cookies) w urządzeniu końcowym.

Operator Serwisu informuje, że zmiany ustawień w przeglądarce internetowej użytkownika mogą ograniczyć dostęp do niektórych funkcji strony internetowej serwisu.

Pliki (cookies) z których korzysta serwis (zamieszczane w urządzeniu końcowym użytkownika) mogą być udostępnione jego partnerom oraz współpracującym z nim reklamodawcą.

Informacje dotyczące ustawień przeglądarek internetowych dostępne są w jej menu (pomoc) lub na stronie jej producenta.

Polityka prywatności dotycząca plików cookies pochodzi częściowo ze strony ciasteczka.org.pl

NEWSLETTER

Zapisanie się na newsletter i przetwarzanie danych osobowych
Administratorem zbieranych danych osobowych jest Filharmonia im. M. Karłowicza w Szczecinie z siedzibą w Szczecinie, przy ul. Małopolskiej 48. Ujawnienie danych jest całkowicie dobrowolne, zaś ich przetwarzanie będzie wykonywane w celu: identyfikacji klientów Filharmonii i bieżącej z nimi komunikacji, promowania i prezentowania oferty Filharmonii a także prowadzenie i wyłanianie zwycięzców programów promocyjnych, ogłaszanych odrębnymi komunikatami. Filharmonia im. M. Karłowicza w Szczecinie nie udostępnia danych osobowych Użytkowników osobom trzecim. Osoba, której dotyczą przedmiotowe dane osobowe ma prawo kontroli ich przetwarzania, zgodnie z przepisami rozdziału 4 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz.U. z 2002 r., Nr 101, poz. 926), w szczególności zaś dostępu do swoich danych oraz ich poprawienia lub zmiany. Osoba wypełniająca formularz potwierdza, iż zapoznała się z niniejszą informacją, w całości ją zrozumiała i akceptuje jej postanowienia, oraz, że podane przez nią dane dotyczą jej osoby są prawdziwe.

Rezygnacja z otrzymywania ofert / informacji

Jeżeli Użytkownik nie chce już otrzymywać ofert /informacji wysyłanych przez Filharmonię, może wypisać się z listy subskrypcyjnej. Należy wtedy kliknąć w link umożliwiający wyrejestrowanie, który zamieszczany jest w stopce każdej korespondencji informacyjno-marketingowej. Można również wysłać wiadomość na adres newsletter@filharmonia.szczecin.pl z informacją o rezygnacji z otrzymywania korespondencji marketingowej.


REZERWACJA I ZAKUP BILETÓW

Dane osobowe

Podanie danych osobowych jest konieczne do zarezerwowania lub zakupu biletu przez Internet. Każdy użytkownik może również wykazać chęć otrzymywania specjalnych ofert oraz informacji, które wysyłamy w postaci newsletterów.

Profil Użytkownika i rezerwacje internetowe

Dane przechowywane są w profilu Użytkownika oraz w historii rezerwacji. Tworzenie profilu Użytkownika nie jest konieczne do rezerwacji lub zakupu biletu przez Internet.

Przy rezerwacji internetowej należy podać imię, nazwisko, adres oraz adres e-mail, na który zostaną przesłane potwierdzenie rezerwacji oraz unikalny kod rezerwacji.

Zakup biletu drogą internetową

Użytkownik może dokonać zakupu biletu przez Internet. Transakcja dokonywana jest w sesji szyfrowanej w protokole bezpiecznego połączenia SSL. Dla bezpieczeństwa transakcji, informacje dotyczące formy płatności – numer karty kredytowej czy też numer konta bankowego – wykorzystanej przez Użytkownika podczas zakupów nie są przechowywane ani wykorzystywane w jakikolwiek sposób. Płatność dokonywana jest za pośrednictwem zewnętrznego operatora Dial Com 24 Sp. z o.o.

