Informacja o RODO
Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE, (Dziennik Urzędowy UE, L 119/1 z 4 maja 2016 r.) Filharmonia im. Mieczysława Karłowicza w Szczecinie jako Administrator danych osobowych Melomanów (osoba fizyczna, której dane dotyczą), podaje następujące informacje.

DEFINICJE
  • Administrator – Filharmonia im. Mieczysława Karłowicza z siedzibą w Szczecinie przy ul. Małopolskiej 48
  • Meloman – każda osoba fizyczna odwiedzająca stronę internetową Administratora w celu rezerwacji lub zakupu biletu na wydarzenia artystyczne lub korzystająca z innych usług (np. newslettera); 
  • Dane osobowe – wszystkie informacje o osobie fizycznej zidentyfikowanej lub możliwej do zidentyfikowania poprzez jeden bądź kilka szczególnych czynników fizycznych, w tym IP urządzenia, identyfikator internetowy oraz informacje gromadzone za pośrednictwem plików cookie oraz innej podobnej technologii.
  • RODO – Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE, Dziennik Urzędowy UE, L 119/1 z 4 maja 2016 r.
  • Serwis – witryna internetowa Filharmonii im. Mieczysława Karłowicza w Szczecinie filharmonia.szczecin.pl z pełnym pakietem świadczonych usług na rzecz Melomana.
  • Dane kontaktowe: filharmonia.szczecin.pl/kontakt

INFORMACJA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

1. Dane dotyczące Administratora:
Filharmonia im. Mieczysława Karłowicza w Szczecinie, ul. Małopolska 48, 70-515 Szczecin, RIK – 06/97, NIP 851-031-19-73,
Dane kontaktowe: filharmonia.szczecin.pl/kontakt

2. Państwa dane osobowe przetwarzane będą w celu:
  • przetwarzanie jest niezbędne do wykonania umowy, której stroną jest osoba, której dane dotyczą, lub do podjęcia działań na żądanie osoby, której dane dotyczą, przed zawarciem umowy, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b RODO;
  • przetwarzanie jest niezbędne do wypełnienia obowiązku prawnego ciążącego na Administratorze na podstawie art. 6 ust.1 lit. c RODO
  • przetwarzanie jest niezbędne do celów wynikających z prawnie uzasadnionych interesów realizowanych przez Administratora, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f RODO, to jest:
  • dla celów marketingu usług własnych Administratora,
  • w celu wykrywania nadużyć i zapobiegania im,
  • w celu ustalenia, obrony i dochodzenia roszczeń,
  • dla celów tworzenia zestawień, analiz i statystyk na potrzeby wewnętrzne Administratora

3. Odbiorcami Państwa danych osobowych są:
  • podmioty wspierające operacyjne wykonywanie Serwisu dotyczącego danego wydarzenia artystycznego,
  • podmioty świadczące na rzecz Administratora usługi doradcze, konsultacyjne, audytowi, pomoc prawną, podatkową i rachunkową.
4. Wszelkie transfery Państwa danych osobowych odbywają się zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa RP.

5. Dane osobowe będą przechowywane przez okres wynikający z Serwisu, a w zakresie związanym z obroną lub dochodzeniem roszczeń, do czasu przedawnienia roszczeń. Administrator może przechowywać dane osobowe dłużej, ale stanie się tak wyłącznie z uzasadnionych powodów, jeśli prawo zezwala na takie przechowywanie.

6. Przysługuje Państwu, w odniesieniu do Państwa danych osobowych, prawo do:
• żądania od Administratora dostępu do danych osobowych,
• żądania od Administratora sprostowania danych osobowych,
• żądania usunięcia danych przetwarzanych bezpodstawnie,
• żądania ograniczenia przetwarzania danych,
• wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych,
• żądania przenoszenia danych do innego administratora danych (w zakresie określonym art. 20 RODO),
• wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych w razie uznania, że przetwarzanie Państwa danych osobowych narusza przepisy o ochronie danych.

