Polityka prywatności
Aby zapewnić ochronę danych osobowych Użytkowników strony, Filharmonia im. M. Karłowicza w Szczecinie stosuje niniejszą politykę prywatności oraz przestrzega przepisów ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (Dz.U. 02.101.926 ze zmianami) oraz ustawy z dnia 18 lipca 2002 o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz.U. 02.144.1204 ze zmianami). Jeśli chcesz korzystać z wszystkich możliwości naszego serwisu internetowego, niezbędne jest byś poznał i zaakceptował warunki polityki prywatności.

PLIKI COOKIES

Serwis zbiera w sposób automatyczny tylko informacje zawarte w plikach cookies.
Pliki (cookies) są plikami tekstowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym użytkownika serwisu. Przeznaczone są do korzystania ze stron serwisu. Przede wszystkim zawierają nazwę strony internetowej swojego pochodzenia, swój unikalny numer, czas przechowywania na urządzeniu końcowym.
Operator serwisu filharmonia.szczecin.pl jest podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym swojego użytkownika pliki cookies oraz mającym do nich dostęp.

Operator serwisu wykorzystuje pliki (cookies) w celu:
  • tworzenia statystyk oglądalności poszczególnych treści;
  • personalizacji usług świadczonych z wykorzystaniem serwisu;
  • utrzymywania sesji użytkowników;
  • uwierzytelniania osób korzystających z serwisu,
  • dostarczania użytkownikom personalizowanych treści reklamowych

Serwis stosuje dwa zasadnicze rodzaje plików (cookies) - sesyjne i stałe. Pliki sesyjne są tymczasowe, przechowuje się je do momentu opuszczenia strony serwisu (poprzez wejście na inną stronę, wylogowanie lub wyłączenie przeglądarki). Pliki stałe przechowywane są w urządzeniu końcowym użytkownika do czasu ich usunięcia przez użytkownika lub przez czas wynikający z ich ustawień.

Użytkownik może w każdej chwili dokonać zmiany ustawień swojej przeglądarki, aby zablokować obsługę plików (cookies) lub każdorazowo uzyskiwać informacje o ich umieszczeniu w swoim urządzeniu. Inne dostępne opcje można sprawdzić w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej. Należy pamiętać, że większość przeglądarek domyślnie jest ustawione na akceptację zapisu plików (cookies) w urządzeniu końcowym.

Operator Serwisu informuje, że zmiany ustawień w przeglądarce internetowej użytkownika mogą ograniczyć dostęp do niektórych funkcji strony internetowej serwisu.

Pliki (cookies) z których korzysta serwis (zamieszczane w urządzeniu końcowym użytkownika) mogą być udostępnione jego partnerom oraz współpracującym z nim reklamodawcą.

Informacje dotyczące ustawień przeglądarek internetowych dostępne są w jej menu (pomoc) lub na stronie jej producenta.

Polityka prywatności dotycząca plików cookies pochodzi częściowo ze strony ciasteczka.org.pl

NEWSLETTER

Zapisanie się na newsletter i przetwarzanie danych osobowych
Administratorem zbieranych danych osobowych jest Filharmonia im. M. Karłowicza w Szczecinie z siedzibą w Szczecinie, przy ul. Małopolskiej 48. Ujawnienie danych jest całkowicie dobrowolne, zaś ich przetwarzanie będzie wykonywane w celu: identyfikacji klientów Filharmonii i bieżącej z nimi komunikacji, promowania i prezentowania oferty Filharmonii a także prowadzenie i wyłanianie zwycięzców programów promocyjnych, ogłaszanych odrębnymi komunikatami. Filharmonia im. M. Karłowicza w Szczecinie nie udostępnia danych osobowych Użytkowników osobom trzecim. Osoba, której dotyczą przedmiotowe dane osobowe ma prawo kontroli ich przetwarzania, zgodnie z przepisami rozdziału 4 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz.U. z 2002 r., Nr 101, poz. 926), w szczególności zaś dostępu do swoich danych oraz ich poprawienia lub zmiany. Osoba wypełniająca formularz potwierdza, iż zapoznała się z niniejszą informacją, w całości ją zrozumiała i akceptuje jej postanowienia, oraz, że podane przez nią dane dotyczą jej osoby są prawdziwe.

Rezygnacja z otrzymywania ofert / informacji

Jeżeli Użytkownik nie chce już otrzymywać ofert /informacji wysyłanych przez Filharmonię, może wypisać się z listy subskrypcyjnej. Należy wtedy kliknąć w link umożliwiający wyrejestrowanie, który zamieszczany jest w stopce każdej korespondencji informacyjno-marketingowej. Można również wysłać wiadomość na adres newsletter@filharmonia.szczecin.pl z informacją o rezygnacji z otrzymywania korespondencji marketingowej.