W przypadku pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt.
Wrzesień 2017
01WRZpt, 19:00
02WRZsb, 20:00
08WRZpt, 19:00
ILYO 2017koncert symfoniczny
15WRZpt, 19:00
Meisinger Music Festival - Szczecin 2017Meisinger Music Festival: Inauguracjakoncert symfoniczny
16WRZsb, 16:00
Meisinger Music Festival - Szczecin 2017Meisinger Music Festival: Vivaldissimokoncert symfoniczny
16WRZsb, 19:30
Meisinger Music Festival - Szczecin 2017Meisinger Music Festival: Piotr Anderszewskirecital
20WRZśr, 19:00
22WRZpt, 19:00
GRANDIOSO 2017/2018Inauguracja sezonu Szymanowski | Karłowiczinauguracja sezonu artystycznego 2017/2018
23WRZsb, 09:00
Raniutto - Legatowarsztatydla dzieci do 2. roku życia
23WRZsb, 10:30
Raniutto - Portatowarsztatydla dzieci w wieku od 2. do 4. roku życia
23WRZsb, 12:00
Raniutto - Staccatowarsztatydla dzieci w wieku od 4. do 6. roku życia
23 WRZ, sb, 20:00 - ANIA DĄBROWSKAkoncert zewnętrzny
24 WRZ, nd, 19:00 - LURAkoncert zewnętrzny
DZIŚ25 WRZpn, 09:00
DoNuta taktuje - Na razkoncert kameralnydla przedszkoli
DZIŚ25 WRZpn, 10:30
DoNuta taktuje - Na razkoncert kameralnydla przedszkoli
DZIŚ25 WRZpn, 12:00
DoNuta taktuje - Na razkoncert kameralnydla przedszkoli
25 WRZ, pn, 19:00 - 40-LECIE ZESPOŁU POD BUDĄkoncert zewnętrzny
JUTRO26 WRZwt, 09:00
DoNuta taktuje - Na dwakoncert kameralnydla klas I-III
JUTRO26 WRZwt, 10:30
DoNuta taktuje - Na dwakoncert kameralnydla klas I-III
JUTRO26 WRZwt, 12:00
DoNuta taktuje - Na dwakoncert kameralnydla klas I-III
27WRZśr, 19:00
MISTERIOSO 2017/2018Artysta rezydent: ASQ | SEIFERTkoncert kameralny
29WRZpt, 16:00
29WRZpt, 19:00
SONORO 2017/2018Haydn | Schubertkoncert symfoniczny
30WRZsb, 12:00
Salonik Wiolinowy, czyli dziecko pod skrzydłami filharmoniiwarsztatydla dzieci w wieku 4-6 lat, bez udziału opiekunów
30WRZsb, 18:00
Październik 2017
01PAŹnd, 17:00
02PAŹpn, 19:00
03PAŹwt, 19:00
ESPRESSIVO 2017/2018Ladies and jazzkoncert jazzowy
04PAŹśr, 19:00
INTERMEZZO 2017/2018Anna Maria Staśkiewicz | SMOKkoncert kameralny
05PAŹcz, 19:00
MISTERIOSO 2017/2018Chińskie retrospekcjekoncert kameralny
06PAŹpt, 19:00
FESTIVO 2017/2018Szczecin | Carl Loewe koncert symfoniczny
07 PAŹ, sb, 17:00 - PIWNICA POD BARANAMI: TA NASZA MŁODOŚĆ...koncert zewnętrzny
07 PAŹ, sb, 20:00 - PIWNICA POD BARANAMI: TA NASZA MŁODOŚĆ...koncert zewnętrzny
09PAŹpn, 09:00
DoNuta taktuje - W trasie koncert wyjazdowydla przedszkoli
09PAŹpn, 11:00
DoNuta taktuje - W trasie koncert wyjazdowydla przedszkoli
09 PAŹ, pn, 19:00 - ANDRZEJ PIASECZNY "25 TOUR"koncert zewnętrzny
10PAŹwt, 09:00