7. Podanie danych osobowych Melomana jest wymogiem prawnym korzystania z Serwisu. Konsekwencją nie podania danych osobowych jest brak możliwości wykonywania Serwisu w zakresie rezerwacji i zakupu biletów.
Sierpień 2018
01SIEśr, 15:00
02SIEcz, 15:00
03SIEpt, 15:00
08SIEśr, 15:00
09SIEcz, 15:00
10SIEpt, 16:00
10 SIE, pt, 19:00 - SACRUM NON PROFANUM - Hommage à Ignacy Jan Paderewskikoncert zewnętrzny
16SIEcz, 15:00
17SIEpt, 15:00
JUTRO20 SIEpn, 10:00
MDF Festival 2018Warsztaty DJ-skiewarsztaty
22SIEśr, 15:00
23SIEcz, 15:00
24SIEpt, 15:00
24SIEpt, 19:00
31SIEpt, 19:00
International Lutosławski Youth Orchestra - ILYO 2018International Lutoslawski Youth Orchestrakoncert symfoniczny
Wrzesień 2018
01WRZsb, 16:00
International Lutosławski Youth Orchestra - ILYO 2018International Lutoslawski Youth Orchestrakoncert wyjazdowy
06WRZcz, 18:00
IV Turniej Muzyków Prawdziwych - TMP 2018Oskar Kolbergwernisaż
06WRZcz, 19:00
IV Turniej Muzyków Prawdziwych - TMP 2018KapelMistrzeprojekcja
07WRZpt, 10:00
IV Turniej Muzyków Prawdziwych - TMP 2018Przesłuchania zespołów i solistówprzesłuchania
07WRZpt, 19:00
IV Turniej Muzyków Prawdziwych - TMP 2018Janosik 21koncert symfoniczny
08WRZsb, 10:00
IV Turniej Muzyków Prawdziwych - TMP 2018Przesłuchania zespołów i solistówprzesłuchania
08WRZsb, 10:00
IV Turniej Muzyków Prawdziwych - TMP 2018Warsztaty muzyki ludowejwarsztaty
08WRZsb, 17:00
IV Turniej Muzyków Prawdziwych - TMP 2018Turniej Tańca
08WRZsb, 20:00
IV Turniej Muzyków Prawdziwych - TMP 2018Dom Tańcazabawa taneczna
09WRZnd, 12:00
IV Turniej Muzyków Prawdziwych - TMP 2018Kusy Janekspektakl
09WRZnd, 17:00
IV Turniej Muzyków Prawdziwych - TMP 2018Koncert finałowykoncert tradycyjny
10WRZpn, 10:00
MDF Festival 2018Warsztaty DJ-skiewarsztaty
14WRZpt, 19:00
GRANDIOSO 2018/2019Inauguracja Sezonu 2018/2019 - Elgar | Strausskoncert symfoniczny
18WRZwt, 10:00
MDF Festival 2018Warsztaty DJ-skiewarsztaty
19WRZśr, 18:00
19WRZśr, 18:00
19WRZśr, 18:00
19WRZśr, 18:00
Poziom 4. | MDF Festival 2018Instalacja interaktywna autorstwa grupy panGeneratorwystawa
20WRZcz, 19:00
21WRZpt, 19:00
MDF Festival 2018Trwałość, użyteczność, piękno i co dalej?panel dyskusyjny
21WRZpt, 21:00
MDF Festival 2018Beardymankoncert
22WRZsb, 11:00
22WRZsb, 16:00
MDF Festival 2018Nawigator – muzyczny logotyp miastakoncertod 6. roku życia z opiekunami
22WRZsb, 18:00
MDF Festival 2018Nawigator – muzyczny logotyp miastakoncertod 6. roku życia z opiekunami
22WRZsb, 22:00
MDF Festival 2018Afterpartyimpreza taneczna
23WRZnd, 17:00
Salonik wiolinowy, czyli dziecko pod skrzydłami Filharmoniiwarsztatydla dzieci w wieku 3–6 lat, bez udziału opiekunów
23WRZnd, 19:00
MDF Festival 2018BUIKA | Apparatjik | Dimensions of Music Formkoncert symfoniczny
26WRZśr, 09:00
DoNuta taktuje 2018/2019DoNuta taktuje - Na razkoncert kameralny
26WRZśr, 10:30
DoNuta taktuje 2018/2019DoNuta taktuje - Na razkoncert kameralny
26WRZśr, 12:00
DoNuta taktuje 2018/2019DoNuta taktuje - Na razkoncert kameralny
26WRZśr, 19:00
MISTERIOSO 2018/2019Czajkowskikoncert kameralny
27WRZcz, 09:00
DoNuta taktuje 2018/2019DoNuta taktuje - Na razkoncert kameralny
27WRZcz, 10:30
DoNuta taktuje 2018/2019DoNuta taktuje - Na razkoncert kameralny
27WRZcz, 12:00
DoNuta taktuje 2018/2019DoNuta taktuje - Na razkoncert kameralny
28WRZpt, 19:00
Meisinger Music Festivalkoncert symfoniczny
29WRZsb, 09:00
Raniutto - Legatowarsztatydla dzieci do 2. roku życia
29WRZsb, 10:30
Raniutto - Portatowarsztatydla dzieci w wieku od 2. do 4. roku życia
29WRZsb, 12:00
Raniutto - Staccatowarsztatydla dzieci w wieku od 4. do 6. roku życia
«
2018
»
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
REPERTUAR
COOKIESAby ułatwić Tobie korzystanie z serwisu filharmonia.szczecin.pl, a także w celach statystycznych, używamy plików cookies. Jeśli nie blokujesz tych plików, oznacza to, że zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Polityka prywatności | AKCEPTUJĘ