REZERWACJA I ZAKUP BILETÓW

Dane osobowe

Podanie danych osobowych jest konieczne do zarezerwowania lub zakupu biletu przez Internet. Każdy użytkownik może również wykazać chęć otrzymywania specjalnych ofert oraz informacji, które wysyłamy w postaci newsletterów.

Profil Użytkownika i rezerwacje internetowe

Dane przechowywane są w profilu Użytkownika oraz w historii rezerwacji. Tworzenie profilu Użytkownika nie jest konieczne do rezerwacji lub zakupu biletu przez Internet.

Przy rezerwacji internetowej należy podać imię, nazwisko, adres oraz adres e-mail, na który zostaną przesłane potwierdzenie rezerwacji oraz unikalny kod rezerwacji.

Zakup biletu drogą internetową

Użytkownik może dokonać zakupu biletu przez Internet. Transakcja dokonywana jest w sesji szyfrowanej w protokole bezpiecznego połączenia SSL. Dla bezpieczeństwa transakcji, informacje dotyczące formy płatności – numer karty kredytowej czy też numer konta bankowego – wykorzystanej przez Użytkownika podczas zakupów nie są przechowywane ani wykorzystywane w jakikolwiek sposób. Płatność dokonywana jest za pośrednictwem zewnętrznego operatora Dial Com 24 Sp. z o.o.