DoNuta taktuje - Na razkoncert kameralnydla przedszkoli
10PAŹwt, 10:30
DoNuta taktuje - Na razkoncert kameralnydla przedszkoli
10PAŹwt, 12:00
DoNuta taktuje - Na razkoncert kameralnydla przedszkoli
11PAŹśr, 19:00
MISTERIOSO 2017/2018Filharmonicy kameralniekoncert kameralny
13PAŹpt, 19:00
SONORO 2017/2018Mykietyn | Beethovenkoncert symfoniczny
14PAŹsb, 09:00
Raniutto - Legatowarsztatydla dzieci do 2. roku życia
14PAŹsb, 10:30
Raniutto - Portatowarsztatydla dzieci w wieku od 2. do 4. roku życia
14PAŹsb, 12:00
Raniutto - Staccatowarsztatydla dzieci w wieku od 4. do 6. roku życia
14PAŹsb, 19:00
MISTERIOSO 2017/2018Arte dei Suonatori | Koncerty z wizją koncert kameralny
15PAŹnd, 17:00
BRILLANTE 2017/2018Artysta rezydent: ASQ | Adam Sztaba koncert symfoniczny
15PAŹnd, 17:00
Salonik Wiolinowy, czyli dziecko pod skrzydłami filharmoniiwarsztatydla dzieci w wieku 4-6 lat, bez udziału opiekunów
16 PAŹ, pn, 17:00 - RAZ DWA TRZY – MŁYNARSKIkoncert zewnętrzny
16 PAŹ, pn, 20:00 - RAZ DWA TRZY – MŁYNARSKIkoncert zewnętrzny
17PAŹwt, 09:00
DoNuta taktuje - Na dwakoncert kameralnydla klas I-III
17PAŹwt, 10:30
DoNuta taktuje - Na dwakoncert kameralnydla klas I-III
17PAŹwt, 12:00
DoNuta taktuje - Na dwakoncert kameralnydla klas I-III
19 PAŹ, cz, 19:00 - RAY WILSON GENESIS CLASSICkoncert zewnętrzny
21PAŹsb, 09:00
Raniutto - Legatowarsztatydla dzieci do 2. roku życia
21PAŹsb, 10:30
Raniutto - Portatowarsztatydla dzieci w wieku od 2. do 4. roku życia
21PAŹsb, 12:00
Raniutto - Staccatowarsztatydla dzieci w wieku od 4. do 6. roku życia
21PAŹsb, 19:00
SOUNDLAB 2017/2018Gabriel Prokofiev / Mr Switch | LAB 1: El-soundkoncert elektroniczny
23PAŹpn, 10:00
23PAŹpn, 12:00
25PAŹśr, 19:00
PIANOFORTE 2017/2018Bach | Das Wohltemperierte Klavier recital
27PAŹpt, 16:00
27PAŹpt, 19:00
VIRTUOSO 2017/2018Sibelius | Rachmaninowkoncert symfoniczny
28PAŹsb, 12:00
Salonik Wiolinowy, czyli dziecko pod skrzydłami filharmoniiwarsztatydla dzieci w wieku 4-6 lat, bez udziału opiekunów
31PAŹwt, 09:00
DoNuta taktuje - Integrakoncert kameralnydla klas I-III z udziałem muzyków Filharmonii i osób z dysfunkcjami
31PAŹwt, 10:30
DoNuta taktuje - Integrakoncert kameralnydla klas I-III z udziałem muzyków Filharmonii i osób z dysfunkcjami
«
2017
»
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
REPERTUAR
COOKIESAby ułatwić Tobie korzystanie z serwisu filharmonia.szczecin.pl, a także w celach statystycznych, używamy plików cookies. Jeśli nie blokujesz tych plików, oznacza to, że zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Polityka prywatności | AKCEPTUJĘ