W przypadku pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt.
Maj 2018
04MAJpt, 19:00
SONORO 2017/2018Szczecin Philharmonic Big Bandkoncert
05MAJsb, 12:00
Salonik Wiolinowy, czyli dziecko pod skrzydłami filharmoniiwarsztatydla dzieci w wieku od 3. do 6. roku życia
06MAJnd, 17:00
Powrót do przyszłościkoncert rodzinnydla dzieci od 6. roku życia z opiekunami
06MAJnd, 17:00
Salonik Wiolinowy, czyli dziecko pod skrzydłami filharmoniiwarsztatydla dzieci w wieku od 3. do 6. roku życia
07 MAJ, pn, 19:00 - EDYTA GEPPERTkoncert zewnętrzny
08MAJwt, 09:00
DoNuta taktuje - W trasie koncert wyjazdowydla przedszkoli
08MAJwt, 11:00
DoNuta taktuje - W trasie koncert wyjazdowydla przedszkoli
08MAJwt, 19:00
RUBATO 2017/2018Dagadanakoncert tradycyjny
09MAJśr, 09:00
DoNuta taktuje - W trasie koncert wyjazdowydla przedszkoli
09MAJśr, 11:00
DoNuta taktuje - W trasie koncert wyjazdowydla przedszkoli
09MAJśr, 19:00
11 MAJ, pt, 15:00 - THE KANSAS CITY JAZZ ORCHESTRA & DEBORAH BROWNkoncert zewnętrzny
11MAJpt, 19:00
FILM-HARMONY 2017/2018 | Filharmonia. Ostrożnie, wciąga!!!Alfred Schnittke | Filmowa suitakoncert symfoniczny
13 MAJ, nd, 16:00 - MUZYKA ZESPOŁU QUEEN SYMFONICZNIEkoncert zewnętrzny
13 MAJ, nd, 19:30 - MUZYKA ZESPOŁU QUEEN SYMFONICZNIEkoncert zewnętrzny
14MAJpn, 10:00
Ja, kompozytor! – Dvořák versus Griegkoncert szkolnydla klas I-III
14MAJpn, 12:00
Ja, kompozytor! – Dvořák versus Griegkoncert szkolnydla klas I-III
14 MAJ, pn, 19:00 - PIOSENKI Z GÓRNEJ PÓŁKI - SPEKTAKL MUZYCZNYkoncert zewnętrzny
16MAJśr, 19:00
INTERMEZZO 2017/2018Szczecińska Młodzieżowa Orkiestra Kameralnakoncert kameralny
18MAJpt, 19:00
FILM-HARMONY 2017/2018Elliot Goldenthal | Filmowe suity koncert symfoniczny
19MAJsb, 09:00
Raniutto - Legatowarsztatydla dzieci do 2. roku życia
19MAJsb, 10:30
Raniutto - Portatowarsztatydla dzieci w wieku od 2. do 4. roku życia
19MAJsb, 12:00
Raniutto - Staccatowarsztatydla dzieci w wieku od 4. do 6. roku życia
19MAJsb, 19:00
ESPRESSIVO 2017/2018Gregory Porter | Wieczór symfoniczny koncert jazzowy
19MAJsb, 23:00
20MAJnd, 17:00
BRILLANTE 2017/2018Święto Uniwersytetu z Motion Trio!koncert
DZIŚ21 MAJpn, 09:00
DoNuta taktuje - Integrakoncert kameralnydla klas I-III z udziałem muzyków Filharmonii i osób z dysfunkcjami
DZIŚ21 MAJpn, 11:00
DoNuta taktuje - Integrakoncert kameralnydla klas I-III z udziałem muzyków Filharmonii i osób z dysfunkcjami
21 MAJ, pn, 20:00 - KORTEZkoncert zewnętrzny
JUTRO22 MAJwt, 09:00
DoNuta taktuje - Integrakoncert kameralnydla klas I-III z udziałem muzyków Filharmonii i osób z dysfunkcjami
JUTRO22 MAJwt, 11:00
DoNuta taktuje - Integrakoncert kameralnydla klas I-III z udziałem muzyków Filharmonii i osób z dysfunkcjami
JUTRO22 MAJwt, 19:00
MISTERIOSO 2017/2018Makedonissimo koncert kameralny
23MAJśr, 19:00
MISTERIOSO 2017/2018Makedonissimo [KONCERT PRZENIESIONY]koncert kameralny
25MAJpt, 16:00
25MAJpt, 19:00
FILM-HARMONY 2017/2018Korngold | Prokofiewkoncert symfoniczny
26MAJsb, 09:00
Raniutto - Legatowarsztatydla dzieci do 2. roku życia
26MAJsb, 10:30
Raniutto - Portatowarsztatydla dzieci w wieku od 2. do 4. roku życia
26MAJsb, 12:00
Raniutto - Staccatowarsztatydla dzieci w wieku od 4. do 6. roku życia
27MAJnd, 17:00
SOUNDLAB 2017/2018Laurie Anderson | LAB 8 : El- beginningkoncert elektroniczny
Czerwiec 2018
01CZEpt, 19:00
SONORO 2017/2018 | Filharmonia. Ostrożnie, wciąga!!!Amerykański senkoncert symfoniczny
02CZEsb, 09:00
Raniutto - Legatowarsztatydla dzieci do 2. roku życia
02CZEsb, 10:30
Raniutto - Portatowarsztatydla dzieci w wieku od 2. do 4. roku życia
02CZEsb, 12:00
Raniutto - Staccatowarsztatydla dzieci w wieku od 4. do 6. roku życia
03CZEnd, 17:00
Kompozytorniakoncert rodzinnydla dzieci od 6. roku życia z opiekunami
03CZEnd, 17:00
Salonik Wiolinowy, czyli dziecko pod skrzydłami filharmoniiwarsztatydla dzieci w wieku od 3. do 6. roku życia
05CZEwt, 09:00
DoNuta taktuje - Na razkoncert kameralnydla przedszkoli
05CZEwt, 10:30
DoNuta taktuje - Na razkoncert kameralnydla przedszkoli
05CZEwt, 12:00
DoNuta taktuje - Na razkoncert kameralnydla przedszkoli
06CZEśr, 09:00
DoNuta taktuje - Na razkoncert kameralnydla przedszkoli
06CZEśr, 10:30
DoNuta taktuje - Na razkoncert kameralnydla przedszkoli
06CZEśr, 12:00
DoNuta taktuje - Na razkoncert kameralnydla przedszkoli
06CZEśr, 19:00
MISTERIOSO 2017/2018Trombone Unit Hannoverkoncert kameralny
08CZEpt, 19:00
Dziewiąta Beethovenakoncert symfoniczny
09CZEsb, 12:00
Salonik Wiolinowy, czyli dziecko pod skrzydłami filharmoniiwarsztatydla dzieci w wieku od 3. do 6. roku życia
12CZEwt, 10:00
Ja, kompozytor! – Dvořák versus Griegkoncert szkolnydla klas I-III
12CZEwt, 12:00
Ja, kompozytor! – Dvořák versus Griegkoncert szkolnydla klas I-III
15CZEpt, 19:00
BRILLANTE 2017/2018Discovery & Moviekoncert symfoniczny
20CZEśr, 19:00
24CZEnd, 17:00
PIANOFORTE 2017/2018Bomsori Kim | Rafał Blechaczrecital
25CZEpn, 15:00
26CZEwt, 15:00
27CZEśr, 15:00
28CZEcz, 15:00
29CZEpt, 15:00
«
2018
»
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
REPERTUAR
COOKIESAby ułatwić Tobie korzystanie z serwisu filharmonia.szczecin.pl, a także w celach statystycznych, używamy plików cookies. Jeśli nie blokujesz tych plików, oznacza to, że zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Polityka prywatności | AKCEPTUJĘ